Embriyo transferi sonrası sonuç bekleyenler tecrübeliler

Beklemek transferden zormuş her gün iki tane progestan iğnesi oluyorum artık karnım o kadar şişdi ki 9 u benim test günüm
Evet gerçekten de öyle bende günde iki kez progestan iğnesi bi de oscopar kan sulandırıcı iğne yapıyorum benim de bugün 8.günü ayın 11i dedi doktor kan tahlili için zor bekliyorum 🙈

Kızlar bugün beta değerim 35:43 14. Günüm 3. Gün transferi oldu doktorum sonuç iyi dedi 2 gün sonrasını bekliyoruz bakalım

Benim gibi bekleyen arkadaşlara umut olsun diye yazıyorum değerim 35 den 92 ye çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin

Merhaba hanımlar bende dün transfer oldum dondurulmuş 2 adet 3. Gün embriyosu dün gelir gelmez sol kasigimda bi agri oldu bugünde ara ara oluyor normalmi

Hazır transfer olanları burada bulmuşken bir soru sormak istiyorum. Ben İstanbul'da transfer olacağım fakat il dışından geleceğim. 7 saat araba yolculuğu sürüyor. Bu durumda İstanbul'da kaç gün kalmalıyım sizce?

Hazır transfer olanları burada bulmuşken bir soru sormak istiyorum. Ben İstanbul'da transfer olacağım fakat il dışından geleceğim. 7 saat araba yolculuğu sürüyor. Bu durumda İstanbul'da kaç gün kalmalıyım sizce?
Benim doktorum 3/4 gün yatacaksın dedi ama kısıtlı hareket eğilmek yükseğe uzanmak yasak. Dedi doktoruna sor en iyisi ama bence bi 4/5 gün kısıtlı hareket etmen lazım

Benim doktorum 3/4 gün yatacaksın dedi ama kısıtlı hareket eğilmek yükseğe uzanmak yasak. Dedi doktoruna sor en iyisi ama bence bi 4/5 gün kısıtlı hareket etmen lazım
En garantisi 1 hafta kalmak sanırım. Kontrole gittiğimde soracağım bakalım.

Tutunma 48 saat içinde oluyor ilk 48 saat çok önemli ucakla yolculuk edilir ama arabada uzun süre cukurlar falan bilmiyorum doktorunuza mutlaka sorun

Merhaba, tranfer olalı 3. Günüm kasık ve bel ağrım var , inşallah tutar
merhaba, ben de çarşamba günü transfer oldum. hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. 3. gün 8 hücreli tek embriyo. ama bende hiç ağrı yok bu olumsuz bi şey mi acaba 😞 bir de oksapar kullanıyorum tüm göbeğim mosmor oldu sizde durum nasıl?

merhaba, ben de çarşamba günü transfer oldum. hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallah. 3. gün 8 hücreli tek embriyo. ama bende hiç ağrı yok bu olumsuz bi şey mi acaba 😞 bir de oksapar kullanıyorum tüm göbeğim mosmor oldu sizde durum nasıl?
Benim doktorum kasık, bel ağrın olabilir normal dedi.Bende progeston iğne ve fitile devam ediyorum diğer ilaçlarımla.Ama hiçbir belirtiyi de kendin yorumlama dedi, sadece kan tahlili anlaşılır boşuna evham yapma dedi. Bazı kişilerde 5 günden sonra ağrı olabiliyormuş hafif hafif

Benim doktorum kasık, bel ağrın olabilir normal dedi.Bende progeston iğne ve fitile devam ediyorum diğer ilaçlarımla.Ama hiçbir belirtiyi de kendin yorumlama dedi, sadece kan tahlili anlaşılır boşuna evham yapma dedi. Bazı kişilerde 5 günden sonra ağrı olabiliyormuş hafif hafif
benim de progesteron iğne ve fitillerim devam ediyor hiç bi ilacımı bıraktırmadı doktor

selam kızlar, 1 gün daha ilerledik🌸🤲🏻☺️ benim merakım var bu süreçte yediklerinizde değişiklik yaptınız mı? Kahve çay tüketimini nasıl yapıyorsunuz? İştahta artış oldu mu transferden sonra? Beklerken kafanızı dağıtmak için neler yapıyorsunuz?

Back
X