Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Embriyo transferimin 4. Günü
- Konu Sahibi ilksin
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- embrito transferi sonrası embriyo dondurma
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.401
- 83
:) herhangi bir belirtim yok. Bir ara basim agrir gibi oldu ama benim ara ara olurdu zaten. 2-3 gece uyku bozuklugu yasadim ama herhangi bir sebepten olabilir. Hafif hafif kasiklarimda batmalar hissetmistim ancak kullandigimiz ilaclarin etkisiymis. Yani reglimin gelmemesi haric hicbir belirtim yok :)Kızlar aynı gün transfer olmuşuz bugün 6.günümüz. herhangi bir belirtiniz var mı bende yok B Beklenmedikcevap A AnnelikUmudu
Herkes farklidir, hatta ayni kadinin 2 ayri hamileligi bile birbirinden farkli olabilir o yuzden belirti arama ve kendini baskalariyla karsilastirma denmisti. Hatta okuyorum forumda, transferin 2-3. gunlerinde aserenler var yada kendini hamile gibi hissedenler. Ben de istahimin azalmasi haric boyle hisler hic yok.
- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.401
- 83
ben de testi alip pazar gunu deneyeyim bari :)silik çıkmasına bile razıyım ben o yüzden yarın yapıcam
- 13 Şubat 2022
- 111
- 59
- 13
- 32
Evet canm doğru söylüyorsun ama insan bi belirti aramak istiyor işte en iyisi pazartesi direk kan vermek, 9.gun oluyor varsa çıkar:) herhangi bir belirtim yok. Bir ara basim agrir gibi oldu ama benim ara ara olurdu zaten. 2-3 gece uyku bozuklugu yasadim ama herhangi bir sebepten olabilir. Hafif hafif kasiklarimda batmalar hissetmistim ancak kullandigimiz ilaclarin etkisiymis. Yani reglimin gelmemesi haric hicbir belirtim yok :)
Herkes farklidir, hatta ayni kadinin 2 ayri hamileligi bile birbirinden farkli olabilir o yuzden belirti arama ve kendini baskalariyla karsilastirma denmisti. Hatta okuyorum forumda, transferin 2-3. gunlerinde aserenler var yada kendini hamile gibi hissedenler. Ben de istahimin azalmasi haric boyle hisler hic yok.
- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.401
- 83
Yanliz ben gidip bir test aldim, B Beklenmedikcevap in gazina gelip :) silik ama pembe ikinci cizgi cikti :)Evet canm doğru söylüyorsun ama insan bi belirti aramak istiyor işte en iyisi pazartesi direk kan vermek, 9.gun oluyor varsa çıkar
- 13 Şubat 2022
- 111
- 59
- 13
- 32
Yaaaa ciddi misin çok sevindimmm normal kaset test mi yaptnYanliz ben gidip bir test aldim, B Beklenmedikcevap in gazina gelip :) silik ama pembe ikinci cizgi cikti :)
- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.401
- 83
Cok tesekkur ederim :) Predictor'un Erken Testi vardi eczane de onunla yaptim. Regl tarihinden 6 gun oncesine kadar tespit eder vs diyordu. Ondan alip yaptim. Ama belli olmazmis, pozitif mi negatif mi Ptesi ogrenecegim.Yaaaa ciddi misin çok sevindimmm normal kaset test mi yaptn
- 13 Şubat 2022
- 111
- 59
- 13
- 32
İnşallah kanda da pozitif çıkar ya Rabbim gönlüne göre versin 2 yıldır hep negatif test görmeye alıştığm için test yapmaya korkuyorumCok tesekkur ederim :) Predictor'un Erken Testi vardi eczane de onunla yaptim. Regl tarihinden 6 gun oncesine kadar tespit eder vs diyordu. Ondan alip yaptim. Ama belli olmazmis, pozitif mi negatif mi Ptesi ogrenecegim.
- 19 Ağustos 2021
- 1.865
- 2.401
- 83
Dilerim canim hepimizin gonlune gore olsun. Pazartesi guzel haberler veririz umarim buradan :)İnşallah kanda da pozitif çıkar ya Rabbim gönlüne göre versin 2 yıldır hep negatif test görmeye alıştığm için test yapmaya korkuyorum
- 13 Şubat 2022
- 111
- 59
- 13
- 32
Amiinnn inşallahDilerim canim hepimizin gonlune gore olsun. Pazartesi guzel haberler veririz umarim buradan :)
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Yok canim belirti icin cok erken biraz kasik agrisi var o kadarKızlar aynı gün transfer olmuşuz bugün 6.günümüz. herhangi bir belirtiniz var mı bende yok B Beklenmedikcevap A AnnelikUmudu
- 13 Şubat 2022
- 111
- 59
- 13
- 32
Erken dimi ya vücudumu dinlemicem dyorum ama yine de insan bsiler arıyo işteYok canim belirti icin cok erken biraz kasik agrisi var o kadar
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Ben test yaptım şimdi silik çıktı ilk defa bi testim silik cıktıErken dimi ya vücudumu dinlemicem dyorum ama yine de insan bsiler arıyo işte
- 13 Şubat 2022
- 111
- 59
- 13
- 32
Yaa sen de mi yaptınn, inşallah vardır ya ben 2 yıldır hep negatif test görmeye alıştığm için korkuyorum bi kez çift çizgi çıkmıştı o da çatlatma iğnesindenmişBen test yaptım şimdi silik çıktı ilk defa bi testim silik cıktı
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Benim çatlama iğnesinin üstünden 15 gün geçti o degildir demiYaa sen de mi yaptınn, inşallah vardır ya ben 2 yıldır hep negatif test görmeye alıştığm için korkuyorum bi kez çift çizgi çıkmıştı o da çatlatma iğnesindenmiş
- 13 Şubat 2022
- 111
- 59
- 13
- 32
Sanmıyorum iğnenin etkisi geçmiştir şimdiye. Ee ne zaman kan vercen:)Benim çatlama iğnesinin üstünden 15 gün geçti o degildir demi
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Kan için gününü bekliycem canım pazar veririm inşallahSanmıyorum iğnenin etkisi geçmiştir şimdiye. Ee ne zaman kan vercen:)
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Canım 2022 tüp bebek serüveni adlı konuya gelsene orda biz herşeyi konusuyoruz istersen seni etiketliyimSanmıyorum iğnenin etkisi geçmiştir şimdiye. Ee ne zaman kan vercen:)
- 13 Şubat 2022
- 111
- 59
- 13
- 32
Biriniz verin görelim ben de duramıyorumKan için gününü bekliycem canım pazar veririm inşallah
- 13 Şubat 2022
- 111
- 59
- 13
- 32
Varım galiba onlara yetişemiyorumCanım 2022 tüp bebek serüveni adlı konuya gelsene orda biz herşeyi konusuyoruz istersen seni etiketliyim
- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
Oraya attim testimi bakabilirsinVarım galiba onlara yetişemiyorum