Embriyo transferi sonrası belirtiler

• Konu Sahibi Konu Sahibi melis6
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

melis6

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
74
30
3
45
Merhabalar embriyo transferimin 9. günü, o kadar gergin ve heyecanlıyım çok korkuyorum tutmadıysa diye. Size belirtilerimi söylemek istiyorum. Lütfennnnn bana yardımcı olun. Tutmuş mudur tutmamış mıdır diye. Bu belirtileri yaşayıp pozitif sonuç alan veya pozitif sonuç alıp belirtilerinizi benimle paylaşır mısınız??? Bendeki 9.gün belirtileri ise;
-Bel ağrısı
-Baş ağrısı
-Baş dönmesi
-Kasık ağrısı
-Kasıklarda gerginlik hissi
-Memelerde dolgunluk
-Göz kararması
-Tansiyon düşmesi
-Ani baygınlık gelmesi
- Beyaz (kokusuz) akıntı
-Arada gelen hafif bir kahverengi lekelenme
!!! Sizce hamile miyimdir lütfen bana yardımcı olun heyecancandan kriz geçiricem😍🎀!!!

8.gün kahverengi lekelenmem olmuştu. Yerleşme kanaması. Bu belirti olabilir canım erken gebelik testinde çıkar yaptın mı? Bir de diğer transferlerimden farkı kasığımda ve belimde ara ara sızı şeklindeki ağrılardı. Umarım tutunmuştur ❤️

8.gün kahverengi lekelenmem olmuştu. Yerleşme kanaması. Bu belirti olabilir canım erken gebelik testinde çıkar yaptın mı? Bir de diğer transferlerimden farkı kasığımda ve belimde ara ara sızı şeklindeki ağrılardı. Umarım tutunmuştur ❤️
İnşallah ikimizde güzel haber alırız, erken gebelik testini yarın yapacağım🥰

Bu belirtilerin bir çoğu psikolojik bence. En iyisi test yapmak. Umarım pozitif çıkar.
İnşallah ya çok teşekkür ederim, psikolojik olduğunu zannetmiyorum. Belirtiler baya arttığı için yazmak istedim. Psikolojik değil :)

Merhabalar embriyo transferimin 9. günü, o kadar gergin ve heyecanlıyım çok korkuyorum tutmadıysa diye. Size belirtilerimi söylemek istiyorum. Lütfennnnn bana yardımcı olun. Tutmuş mudur tutmamış mıdır diye. Bu belirtileri yaşayıp pozitif sonuç alan veya pozitif sonuç alıp belirtilerinizi benimle paylaşır mısınız??? Bendeki 9.gün belirtileri ise;
-Bel ağrısı
-Baş ağrısı
-Baş dönmesi
-Kasık ağrısı
-Memelerde dolgunluk
-Göz kararması
-Tansiyon düşmesi
-Ani baygınlık gelmesi
- Beyaz (kokusuz) akıntı
!!! Sizce hamile miyimdir lütfen bana yardımcı olun heyecancandan kriz geçiricem😍🎀!!!
İnşallah pozitiftir ilaçlardan dolayı da belirti olabilir onun için kesin diyemiyorum gebeliktir 🥰 Allah’ın izniyle güzel müjdeli haberler alırsınız inşallah 🤲

selam hanımlar benimde yarın test günüm bendeki belirtiler sadece göğüslerde hasasiyet var başkada pek bi belirtim yok
İnşaAllah hepimiz güzel sonuclar alırız
-Bel ağrısı
-Baş ağrısı
-Baş dönmesi
-Kasık ağrısı
-Memelerde dolgunluk
-Göz kararması
-Tansiyon düşmesi
-Ani baygınlık gelmesi
- Beyaz (kokusuz) akıntı

Benimde test tarihim 3 mart belirtir olarak kasıklarda, ara, ara ağrı gögüs, uçlarimda, sadece ağrı var bazen de tansiyonum düşüyor gibi oluyor bende çok heyacanlı, ve stresliyim, çok korkuyorm 🙁

Benimde test tarihim 3 mart belirtir olarak kasıklarda, ara, ara ağrı gögüs, uçlarimda, sadece ağrı var bazen de tansiyonum düşüyor gibi oluyor bende çok heyacanlı, ve stresliyim, çok korkuyorm 🙁
Benimde test tarihi 3 Mart, evde test falan yapmayı düşünmüyorum ama bu sefer çok sabırsızlandım nasıl geçecek bilmiyorum belirti de aramak istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşamamak için ama zaman geçmek bilmiyor

Benimde test tarihi 3 Mart, evde test falan yapmayı düşünmüyorum ama bu sefer çok sabırsızlandım nasıl geçecek bilmiyorum belirti de aramak istemiyorum sonra hayal kırıklığı yaşamamak için ama zaman geçmek bilmiyor
İlk transferiniz mi EVET zaman geçmiyor bazen diyorum test alıp yapıyum sonra vazgeçiyorum test günü sabah yapmaya bile cesaretim yok

İnşallah pozitiftir ilaçlardan dolayı da belirti olabilir onun için kesin diyemiyorum gebeliktir 🥰 Allah’ın izniyle güzel müjdeli haberler alırsınız inşallah 🤲
aminnn çok teşekkür ederim, 1 martı sabırsızlıkla bekliyorum :)❤️
haklısınız ya, bende idrar testi yapmak istiyordum ama yanlış cevap olmasından korkuyorum. 2 gün kaldı ztn dayancam mecburen

Back