Embriyo transferi sonrası sonuç bekleyenler tecrübeliler

Transfer günümü saymazsak 3.gunum bugün zaman hiç geçmiyor valla =)

Herkese merhaba benimde transferimin bugün 9.günü ilk 3-4 gün kasıklarımda renk olacakmış gibi hafiften ağırlar vardı ama öğünden sonra vidaya olmadı test yapmadım da acaba negatifmidir
Benimde 8. Günüm kiminde belirti olmuş kiminde hiç belirti olmamış en sağlıklısındoktorumuzun dedigi tarhde test yapmak birde olabilirsek sakin olmak😁çarşamba günü test vericrm bakalım inşş olur

Benimde 8. Günüm kiminde belirti olmuş kiminde hiç belirti olmamış en sağlıklısındoktorumuzun dedigi tarhde test yapmak birde olabilirsek sakin olmak😁çarşamba günü test vericrm bakalım inşş olur
İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız.Daha 6.güne kadar sakindim ama gün yaklaştıkça sanırım stres artıyor benimde çarşamba günü test için doktora gidicem hayırlısı🙏

İnşallah istediğiniz sonucu alırsınız.Daha 6.güne kadar sakindim ama gün yaklaştıkça sanırım stres artıyor benimde çarşamba günü test için doktora gidicem hayırlısı🙏
Günümüz aynıymış inş burdan güzel haber veririz.

Kızlar ben bugün test yaptım 5.gündeyim çift çizgi çıktı ama çok soluk hastaneye gidip kan vericem
IMG_20230805_123505.webp
IMG_20230805_123505.webp

Back
X