Transfer sonrasi negatif oldugunda da ilaclari direkt birakiyoruz sorun olcani zannetmiyorum ama üzüldüm yarım birakmana kendini hazir hissetmiyorsan bisey diyemem ama cevre yuzunden birakiyorsan üzüldüm acikcasi hakkinda hayirlisiÖyle şuan hazır hissetmedim çevrem sağolsun
İnan bende çok üzgünüm çok üzgünüm hemdeTransfer sonrasi negatif oldugunda da ilaclari direkt birakiyoruz sorun olcani zannetmiyorum ama üzüldüm yarım birakmana kendini hazir hissetmiyorsan bisey diyemem ama cevre yuzunden birakiyorsan üzüldüm acikcasi hakkinda hayirlisi
Özel degilse neden vazgeciyorsun sonuçta bu aşamaya gelmek kolay degil icinden ne geliyorsa onu yapmalısın. Kimsenin ne dedigini umursama. Sonuçta evladımız olsun diye bu savaşı veriyoruz yaşamayan anlayamazOkdr umutlu okdr hazırdım ki bu sefer
Özel degilse neden vazgeciyorsun sonuçta bu aşamaya gelmek kolay degil icinden ne geliyorsa onu yapmalısın. Kimsenin ne dedigini umursama. Sonuçta evladımız olsun diye bu savaşı veriyoruz yaşamayan anlayamaz
Seni anlamayan eşin olunca herşey saha zor oluyorÖzel degilse neden vazgeciyorsun sonuçta bu aşamaya gelmek kolay degil icinden ne geliyorsa onu yapmalısın. Kimsenin ne dedigini umursama. Sonuçta evladımız olsun diye bu savaşı veriyoruz yaşamayan anlayamaz
Bugünn transfer hariç 3. Günümdü canım hiç bi değişiklik belirti herhangi bişey yokRica ederim ne demeksenin kacinci gunun bugun insallah guzel haber sana da kismet olacak
Üc cok erken zaten, belirti de aramak dogru degil keyfine bak canim dinlen guzelceBugünn transfer hariç 3. Günümdü canım hiç bi değişiklik belirti herhangi bişey yok
10 mart test günüm camımm pazartesiye denk geliyor ama ben 7 mart cuma veriyim diyorum erken mi olur acabaÜc cok erken zaten, belirti de aramak dogru degil keyfine bak canim dinlen guzelce11.gun mu test vereceksin
Konudan biraz bağımsız kusura bakmayın ama 1 buçuk yıllık evliyim. Adet düzensiz pkos var. Amh 4.8 eşime baktırmadık herhangi bir sorun var mı bilmiyoruz. Hala korunuyoruz birkaç aya bebek düşünüyoruz. Adet düzensizliğinden ve pkostan dolayı süreç uzayacak muhtemelen onun stresine girersem stresi çok yoğun yaşarım kendimi biliyorum. Tüp bebekte en sağlıklıları seçtiklerini ve tük bebeklerin daha sağlıklı olduklarını, kalıtsal hastalık risklerinin daha düşük olduğunu duymuştum. Tabi en iyisini Allah bilir. Böyle bir durumda kendi isteğimizle direkt tüp bebek yaptırabiliyor muyuz bilginiz var mı?Mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Gecen yıl ilk tüp bebek denememde 3AA ve 2BB embriyo transferim negatif oldu.Bu ay 5BC ve 3BA transferim olacak sizce tutma olasılıkları öncekine göre yüksek mi?düşük mü?genetik tarama yapılmadı
Erken vermek geliyorsa icinden 7 degil 8 inde ver canim, 10 nunda da tekrarlamis olursun. 48 saatte bir artisi gormek istiyorlar cunku genelde doktorlar10 mart test günüm camımm pazartesiye denk geliyor ama ben 7 mart cuma veriyim diyorum erken mi olur acaba
Canım özel merkezde yaptırabilirsin tabikii ama önce bir yıla yakınn dene doğal yolla.. hastalık falanda kaderinde varsa hiç biri kesin çözüm değil canmm öyle şeyleri akşına hiç getirmeKonudan biraz bağımsız kusura bakmayın ama 1 buçuk yıllık evliyim. Adet düzensiz pkos var. Amh 4.8 eşime baktırmadık herhangi bir sorun var mı bilmiyoruz. Hala korunuyoruz birkaç aya bebek düşünüyoruz. Adet düzensizliğinden ve pkostan dolayı süreç uzayacak muhtemelen onun stresine girersem stresi çok yoğun yaşarım kendimi biliyorum. Tüp bebekte en sağlıklıları seçtiklerini ve tük bebeklerin daha sağlıklı olduklarını, kalıtsal hastalık risklerinin daha düşük olduğunu duymuştum. Tabi en iyisini Allah bilir. Böyle bir durumda kendi isteğimizle direkt tüp bebek yaptırabiliyor muyuz bilginiz var mı?
Ayy oda cumartesiye geliyorya bnde ondan cuma ve pazartesi veriyim demiştimmErken vermek geliyorsa icinden 7 degil 8 inde ver canim, 10 nunda da tekrarlamis olursun. 48 saatte bir artisi gormek istiyorlar cunku genelde doktorlar
Çok tedirgin oluyorum ailemden bana geçen çok hastalığım var 25 yaşındayım sürekli doktora gidiyorum. Biraz da bu yüzden istiyorum. Çevremde çocuğu olmayan çok kişi olduğu için henüz denemeden bile strese girdim malesefCanım özel merkezde yaptırabilirsin tabikii ama önce bir yıla yakınn dene doğal yolla.. hastalık falanda kaderinde varsa hiç biri kesin çözüm değil canmm öyle şeyleri akşına hiç getirme
Eş desteği önemli bu sürecte kimden destek alicaksim tabi ki eşten. İnsallah sorun her neyse düzelir de devam edersin herşey bizler için bu hayatta Allahım imtihanımızı kolay eylesinSeni anlamayan eşin olunca herşey saha zor oluyor
ben de bugun verdim ikinci betami canim. Saglik ocaginda mi baktiracaksin o yuzden mu haftaicine denk gelsin istedinAyy oda cumartesiye geliyorya bnde ondan cuma ve pazartesi veriyim demiştimm
Evet canm sağlıkocağında veriyim digorum ama vermeyimmi yoksa ordaaben de bugun verdim ikinci betami canim. Saglik ocaginda mi baktiracaksin o yuzden mu haftaicine denk gelsin istedin
Yok canim herkes veriyor goruyorum neden vermeyesin :) benim tup bebek paketimin icinde uc tane beta testi vardi o yuzden ozelde yaptirdim ben. Yoksa tabii ki devlette veya saglik ocaginda baktirilirEvet canm sağlıkocağında veriyim digorum ama vermeyimmi yoksa ordaa
Benimde var canm ama biz şehir dışında tedavi gördüğüm için malesef orada veremeyeceğım :))Yok canim herkes veriyor goruyorum neden vermeyesin :) benim tup bebek paketimin icinde uc tane beta testi vardi o yuzden ozelde yaptirdim ben. Yoksa tabii ki devlette veya saglik ocaginda baktirilir
Aa anladim canim :) ben test gunume kadar sabrettim, dayanirim dersen bence test gununu bekle derimBenimde var canm ama biz şehir dışında tedavi gördüğüm için malesef orada veremeyeceğım :))
Bakalımm canm ilk günler insanda daha çok heyecan oluyo sanırım sabırsızlanıyorr bende hiç bir belirti yokya biraz test yapma hevesi gitti yani :)Aa anladim canim :) ben test gunume kadar sabrettim, dayanirim dersen bence test gununu bekle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?