Embriyo kaliteleri

Çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına al inşAllah canımmm
Amin cok tesekkur ederim canim allah devamini da yasatsin insallah isteyen herkese nasip olsun en buyuk duam bu hala

Transferden sonra nelere dikkat ettin canm ne yedin ne içtin neler yaptın az bahseder msin hepimiz içinde deneyim olsun
Yani cok da ekstra bir sey yaptim diyemeyecegim canim ya yeme icmeme hep dikkat eden biriydim onda bir degisiklik olmadi pek. Her gun lif almaya calistigim icin kabiz bile olmadim o yuzden o konuda rahattim. Nar suyu onerdiler her gun nar suyu iciyorum hala. Kabak cekirdegi badem ceviz findik her gun az az yedim, sabahlari bir yumurta yedim, protein cok onemli dediler aksamlari da muhakkak balik kirmizi et tukettim. Hasta gibi yatmadim ama kendimi de yormadim. 11gundur bulasik makinesi bile yerlestirmedim egil dogrul olmamak icin, ama yemegimi de kendim yaptim ornegin acikcasi ne cok uzerine dustum meselenin, ne da gamsiz davrandim. Disari ciktim yemege gittim cay kahve icmeye gittim eve tikilmadim. Ama vakitli dondum gelince hemen uzandim zaten halsizligim var basindan beri progesteron sagolsun. Bu sekilde

Tşeekkür ederm canmm erinmeden yazmışsınn hepimizefe nasip olsunn inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…