Ben verdim 1 saate çıkacak sonuç5. Gün embriyosuydu dondurulmuş testler bazen yanlıs olabiliyor ama çarşamba günü kan vericem hastane bana uzak senın yakınsa verebilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben verdim 1 saate çıkacak sonuç5. Gün embriyosuydu dondurulmuş testler bazen yanlıs olabiliyor ama çarşamba günü kan vericem hastane bana uzak senın yakınsa verebilirsin
Kaçla öğrendinizBen verdim 1 saate çıkacak sonuç
Sonucunuz ne oldu acabaBen verdim 1 saate çıkacak sonuç
Allahın izniyle iyi başlarsa iyi gider hiç onları düşünmeyin doktorunuza haber verin bugün transferden sonra kaçıncı gündüSevindim çok şükür dedim bu sefer de ya kimyasal gebelik ya boş gebelikse ya şuysa buysa diye diye sevincim yarıda kaldı
İnşallah Allah'ın izniyle iyi gider bugün 5.gündü sizinAl
Allahın izniyle iyi başlarsa iyi gider hiç onları düşünmeyin doktorunuza haber verin bugün transferden sonra kaçıncı gündü
İnşallah Allah'ın izniyle iyi gider bugün 5.gündü s
Ne güzel hemen belli olmuş bugün 8. Günüm pazartesi bidaha test yapıcam inş çarşambada kan vericemİnşallah Allah'ın izniyle iyi gider bugün 5.gündü sizin
Hayirlica devam eder inşallah darısı bize=)Arkadaşlar 41 sonuç darısı hepinize olsun. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Allah'ın izniyle. Kalp atışına kadar halen diken üstünde olacağım.
Kaçıncı gün embriyosu kaç tane acabaArkadaşlar 41 sonuç darısı hepinize olsun. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım Allah'ın izniyle. Kalp atışına kadar halen diken üstünde olacağım.
İnşallah iyi haberlerke ayrılırsın hastanedenNe g
Ne güzel hemen belli olmuş bugün 8. Günüm pazartesi bidaha test yapıcam inş çarşambada kan vericem
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah kaçıncı gün embriyosuydu sizinİnşallah Allah'ın izniyle iyi gider bugün 5.gündü sizin
İnşallah darısı sana olsun , transfer gününü saymayınca 5.günümdü zaten değer 41 riskli bi değer pazartesi tekrar kan vericem. Sizin kaçıncı günKaçıncı gün embriyosu kaç tane acaba
Bir de transfer gunu saymayinca mi 5.gününüz bugün
5. Gün embriyosuydu benimki darısı hepimize olsunHayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah kaçıncı gün embriyosuydu sizin
Hayır riskli bir değer degil 5.güne 41 çıkması gayet güzelİnşallah darısı sana olsun , transfer gününü saymayınca 5.günümdü zaten değer 41 riskli bi değer pazartesi tekrar kan vericem. Sizin kaçıncı gün
İnşallah sonucu da güzel olur , kalp atışını hepimiz tez vakitte duyarız . Herkes kucağına sağlıkla alsınHayır riskli bir değer degil 5.güne 41 çıkması gayet güzel
Benim 4.gun embriyosu 3. Günüm ilk günü saymayinca Allah sonuna erdirsin sagliklica inşallah aminİnşallah darısı sana olsun , transfer gününü saymayınca 5.günümdü zaten değer 41 riskli bi değer pazartesi tekrar kan vericem. Sizin kaçıncı gün
İnşallah sizde pozitif haberi alırsınız tez vakitte tek mi çift miBenim 4.gun embriyosu 3. Günüm ilk günü saymayinca Allah sonuna erdirsin sagliklica inşallah amin
Kızlar bugün tekrar test yaptım düne göre daha soluk çıktı.
Stres yapma canım testde yapma artık ilaçlarına odaklan film izle. 10. Günde kan testi ver tekrarKızlar bugün tekrar test yaptım düne göre daha soluk çıktı