Embriyo transferimin 4. Günü

ilksin

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2022
7
1
6
43
Merhaba embriyo transferimin bugün 4. Günündeyim. Kasıklarımda birazcık ağrı var normal mi? Birde tutum tutmadığını test yaptırmadan anlayabilirmiyiz? Bileniniz varsa yardımcı olabilir mi ?

Kızlar aynı gün transfer olmuşuz bugün 6.günümüz. herhangi bir belirtiniz var mı bende yok B Beklenmedikcevap A AnnelikUmudu
:) herhangi bir belirtim yok. Bir ara basim agrir gibi oldu ama benim ara ara olurdu zaten. 2-3 gece uyku bozuklugu yasadim ama herhangi bir sebepten olabilir. Hafif hafif kasiklarimda batmalar hissetmistim ancak kullandigimiz ilaclarin etkisiymis. Yani reglimin gelmemesi haric hicbir belirtim yok :)

Herkes farklidir, hatta ayni kadinin 2 ayri hamileligi bile birbirinden farkli olabilir o yuzden belirti arama ve kendini baskalariyla karsilastirma denmisti. Hatta okuyorum forumda, transferin 2-3. gunlerinde aserenler var yada kendini hamile gibi hissedenler. Ben de istahimin azalmasi haric boyle hisler hic yok.

Evet canm doğru söylüyorsun ama insan bi belirti aramak istiyor işte en iyisi pazartesi direk kan vermek, 9.gun oluyor varsa çıkar

Cok tesekkur ederim :) Predictor'un Erken Testi vardi eczane de onunla yaptim. Regl tarihinden 6 gun oncesine kadar tespit eder vs diyordu. Ondan alip yaptim. Ama belli olmazmis, pozitif mi negatif mi Ptesi ogrenecegim.
İnşallah kanda da pozitif çıkar ya Rabbim gönlüne göre versin 2 yıldır hep negatif test görmeye alıştığm için test yapmaya korkuyorum

Yaa sen de mi yaptınn, inşallah vardır ya ben 2 yıldır hep negatif test görmeye alıştığm için korkuyorum bi kez çift çizgi çıkmıştı o da çatlatma iğnesindenmiş
Benim çatlama iğnesinin üstünden 15 gün geçti o degildir demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…