Embriyo transferi sonrası sonuç bekleyenler tecrübeliler

Çook güzel tutunmuş belirtiniz yok muydu
Çok fazla yoktu
Kendimi çok dinliyordum
Arada kasığımdan bacağıma giriyordu ağrı ama nadir yani
Transfer olduğumu bile çok anlamadım ben 😂
O yüzden belirti olup illa gebesiniz ya da olmayıp negatif diye bir şey yok 😪

Çok fazla yoktu
Kendimi çok dinliyordum
Arada kasığımdan bacağıma giriyordu ağrı ama nadir yani
Transfer olduğumu bile çok anlamadım ben 😂
O yüzden belirti olup illa gebesiniz ya da olmayıp negatif diye bir şey yok 😪
Çarşamba gününe az kaldı😁

Benim ilk transferimde tüm belirtiler vardı kimyasal oldu 2. Transferim de tek bir belirti vardı oda 3. Gün ağzıma metal bir tat geldi o metal tat ı internetten aradığımda pozıtıf belirti olabileceğini okudum ve dayanamayıp 6. Gün test yapmıştım 50 ile öğrenmiştim

Benim de 10 nu test günüm pazartesi transfer oldum hiç bir belirti yok umutsuzluğa kapılıyorum
Canım benimde hiçbir belirtim olmadı. 8-9. Günü sadece sağ kasik sağ bacak ağrım oldu ara ara. Adet olcm herhalde dedim artık. Lekelenme bekledim oda olmadı. İlaçlardan dolayı transferden sonra full gaz problemim oldu ama

Transferden sonra sadece belim ağrıdı başka hiçbir belirti yaşamadım.Önceki negatif transferlerimde yaşamadığım belirti kalmamıştı.Zaten o kadar progesteron ilacı kullanıyoruz, hissettikleri izin çoğu ondan ya da kendimizi çok dinliyoruz ki o kadar küçük Bir Embriyo daha belirti vermez ki belki bir yarlesme lekelenmesi yaşarsınız o da 5.günden sonra oluyor genelde ama herkeste olacak diye birşey yok ben yaşamadım mesela.

Transferden sonra sadece belim ağrıdı başka hiçbir belirti yaşamadım.Önceki negatif transferlerimde yaşamadığım belirti kalmamıştı.Zaten o kadar progesteron ilacı kullanıyoruz, hissettikleri izin çoğu ondan ya da kendimizi çok dinliyoruz ki o kadar küçük Bir Embriyo daha belirti vermez ki belki bir yarlesme lekelenmesi yaşarsınız o da 5.günden sonra oluyor genelde ama herkeste olacak diye birşey yok ben yaşamadım mesela.
Aynen öyle baskalarınsöyle yasadım böyle yasadım diyince acaba diyorsun tutmuycak mı son 5 gün kaldı inş olumlu olur

Canım benimde hiçbir belirtim olmadı. 8-9. Günü sadece sağ kasik sağ bacak ağrım oldu ara ara. Adet olcm herhalde dedim artık. Lekelenme bekledim oda olmadı. İlaçlardan dolayı transferden sonra full gaz problemim oldu ama
Bakalım bende beklemedeyim bugün 4.günü bitirdim . Yarın 5.gün beklemeye devam

Herkese merhaba benimde transferimin bugün 9.günü ilk 3-4 gün kasıklarımda renk olacakmış gibi hafiften ağırlar vardı ama öğünden sonra vidaya olmadı test yapmadım da acaba negatifmidir

Back
X