• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferimin 4. Günü

ilksin

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2022
7
1
6
43
Merhaba embriyo transferimin bugün 4. Günündeyim. Kasıklarımda birazcık ağrı var normal mi? Birde tutum tutmadığını test yaptırmadan anlayabilirmiyiz? Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi ?

Kızlar aynı gün transfer olmuşuz bugün 6.günümüz. herhangi bir belirtiniz var mı bende yok 😏 B Beklenmedikcevap A AnnelikUmudu
:) herhangi bir belirtim yok. Bir ara basim agrir gibi oldu ama benim ara ara olurdu zaten. 2-3 gece uyku bozuklugu yasadim ama herhangi bir sebepten olabilir. Hafif hafif kasiklarimda batmalar hissetmistim ancak kullandigimiz ilaclarin etkisiymis. Yani reglimin gelmemesi haric hicbir belirtim yok :)

Herkes farklidir, hatta ayni kadinin 2 ayri hamileligi bile birbirinden farkli olabilir o yuzden belirti arama ve kendini baskalariyla karsilastirma denmisti. Hatta okuyorum forumda, transferin 2-3. gunlerinde aserenler var yada kendini hamile gibi hissedenler. Ben de istahimin azalmasi haric boyle hisler hic yok.

:) herhangi bir belirtim yok. Bir ara basim agrir gibi oldu ama benim ara ara olurdu zaten. 2-3 gece uyku bozuklugu yasadim ama herhangi bir sebepten olabilir. Hafif hafif kasiklarimda batmalar hissetmistim ancak kullandigimiz ilaclarin etkisiymis. Yani reglimin gelmemesi haric hicbir belirtim yok :)

Herkes farklidir, hatta ayni kadinin 2 ayri hamileligi bile birbirinden farkli olabilir o yuzden belirti arama ve kendini baskalariyla karsilastirma denmisti. Hatta okuyorum forumda, transferin 2-3. gunlerinde aserenler var yada kendini hamile gibi hissedenler. Ben de istahimin azalmasi haric boyle hisler hic yok.
Evet canm doğru söylüyorsun ama insan bi belirti aramak istiyor işte 🤣 en iyisi pazartesi direk kan vermek, 9.gun oluyor varsa çıkar

Cok tesekkur ederim :) Predictor'un Erken Testi vardi eczane de onunla yaptim. Regl tarihinden 6 gun oncesine kadar tespit eder vs diyordu. Ondan alip yaptim. Ama belli olmazmis, pozitif mi negatif mi Ptesi ogrenecegim.
İnşallah kanda da pozitif çıkar ya Rabbim gönlüne göre versin 🥰 2 yıldır hep negatif test görmeye alıştığm için test yapmaya korkuyorum 😂

Yaa sen de mi yaptınn, inşallah vardır ya ben 2 yıldır hep negatif test görmeye alıştığm için korkuyorum 😂 bi kez çift çizgi çıkmıştı o da çatlatma iğnesindenmiş
Benim çatlama iğnesinin üstünden 15 gün geçti o degildir demi

Back