Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin sonucunuz belli oldu muKızlar embriyo kalitesi hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. 3bb kalitedeki embriyo sanırım orta kalite böyle olup tutan var mı veya başka bilginiz var mı bu kaliteyle ilgili?
Yok ben daha transfer olmadım ama orta kalitede tutanda çok oluyormuş , inşallah bizlerinde tutarSizin sonucunuz belli oldu mu
Amin inşallah bende okuyorum sürekli hep iyisini düşünmek istyrm sonuçta herşey Allah'tan sizin embriyonuzu dondurdular mi?Yok ben daha transfer olmadım ama orta kalitede tutanda çok oluyormuş , inşallah bizlerinde tutar
Evet 4 embriyo donduruldu ama orta kalitede hep, bende açıkçası başta çok umutluydum kaliteleri duyunca beslenme düzeniydi şuydu buydu bıraktım açıkçası düşünmek çok yoruyor artık olacağı varsa olur olmazsada daha da uğraşmam Kendimi yıpratmaktansa Gezer tozarım diyorum bu kafadayımAmin inşallah bende okuyorum sürekli hep iyisini düşünmek istyrm sonuçta herşey Allah'tan sizin embriyonuzu dondurdular mi?
Ben 4 ay önce ilk kez denedim 7 yumurtadan. 2 si dollendi a kalite ikiside transfer edildi doktor ve biz kesin gözüyle bakıyorduk ama kimyasal oldu önce sevindik sonra kahrolduk Dr bu sefer ilaç dozlarini arttırdı 8 yumurta 2 döllenme c kalite yani ilaçlar olumsuz etkiledi dedi valla içimden dedim dalgamı gecio bizimle acaba kendimi deney faresi gbi hissettim bide bu sefer şunu öğrendim Grade die bişey var yani embriyo içinde ki ölü hücre oranını belirten bı terim bakalım daha neler ogrenicezEvet 4 embriyo donduruldu ama orta kalitede hep, bende açıkçası başta çok umutluydum kaliteleri duyunca beslenme düzeniydi şuydu buydu bıraktım açıkçası düşünmek çok yoruyor artık olacağı varsa olur olmazsada daha da uğraşmam Kendimi yıpratmaktansa Gezer tozarım diyorum bu kafadayım
Sorma bi ortamda konu açılınca şakır şakır ötüyorum tüp bebek yaptırdığımızı bilmeyenler bi şoka giriyo bu bu kadar şeyi nerden biliyo diye hayat bize daha neler öğretecek bakalım Hatta instagramda bugün Ali Enver kurt hocanın canlı yayını vardı diyor ki her ay yumurta kaliteli olacak diye bişey yok öyle olsa zaten bize ihtiyaç olmazdı diyor düşününce gerçekten mantıklı , dondurulan her embriyoda da şans var belki % leri farklı ama en kötü % 1 bile olsa olabilme ihtimali varki donduruluyor. Bak dedin ya A kalite bile tutmuyor bazen ya da sağlıklı olmayabiliyor bakarsın bizim B C kalitelerde olur yavrularımız. Geleceği göremiyoruz Allah isterse neden olmasın Bakarsın bizde başkalarına umut oluruzBen 4 ay önce ilk kez denedim 7 yumurtadan. 2 si dollendi a kalite ikiside transfer edildi doktor ve biz kesin gözüyle bakıyorduk ama kimyasal oldu önce sevindik sonra kahrolduk Dr bu sefer ilaç dozlarini arttırdı 8 yumurta 2 döllenme c kalite yani ilaçlar olumsuz etkiledi dedi valla içimden dedim dalgamı gecio bizimle acaba kendimi deney faresi gbi hissettim bide bu sefer şunu öğrendim Grade die bişey var yani embriyo içinde ki ölü hücre oranını belirten bı terim bakalım daha neler ogrenicez
Kesinlikle bak bide çok enteresan birşey var bu sefer için çok rahat stres az ben hayatım boyunca hiçbir istediğime ilk seferde sahip olamadim vardır bundada bir hayır diyrm bide enterasan hikayeler var bı kadın var tanıdığım a kaliteyi transfer etmişler negatif dondurulmuş c kalite varmış Dr demiski yenide. Yumurta toplayalım kadın hayır demiş olursa bundanda olur ben nasibime razıyım ve dondurulmuş c kaliteden kadın hamile kaldı yani rabbim isterse kara taştan ot çıkartır inşallah herşey gönlümüzce olurSorma bi ortamda konu açılınca