cilekk,
senin yasin itibariyle cok iyi embriyolarin olusmus ve tutmasi öyle mucizelere kalacak birsey degil bence, ama ilk denemende tutmasi güzel tabii. sevindim senin icin, umarim hepimize nasip olur.
canyoldasim,
sende tutmamasina cok üzüldüm valla, ama cesaretini ve inancini yitirme ve mücadeleye devam et derim, inanmak basarmanin yarisidir. peki neden gelismedigini doktor aciklayamiyor mu? tedavisi yok mu? ankarada timür gürgan adinda cok ama cok iyi bir doktor var, onun kapisini cal bence.
aktuel,
benim yumurta toplama islemi 28 nisanda gerceklesti, 15 tane embriyo olustu ve 11 tanesi kaliteliydi, ama sadece 7 tanesi döllendi. transferim 1 mayista gerceklesti, 3 tanesi transfer edildi, 4 tanesi ise donduruldu. yane anlayacagin yumurtalar 3 gün döllendikten sonra transfer yapildi ve digerleri donduruldu. peki sen dondurulmuslari nasil degerlendiriyorsun canim? bu arada bitkisel destek al diyorsun, bunlarin gercekten faydasi oluyor mu? adacayin etkisi nedir? keciboynuzu gercekten yarar gösteriyor mu, denedi mi senin esin? bu arada transferden sonra ananas ve kabak cekirdegi yenmesi tavsiye ediliyor, embriyolarin tutunabilmesi acisindan yarar sagliyormus. var mi senin böyle bir tecrüben?
arkadaslar umarim hepimiz birgün anne oluruz, bütün herkesin gönlüne göre versin allah.
sevgilerimle
canim rakamlari cok iyi hatirlamiyorum ama
bende icsi ile hamile kaldim ..9 tane yumurta alindi
7`si orta kalitedeydi ve 3`ü cok kaliteliydi,,
birini kullandik ikisi donduruldu.
.ayrica biz ozellikle yurtdisinda yaptirdik bu islemi.
ve ilk denememde hamile kaldim..
seninde orta kalite diyor bence iyi embriyolarin..
slm canm tutmama sepepi olarak spermlerin kalitesiz olusunu gösderiyorler.ama yumurda toplanan gun bile bunlar cok iyi ikiz ucuz sansiniz var falan diyorlar ama sonuc hep ayni oluyor simdi diyorumki ben 5 kere decrümem var bilicliyim ama inanaki heycandan hep unutuyorum niye 3 gun sonra transfer yaniyorlar bekledip biraz büyütsünler ya.bidaha ki sefere insallah uc gun sonra transfer isdemeyecegim.tavsiyen icin sagol bide ankaraya giteriz arkadasim zaten alisdik artik zavalli esim de tesse olmaya alisdi kesip biciyorlar zavallimi 5yada 6 sperm bulmak icin vazla ameliyatla bile bulamiyorlar ve her gecen gun zarar bizim icin arkadasim,cunku yas geciyor 1972 dogumluyuz rabbim herkezide bizide sevindirsin insallah
Ben Pek Anlamam Ama Ilkn Tüp Bebek Denememde 15 Tane 1.sinif Embriyo Elde Etmişlerdi... Ben Dondurtmadim çünkü Tae Embriyoyla Bence Daha Farkli .. 2tane Transfer Yapilim 2side Tutmuştu.. Benimde Eşimdeydi Problem. 3.gün Transfer Yapildi 8e Bölünmüş Diye Söyleniuodu.. Malesef 23.haftamda Kaybettim..
ERKEN DOĞUM RAHİMDE AÇILMA OLMUŞ DR.İHMALİ BİRAZDA GİTTİĞİMDE SADECE BEEKLERE BAKIP İYİ DİYOLARDI RAHİM BOYU ÖLÇÜLMÜYORMUŞ BENİM İLK GEBELİKTİ ZATEN ACIM ÇOK TAZE 15GÜN OLDU KAYBEDELİ....... ANLAYACAĞIN ERKEN DOĞUMDAN KAYBETTİM ARKDAŞIM..yağmurcn merhaba..23 hafta... epey zaman sonra yitirmişin bebeklerini problem neydi?
ne diyelim yarınların hayırlı olsun...Büyük geçmiş olsun...
ERKEN DOĞUM RAHİMDE AÇILMA OLMUŞ DR.İHMALİ BİRAZDA GİTTİĞİMDE SADECE BEEKLERE BAKIP İYİ DİYOLARDI RAHİM BOYU ÖLÇÜLMÜYORMUŞ BENİM İLK GEBELİKTİ ZATEN ACIM ÇOK TAZE 15GÜN OLDU KAYBEDELİ....... ANLAYACAĞIN ERKEN DOĞUMDAN KAYBETTİM ARKDAŞIM..
canım öncelikle allah yar ve yardımcımız olsun diyorum ama konuyu nasıl özetleyeceğimi düşünüyorum sen 5 kere denemem var diyorsun peki bunları farklı farklı yerlerdemi yaptırdınız yoksa aynı merkezdemi.....2. soruma gelince hiç doktorun tahlil tekkik yani genetik tanı sende histereskopi bağışıklık sisteminle ilgili felan bir sürü şeyler yaptırdınızmı yoksa sadece gel işlem yaptır tutmadı baştanmı oldu bu 5 işleminde sonuca gelince canım benimde aynı senin gibi embriyo güzel yaş genç yumurta kaliteli diyo ama sonuç neğatif aynen senin gibi benim eşimde de sperm azlığı vardı ama çok şükür bizim sonucumuzda benim embriyoları vucudumun kabul etmediğini öğrendik.canım kısacası sonuç illaki sper az diye bir şey değil bak embriyo oluşacak kadar varmış belki seninde vucudun dışardan gelan embriyoları kabul etmiyordur bence araştır derim 5 deneme çok yıpratır insanı sevgiyle kal.........a.s.