Merhaba embriyo transferimin bugün 4. Günündeyim. Kasıklarımda birazcık ağrı var normal mi? Birde tutum tutmadığını test yaptırmadan anlayabilirmiyiz? Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi ?
Bugun pembe renkli tutunma kanamasi dedikleri kanamayi yasadim. Sabah saatlerinde iki gunluk pedi azicik kirletecek kadar oldu ve bitti. Cok az da kasiklarimda agri oldu.
Merhaba Bana 5 gün önce embriyo transferi yapıldı.Bugün erken oldu biliyorum ama kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı sonuç sonra araştırma yapmaya başladım ve herkes tüp bebek transferi sonrası 1 poşet ilaç iğne kullanıyormuş bana sadece folbiol ve duphaston verdi.Benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba?
Merhaba embriyo transferimin bugün 4. Günündeyim. Kasıklarımda birazcık ağrı var normal mi? Birde tutum tutmadığını test yaptırmadan anlayabilirmiyiz? Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi ?
KIZLAR BUGÜN 3. GÜN EMBRİYO TRANSFERİM VAR. PSİKOLOJİK OLARAK ZOR GÜNLER GEÇİRDİK. BUGÜN DE ÇOK HEYECANLIYIM VE KORKUYORUM. BANA DUA EDER MİSİNİZ? ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. YOLUMUZU KOLAYLAŞTIRSIN.