Çook güzel tutunmuş belirtiniz yok muydu68.4 ile öğrendim bugün 217.94 çıktı
Allah razı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook güzel tutunmuş belirtiniz yok muydu68.4 ile öğrendim bugün 217.94 çıktı
Allah razı olsun![]()
Çok fazla yoktuÇook güzel tutunmuş belirtiniz yok muydu
Çarşamba gününe az kaldıÇok fazla yoktu
Kendimi çok dinliyordum
Arada kasığımdan bacağıma giriyordu ağrı ama nadir yani
Transfer olduğumu bile çok anlamadım ben
O yüzden belirti olup illa gebesiniz ya da olmayıp negatif diye bir şey yok![]()
Çarşamba günü kaç gün oluyor transfer gününü saymadanÇarşamba gününe az kaldı![]()
12 gün oluyor inş güzrl sonuç görürümÇarşamba günü kaç gün oluyor transfer gününü saymadan
Çook sağolun inş darısı başımıza sağlıkla büyüsünSıfır belirti 5.gun embriyosu suan kucagimda ve 8aylikbelirtilere takilmayin canim kizlar
belirti yok diye sakin karamsar olmayin
![]()
Benim de 10 nu test günüm pazartesi transfer oldum hiç bir belirti yok umutsuzluğa kapılıyorumBeklemek transferden zormuş her gün iki tane progestan iğnesi oluyorum artık karnım o kadar şişdi ki 9 u benim test günüm
Canım benimde hiçbir belirtim olmadı. 8-9. Günü sadece sağ kasik sağ bacak ağrım oldu ara ara. Adet olcm herhalde dedim artık. Lekelenme bekledim oda olmadı. İlaçlardan dolayı transferden sonra full gaz problemim oldu amaBenim de 10 nu test günüm pazartesi transfer oldum hiç bir belirti yok umutsuzluğa kapılıyorum
Ooooo çok güzel çıkmış çok iyi tutunmus darısı tüm bekleyenlereTest günüm yarın ama dayanamadım verdim benimde pozitif çok şükür 213 çıktı değerim 10. Gün![]()
Aynen öyle baskalarınsöyle yasadım böyle yasadım diyince acaba diyorsun tutmuycak mı son 5 gün kaldı inş olumlu olurTransferden sonra sadece belim ağrıdı başka hiçbir belirti yaşamadım.Önceki negatif transferlerimde yaşamadığım belirti kalmamıştı.Zaten o kadar progesteron ilacı kullanıyoruz, hissettikleri izin çoğu ondan ya da kendimizi çok dinliyoruz ki o kadar küçük Bir Embriyo daha belirti vermez ki belki bir yarlesme lekelenmesi yaşarsınız o da 5.günden sonra oluyor genelde ama herkeste olacak diye birşey yok ben yaşamadım mesela.
Bazen regl olcakmıs gibi hissediyorumAynen öyle baskalarınsöyle yasadım böyle yasadım diyince acaba diyorsun tutmuycak mı son 5 gün kaldı inş olumlu olur
Regl olacakmış gibi tutunma belirtisi olabilir, inşallah tutunmuşturBazen regl olcakmıs gibi hissediyorum
Çok iyi maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim darısı bekleyenlereTest günüm yarın ama dayanamadım verdim benimde pozitif çok şükür 213 çıktı değerim 10. Gün![]()
Bakalım bende beklemedeyim bugün 4.günü bitirdim . Yarın 5.gün beklemeye devamCanım benimde hiçbir belirtim olmadı. 8-9. Günü sadece sağ kasik sağ bacak ağrım oldu ara ara. Adet olcm herhalde dedim artık. Lekelenme bekledim oda olmadı. İlaçlardan dolayı transferden sonra full gaz problemim oldu ama