İnş güzel haber alacaz inşAllah Allahın izniyleMerhabaya hem de cok heyecanlandim. Bugun cok yogunlasti merakim, artik icim icime sigmiyor gibi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş güzel haber alacaz inşAllah Allahın izniyleMerhabaya hem de cok heyecanlandim. Bugun cok yogunlasti merakim, artik icim icime sigmiyor gibi
![]()
Merhaba deren sen embriyona genetik yaptırmışöıydınEn iyi kalite olup tutmayan embriyo olabilir. Düşük kalite denilip tutan da olabilir. Genetigi ile ilgili.
Benim 4bc idi ve tuttu
Amin canim insallahİnş güzel haber alacaz inşAllah Allahın izniyle
Haber ver mutlaka ve ne olursa olsun unutma vazgecmeyecez Allah çok büyükAmin canim insallah![]()
Evet canim dogru soyluyorsun hepsi allahtan artik sonuc ne olursa vardir bir bildigi diyecegizHaber ver mutlaka ve ne olursa olsun unutma vazgecmeyecez Allah çok büyük
Aynen öyle canımEvet canim dogru soyluyorsun hepsi allahtan artik sonuc ne olursa vardir bir bildigi diyecegiz![]()
Hayir bizim 2.denemeydi. eger tutmaz ise 3.deneme de genetik yapacakti doktorumuzMerhaba deren sen embriyona genetik yaptırmışöıydın
Anladım canım benmde 2 olacak inş tutarHayir bizim 2.denemeydi. eger tutmaz ise 3.deneme de genetik yapacakti doktorumuz
Embriyolog iyi kalite dedi ama dr orta dedi 5 ve aa olsaydı en iyi kalite oluyormuş,3aa 5 den küçük diye mi anlamadım,embriyologa sordum orta mi diye biz sürekli açıp bakmiyoruz baktığımızdaki değer buydu belki daha sonra 4 yada 5 e çıkmıştır yada geriye bilemiyoruz dediAa yüksek kalite olmuyor mu basindaki sayı önemsiz harfler önemli diyorlar nasil orta kalite oluyo ki
Inşallah çok teşekkür ederim tekrar.guzel haberler vermek nasip olur inşallahEvet canım burada bir arkadaşa da geçen yil aynı aynı problem olmuştu ,o kız da aylardır uğraştı öyle aldı raporunu. Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum Hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Baştaki rakam embriyonun çapıymış önemli olan harfler diye biliyorum çünkü burada hep öyle okudum demek rakamda önemli 3aa orta kaliteyse benim hiç sansim yok sanirim 3bb ve 3cc embriyom varEmbriyolog iyi kalite dedi ama dr orta dedi 5 ve aa olsaydı en iyi kalite oluyormuş,3aa 5 den küçük diye mi anlamadım,embriyologa sordum orta mi diye biz sürekli açıp bakmiyoruz baktığımızdaki değer buydu belki daha sonra 4 yada 5 e çıkmıştır yada geriye bilemiyoruz dedi
Bana dr öyle dedi ama dediğiniz gibi burda okudum bende 2bc gibi olanlarda tutmuş nasip bence,öyle düşünüp moralimizi bozmayalım.sizin kaçıncı gününüz benim bugün transfer hariç 3.gunBaştaki rakam embriyonun çapıymış önemli olan harfler diye biliyorum çünkü burada hep öyle okudum demek rakamda önemli 3aa orta kaliteyse benim hiç sansim yok sanirim 3bb ve 3cc embriyom var![]()
Ben daha transfer olmadigim pazartesi kontrolum var ögrenicem insallah gününü cift transfer olucak o yüzden umutluyum kaliteleri iyi olmasa da. Test gununu beklicek misin evde falan yapicak misin cok heyecanli yaBana dr öyle dedi ama dediğiniz gibi burda okudum bende 2bc gibi olanlarda tutmuş nasip bence,öyle düşünüp moralimizi bozmayalım.sizin kaçıncı gününüz benim bugün transfer hariç 3.gun
Çift transferde tutma daha yüksek tabi ben 2 ay önce tek transfer oldum onda da hiç evde test yapmadım strese girmeyeyim diye,bu 2.transfer bunda da test yapmam heralde.Inşallah kontrollerin de iyi geçer transferini olursun hayirlisiyla.sonucun da posof olur pozitif ol ki pozitif olsun,bende çok heyecanlıyım tutmazsa yine diye de tedirginlikle var karmakarışık yaniBen daha transfer olmadigim pazartesi kontrolum var ögrenicem insallah gününü cift transfer olucak o yüzden umutluyum kaliteleri iyi olmasa da. Test gununu beklicek misin evde falan yapicak misin cok heyecanli ya
Insallah bi sorun cikmazÇift transferde tutma daha yüksek tabi ben 2 ay önce tek transfer oldum onda da hiç evde test yapmadım strese girmeyeyim diye,bu 2.transfer bunda da test yapmam heralde.Inşallah kontrollerin de iyi geçer transferini olursun hayirlisiyla.sonucun da posof olur pozitif ol ki pozitif olsun,bende çok heyecanlıyım tutmazsa yine diye de tedirginlikle var karmakarışık yani
Inşallah bekleyen isteyen hepimizin sonucu pozitif olsun,haber verelim birbirimizeInsallah bi sorun cikmazben dayanamiyorum test yapmadan. Bir önceki transferimde 5.gün test yapmistim silik cikmisti 7.haftada kaybettim. Bundada 7.gün falan evde yapmayi dusunuyorum. Seninki de pozitif olur insallah da burda guzel haberini verirsin
![]()
Canım çıktımı sonucunEvet canim dogru soyluyorsun hepsi allahtan artik sonuc ne olursa vardir bir bildigi diyecegiz![]()
Çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına al inşAllah canımmmCanim cikti, pozitif![]()