Embriyo kaliteleri

Öyle şuan hazır hissetmedim çevrem sağolsun
Transfer sonrasi negatif oldugunda da ilaclari direkt birakiyoruz sorun olcani zannetmiyorum ama üzüldüm yarım birakmana kendini hazir hissetmiyorsan bisey diyemem ama cevre yuzunden birakiyorsan üzüldüm acikcasi hakkinda hayirlisi

İnan bende çok üzgünüm çok üzgünüm hemde

Okdr umutlu okdr hazırdım ki bu sefer
Özel degilse neden vazgeciyorsun sonuçta bu aşamaya gelmek kolay degil icinden ne geliyorsa onu yapmalısın. Kimsenin ne dedigini umursama. Sonuçta evladımız olsun diye bu savaşı veriyoruz yaşamayan anlayamaz

Özel degilse neden vazgeciyorsun sonuçta bu aşamaya gelmek kolay degil icinden ne geliyorsa onu yapmalısın. Kimsenin ne dedigini umursama. Sonuçta evladımız olsun diye bu savaşı veriyoruz yaşamayan anlayamaz

Seni anlamayan eşin olunca herşey saha zor oluyor

Konudan biraz bağımsız kusura bakmayın ama 1 buçuk yıllık evliyim. Adet düzensiz pkos var. Amh 4.8 eşime baktırmadık herhangi bir sorun var mı bilmiyoruz. Hala korunuyoruz birkaç aya bebek düşünüyoruz. Adet düzensizliğinden ve pkostan dolayı süreç uzayacak muhtemelen onun stresine girersem stresi çok yoğun yaşarım kendimi biliyorum. Tüp bebekte en sağlıklıları seçtiklerini ve tük bebeklerin daha sağlıklı olduklarını, kalıtsal hastalık risklerinin daha düşük olduğunu duymuştum. Tabi en iyisini Allah bilir. Böyle bir durumda kendi isteğimizle direkt tüp bebek yaptırabiliyor muyuz bilginiz var mı?

10 mart test günüm camımm pazartesiye denk geliyor ama ben 7 mart cuma veriyim diyorum erken mi olur acaba
Erken vermek geliyorsa icinden 7 degil 8 inde ver canim, 10 nunda da tekrarlamis olursun. 48 saatte bir artisi gormek istiyorlar cunku genelde doktorlar

Canım özel merkezde yaptırabilirsin tabikii ama önce bir yıla yakınn dene doğal yolla.. hastalık falanda kaderinde varsa hiç biri kesin çözüm değil canmm öyle şeyleri akşına hiç getirme

Canım özel merkezde yaptırabilirsin tabikii ama önce bir yıla yakınn dene doğal yolla.. hastalık falanda kaderinde varsa hiç biri kesin çözüm değil canmm öyle şeyleri akşına hiç getirme
Çok tedirgin oluyorum ailemden bana geçen çok hastalığım var 25 yaşındayım sürekli doktora gidiyorum. Biraz da bu yüzden istiyorum. Çevremde çocuğu olmayan çok kişi olduğu için henüz denemeden bile strese girdim malesef

Seni anlamayan eşin olunca herşey saha zor oluyor
Eş desteği önemli bu sürecte kimden destek alicaksim tabi ki eşten. İnsallah sorun her neyse düzelir de devam edersin herşey bizler için bu hayatta Allahım imtihanımızı kolay eylesin

Evet canm sağlıkocağında veriyim digorum ama vermeyimmi yoksa ordaa
Yok canim herkes veriyor goruyorum neden vermeyesin :) benim tup bebek paketimin icinde uc tane beta testi vardi o yuzden ozelde yaptirdim ben. Yoksa tabii ki devlette veya saglik ocaginda baktirilir

Yok canim herkes veriyor goruyorum neden vermeyesin :) benim tup bebek paketimin icinde uc tane beta testi vardi o yuzden ozelde yaptirdim ben. Yoksa tabii ki devlette veya saglik ocaginda baktirilir
Benimde var canm ama biz şehir dışında tedavi gördüğüm için malesef orada veremeyeceğım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…