• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo transferi sonrası 7.gün belirtileri

LunaKuzey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
38
30
3
29
Kızlar bana 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi ikisi de iyiydi. Transferimin 2. Gününden itibaren kasık ağrım ve batma vardı. Dün kasıklarımın sertleştiğini fark ettim. Bugün de bi alev atıyorum bi üşüyorum. Midem de bulanıyor. İlaçlar yan etki yapmış olabilir mi? Yoksa yerleşme belirtisi mi sizce

Kızlar bana 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi ikisi de iyiydi. Transferimin 2. Gününden itibaren kasık ağrım ve batma vardı. Dün kasıklarımın sertleştiğini fark ettim. Bugün de bi alev atıyorum bi üşüyorum. Midem de bulanıyor. İlaçlar yan etki yapmış olabilir mi? Yoksa yerleşme belirtisi mi sizce
Belirti arıyoruz ister istemez sizi çok iyi anlıyorum ama negatif deneme yaşamış sonra pozitif görmüş biri olarak söyleyebilirim ki adet ile çok benziyor. İlaçlarımız yan etkisi olan ilaçlar. Zaten test gününüze az kalmış.bir kan testi ile hayırlı güzel haberlerinizi alırız inşallah

Belirti arıyoruz ister istemez sizi çok iyi anlıyorum ama negatif deneme yaşamış sonra pozitif görmüş biri olarak söyleyebilirim ki adet ile çok benziyor. İlaçlarımız yan etkisi olan ilaçlar. Zaten test gününüze az kalmış.bir kan testi ile hayırlı güzel haberlerinizi alırız inşallah
Ay inşallah sadece 2 gün kaldı

Pazartesi günü test günüm çok heyecanlıyım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Aminnn hepimiz inşallah. Buraya da yaz olur mu merakla bende bekliyorum sonucu. Ama asla ümidini kesme. Ben ilk denemem negatif olunca 1 sene ara verdim dinlendim hazır hissetmedim felan 2.denemem de tuttu şükür

Aminnn hepimiz inşallah. Buraya da yaz olur mu merakla bende bekliyorum sonucu. Ama asla ümidini kesme. Ben ilk denemem negatif olunca 1 sene ara verdim dinlendim hazır hissetmedim felan 2.denemem de tuttu şükür
Ben çok olunlu hissediyorum sadece kasıklarımdaki Ağrı hiç geçmiyor

Dayanamadım idrar testi yaptımmmmm sanırım hamileyimm

Eklentiler

• 82524602-32d0-43e0-bfe2-f8a3b113ff9c.webp
    82524602-32d0-43e0-bfe2-f8a3b113ff9c.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 67
Arkadaşlar merhaba 5.gün embriyo transferimin 9. Günü hiçbir belirtim yok normal mi? 8. Gün yani dün halsizlik hafif baş dönmesi falan vardı ama bugün 0 belirti kasık ağrısı bel ağrısı memede hassasiyet bunların hiçbiri yok 😔

Back
X