• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyo nakli için

Gizmooberoo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2024
201
61
13
33
Merhabalar, daha önce embriyolarını başka merkeze taşıyan arkadaşlar bu hususta dikkat etmem gereken neler var? Embriyoyu alırken şuan bulunan merkezden isteyeceğim evrak, embriyo fotoğraf video vs var mı? Bilenler açıklayabilirse çok sevinirim.

Biz başka sehire tasinmistik embriyolarım kalmıştı sonra tasindigimiz şehirde transfer olmak istedim hastane ile görüştüm 8 saatlik yolda bozulabilecegini söylemişlerdi garanti vermiyorlar birde uçakta taşınması yasakmış taşıma ücretide oluyordu bende riske atmadım tasindigim yerden rahim kalinligi test vs kontollerimi gerçekleştirdim transfer için
Eski yerime gittim 2 gün de dinlendim doktor hemen yola çıkmayın demisti sizde yolunuz uzaksa riske atmayın derim

Biz başka sehire tasinmistik embriyolarım kalmıştı sonra tasindigimiz şehirde transfer olmak istedim hastane ile görüştüm 8 saatlik yolda bozulabilecegini söylemişlerdi garanti vermiyorlar birde uçakta taşınması yasakmış taşıma ücretide oluyordu bende riske atmadım tasindigim yerden rahim kalinligi test vs kontollerimi gerçekleştirdim transfer için
Eski yerime gittim 2 gün de dinlendim doktor hemen yola çıkmayın demisti sizde yolunuz uzaksa riske atmayın derim
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Ankara için de taşıyacağım. Şehir içi olacak.

Back