Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 8. Günüm kiminde belirti olmuş kiminde hiç belirti olmamış en sağlıklısındoktorumuzun dedigi tarhde test yapmak birde olabilirsek sakin olmakHerkese merhaba benimde transferimin bugün 9.günü ilk 3-4 gün kasıklarımda renk olacakmış gibi hafiften ağırlar vardı ama öğünden sonra vidaya olmadı test yapmadım da acaba negatifmidir
İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız.Daha 6.güne kadar sakindim ama gün yaklaştıkça sanırım stres artıyor benimde çarşamba günü test için doktora gidicem hayırlısıBenimde 8. Günüm kiminde belirti olmuş kiminde hiç belirti olmamış en sağlıklısındoktorumuzun dedigi tarhde test yapmak birde olabilirsek sakin olmakçarşamba günü test vericrm bakalım inşş olur
Günümüz aynıymış inş burdan güzel haber veririz.İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız.Daha 6.güne kadar sakindim ama gün yaklaştıkça sanırım stres artıyor benimde çarşamba günü test için doktora gidicem hayırlısı![]()
Günümüz aynıymış inş burdan güzel haber veririz.
AminGünümüz aynıymış inş burdan güzel haber veririz.
Evet 2 embriyo transfer oldu bakalım ne olacakBenimde ikinci denemem inş ikimizinde son olur o zaman size iki embriyo mu yerleştirdiler
Kan değeriniz ne çıktıSizce pozitif midir çok heyecanlıyım
Zenan seninde çift çizgiiii ayyyy çok heyecanlı sen verdin mi kan
Daha gitmedim hastaneyeKan değeriniz ne çıktı
Senin kaçıncı gün embriyosuyduBenimde 8. Günüm test yaptım bilmiyorum ki bilenler lütfen yorumlar mı
5. Gün embriyosuydu dondurulmuş testler bazen yanlıs olabiliyor ama çarşamba günü kan vericem hastane bana uzak senın yakınsa verebilirsinSenin kaçıncı gün embriyosuydu
Olur yazarım tabi hayırlı mutlu haberiGüzel olcak inş haberleselim
Ben verdim az önce inşallah ikimizinde pozitiftir sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim5. Gün embriyosuydu dondurulmuş testler bazen yanlıs olabiliyor ama çarşamba günü kan vericem hastane bana uzak senın yakınsa verebilirsin
Hadii inşş sonucunu paylaş bizimle bizde sevinelim senin ilk miydiBen verdim az önce inşallah ikimizinde pozitiftir sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Rabbim