İnşallah ikimizde güzel haber alırız, erken gebelik testini yarın yapacağım8.gün kahverengi lekelenmem olmuştu. Yerleşme kanaması. Bu belirti olabilir canım erken gebelik testinde çıkar yaptın mı? Bir de diğer transferlerimden farkı kasığımda ve belimde ara ara sızı şeklindeki ağrılardı. Umarım tutunmuştur
İnşallah ya çok teşekkür ederim, psikolojik olduğunu zannetmiyorum. Belirtiler baya arttığı için yazmak istedim. Psikolojik değil :)Bu belirtilerin bir çoğu psikolojik bence. En iyisi test yapmak. Umarım pozitif çıkar.
İnşallah pozitiftir ilaçlardan dolayı da belirti olabilir onun için kesin diyemiyorum gebeliktirMerhabalar embriyo transferimin 9. günü, o kadar gergin ve heyecanlıyım çok korkuyorum tutmadıysa diye. Size belirtilerimi söylemek istiyorum. Lütfennnnn bana yardımcı olun. Tutmuş mudur tutmamış mıdır diye. Bu belirtileri yaşayıp pozitif sonuç alan veya pozitif sonuç alıp belirtilerinizi benimle paylaşır mısınız??? Bendeki 9.gün belirtileri ise;
-Bel ağrısı
-Baş ağrısı
-Baş dönmesi
-Kasık ağrısı
-Kasıklarda gerginlik hissi
-Memelerde dolgunluk
-Göz kararması
-Tansiyon düşmesi
-Ani baygınlık gelmesi
- Beyaz (kokusuz) akıntı
-Arada gelen hafif bir kahverengi lekelenme
!!! Sizce hamile miyimdir lütfen bana yardımcı olun heyecancandan kriz geçiricem!!!
Merhabalar embriyo transferimin 9. günü, o kadar gergin ve heyecanlıyım çok korkuyorum tutmadıysa diye. Size belirtilerimi söylemek istiyorum. Lütfennnnn bana yardımcı olun. Tutmuş mudur tutmamış mıdır diye. Bu belirtileri yaşayıp pozitif sonuç alan veya pozitif sonuç alıp belirtilerinizi benimle paylaşır mısınız??? Bendeki 9.gün belirtileri ise;
-Bel ağrısı
-Baş ağrısı
-Baş dönmesi
-Kasık ağrısı
-Kasıklarda gerginlik hissi
-Memelerde dolgunluk
-Göz kararması
-Tansiyon düşmesi
-Ani baygınlık gelmesi
- Beyaz (kokusuz) akıntı
-Arada gelen hafif bir kahverengi lekelenme
!!! Sizce hamile miyimdir lütfen bana yardımcı olun heyecancandan kriz geçiricem!!!
ben 1 martta kan testi vermeyi düşünüyorum:)İnşallah ikimizde güzel haber alırız, erken gebelik testini yarın yapacağım
aminnn çok teşekkür ederim, 1 martı sabırsızlıkla bekliyorum :)İnşallah pozitiftir ilaçlardan dolayı da belirti olabilir onun için kesin diyemiyorum gebeliktirAllah’ın izniyle güzel müjdeli haberler alırsınız inşallah
Benimde test tarihi 3 Mart, evde test falan yapmayı düşünmüyorum ama bu sefer çok sabırsızlandım nasıl geçecek bilmiyorum belirti de aramak istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşamamak için ama zaman geçmek bilmiyorBenimde test tarihim 3 mart belirtir olarak kasıklarda, ara, ara ağrı gögüs, uçlarimda, sadece ağrı var bazen de tansiyonum düşüyor gibi oluyor bende çok heyacanlı, ve stresliyim, çok korkuyorm
İlk transferiniz mi EVET zaman geçmiyor bazen diyorum test alıp yapıyum sonra vazgeçiyorum test günü sabah yapmaya bile cesaretim yokBenimde test tarihi 3 Mart, evde test falan yapmayı düşünmüyorum ama bu sefer çok sabırsızlandım nasıl geçecek bilmiyorum belirti de aramak istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşamamak için ama zaman geçmek bilmiyor
Hayır üçüncü transferim, aynı şekilde test günü bile yapmaya cesaretim yok bu sefer sizin ilk miİlk transferiniz mi EVET zaman geçmiyor bazen diyorum test alıp yapıyum sonra vazgeçiyorum test günü sabah yapmaya bile cesaretim yok
aminnn çok teşekkür ederim, 1 martı sabırsızlıkla bekliyorum :)İnşallah pozitiftir ilaçlardan dolayı da belirti olabilir onun için kesin diyemiyorum gebeliktirAllah’ın izniyle güzel müjdeli haberler alırsınız inşallah
haklısınız ya, bende idrar testi yapmak istiyordum ama yanlış cevap olmasından korkuyorum. 2 gün kaldı ztn dayancam mecburenBenimde test tarihi 3 Mart, evde test falan yapmayı düşünmüyorum ama bu sefer çok sabırsızlandım nasıl geçecek bilmiyorum belirti de aramak istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşamamak için ama zaman geçmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?