:) herhangi bir belirtim yok. Bir ara basim agrir gibi oldu ama benim ara ara olurdu zaten. 2-3 gece uyku bozuklugu yasadim ama herhangi bir sebepten olabilir. Hafif hafif kasiklarimda batmalar hissetmistim ancak kullandigimiz ilaclarin etkisiymis. Yani reglimin gelmemesi haric hicbir belirtim yok :)Kızlar aynı gün transfer olmuşuz bugün 6.günümüz. herhangi bir belirtiniz var mı bende yokB Beklenmedikcevap A AnnelikUmudu
ben de testi alip pazar gunu deneyeyim bari :)silik çıkmasına bile razıyım ben o yüzden yarın yapıcam
Evet canm doğru söylüyorsun ama insan bi belirti aramak istiyor işte:) herhangi bir belirtim yok. Bir ara basim agrir gibi oldu ama benim ara ara olurdu zaten. 2-3 gece uyku bozuklugu yasadim ama herhangi bir sebepten olabilir. Hafif hafif kasiklarimda batmalar hissetmistim ancak kullandigimiz ilaclarin etkisiymis. Yani reglimin gelmemesi haric hicbir belirtim yok :)
Herkes farklidir, hatta ayni kadinin 2 ayri hamileligi bile birbirinden farkli olabilir o yuzden belirti arama ve kendini baskalariyla karsilastirma denmisti. Hatta okuyorum forumda, transferin 2-3. gunlerinde aserenler var yada kendini hamile gibi hissedenler. Ben de istahimin azalmasi haric boyle hisler hic yok.
Yanliz ben gidip bir test aldim, B Beklenmedikcevap in gazina gelip :) silik ama pembe ikinci cizgi cikti :)Evet canm doğru söylüyorsun ama insan bi belirti aramak istiyor işteen iyisi pazartesi direk kan vermek, 9.gun oluyor varsa çıkar
Yaaaa ciddi misin çok sevindimmmYanliz ben gidip bir test aldim, B Beklenmedikcevap in gazina gelip :) silik ama pembe ikinci cizgi cikti :)
Cok tesekkur ederim :) Predictor'un Erken Testi vardi eczane de onunla yaptim. Regl tarihinden 6 gun oncesine kadar tespit eder vs diyordu. Ondan alip yaptim. Ama belli olmazmis, pozitif mi negatif mi Ptesi ogrenecegim.Yaaaa ciddi misin çok sevindimmmnormal kaset test mi yaptn
İnşallah kanda da pozitif çıkar ya Rabbim gönlüne göre versinCok tesekkur ederim :) Predictor'un Erken Testi vardi eczane de onunla yaptim. Regl tarihinden 6 gun oncesine kadar tespit eder vs diyordu. Ondan alip yaptim. Ama belli olmazmis, pozitif mi negatif mi Ptesi ogrenecegim.
Dilerim canim hepimizin gonlune gore olsun. Pazartesi guzel haberler veririz umarim buradan :)İnşallah kanda da pozitif çıkar ya Rabbim gönlüne göre versin2 yıldır hep negatif test görmeye alıştığm için test yapmaya korkuyorum
Amiinnn inşallahDilerim canim hepimizin gonlune gore olsun. Pazartesi guzel haberler veririz umarim buradan :)
Yok canim belirti icin cok erken biraz kasik agrisi var o kadarKızlar aynı gün transfer olmuşuz bugün 6.günümüz. herhangi bir belirtiniz var mı bende yokB Beklenmedikcevap A AnnelikUmudu
Erken dimi ya vücudumu dinlemicem dyorum ama yine de insan bsiler arıyo işteYok canim belirti icin cok erken biraz kasik agrisi var o kadar
Ben test yaptım şimdi silik çıktı ilk defa bi testim silik cıktıErken dimi ya vücudumu dinlemicem dyorum ama yine de insan bsiler arıyo işte
Yaa sen de mi yaptınn, inşallah vardır ya ben 2 yıldır hep negatif test görmeye alıştığm için korkuyorumBen test yaptım şimdi silik çıktı ilk defa bi testim silik cıktı
Benim çatlama iğnesinin üstünden 15 gün geçti o degildir demiYaa sen de mi yaptınn, inşallah vardır ya ben 2 yıldır hep negatif test görmeye alıştığm için korkuyorumbi kez çift çizgi çıkmıştı o da çatlatma iğnesindenmiş
Sanmıyorum iğnenin etkisi geçmiştir şimdiye. Ee ne zaman kan vercen:)Benim çatlama iğnesinin üstünden 15 gün geçti o degildir demi
Kan için gününü bekliycem canım pazar veririm inşallahSanmıyorum iğnenin etkisi geçmiştir şimdiye. Ee ne zaman kan vercen:)
Canım 2022 tüp bebek serüveni adlı konuya gelsene orda biz herşeyi konusuyoruz istersen seni etiketliyimSanmıyorum iğnenin etkisi geçmiştir şimdiye. Ee ne zaman kan vercen:)
Biriniz verin görelim ben de duramıyorumKan için gününü bekliycem canım pazar veririm inşallah
Varım galiba onlara yetişemiyorumCanım 2022 tüp bebek serüveni adlı konuya gelsene orda biz herşeyi konusuyoruz istersen seni etiketliyim
Oraya attim testimi bakabilirsinVarım galiba onlara yetişemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?