şakır şakır ötüyorum tüp bebek yaptırdığımızı bilmeyenler bi şoka giriyo bu bu kadar şeyi nerden biliyo diye hayat bize daha neler öğretecek bakalım Hatta instagramda bugün Ali Enver kurt hocanın canlı yayını vardı diyor ki her ay yumurta kaliteli olacak diye bişey yok öyle olsa zaten bize ihtiyaç olmazdı diyor düşününce gerçekten mantıklı , dondurulan her embriyoda da şans var belki % leri farklı ama en kötü % 1 bile olsa olabilme ihtimali varki donduruluyor. Bak dedin ya A kalite bile tutmuyor bazen ya da sağlıklı olmayabiliyor bakarsın bizim B C kalitelerde olur yavrularımız. Geleceği göremiyoruz Allah isterse neden olmasın Bakarsın bizde başkalarına umut oluruz
Ay sende ben gibisin o zaman bende ne istersem hepsine son anda sahip oluyorum istediğim sürece kesinlikle olmuyor hep geç oluyor gerçekten dediğin gibi Allah isterse mucizeler oluyor o yüzden biz ne kadar olur mu olmaz mı diye düşünsekte sonuç değişmeyecek en güzeli kendimizi de artık üzmeden zamana bırakıp dua etmekKesinlikle bak bide çok enteresan birşey var bu sefer için çok rahat stres az ben hayatım boyunca hiçbir istediğime ilk seferde sahip olamadim vardır bundada bir hayır diyrm bide enterasan hikayeler var bı kadın var tanıdığım a kaliteyi transfer etmişler negatif dondurulmuş c kalite varmış Dr demiski yenide. Yumurta toplayalım kadın hayır demiş olursa bundanda olur ben nasibime razıyım ve dondurulmuş c kaliteden kadın hamile kaldı yani rabbim isterse kara taştan ot çıkartır inşallah herşey gönlümüzce olur
Kesinlikle sonucunu henüz bilmediğimiz bişey için umutsuzluğa kapılıp uzulmenin hiçbir anlamı yok uzuluceksek zamanı gelince zaten üzülürüz şu anı yaşamak lazımAy sende ben gibisin o zaman bende ne istersem hepsine son anda sahip oluyorum istediğim sürece kesinlikle olmuyor hep geç oluyor gerçekten dediğin gibi Allah isterse mucizeler oluyor o yüzden biz ne kadar olur mu olmaz mı diye düşünsekte sonuç değişmeyecek en güzeli kendimizi de artık üzmeden zamana bırakıp dua etmek
Bence olmuyordur canım mantıken bakınca sağlıksız bir embriyo tutsa bile düşükle sonuçlanıyor vücut kabul etmiyor, ki normal yolla olanlarda bile hepsinin kaliteli olduğu düşünmüyorumEmbriyo kaliteleri doğumdan sonra bebeğin fiziksel ya da zihinsel gelişiminde etkili oluyor mu kızlar?
Bı sayfada embriyo kalitesinin anne karnında değişebileceğini yazmışlar bu gerçekten doğrumu bilginiz var mıBence olmuyordur canım mantıken bakınca sağlıksız bir embriyo tutsa bile düşükle sonuçlanıyor vücut kabul etmiyor, ki normal yolla olanlarda bile hepsinin kaliteli olduğu düşünmüyorum
Bence de olmuyordur yoksa bile bile neden transfer edilsin dimi?Bence olmuyordur canım mantıken bakınca sağlıksız bir embriyo tutsa bile düşükle sonuçlanıyor vücut kabul etmiyor, ki normal yolla olanlarda bile hepsinin kaliteli olduğu düşünmüyorum
TabikideeBence de olmuyordur yoksa bile bile neden transfer edilsin dimi?
Sanırım bende böyle birşey duymuştum ama nerde duyduğumu hatırlayamıyorum bir türlüBı sayfada embriyo kalitesinin anne karnında değişebileceğini yazmışlar bu gerçekten doğrumu bilginiz var mı
Embriyo kalitesiyle ilgili 2 kere 3. Günde taze transfer oldum 8-9 hücreli iyi kalite dediler olmadı 3. Tedavimdeyim şuan 6. Güne kadar beklettiler bir tane 4bc kalite embriyom kaldı 2-3 haftaya transfer olcam ama çok da umudum yok açıkcası bakalımKızlar embriyo kalitesi hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. 3bb kalitedeki embriyo sanırım orta kalite böyle olup tutan var mı veya başka bilginiz var mı bu kaliteyle ilgili?
Banada 3. Gün embriyo c kalite 6 hücreli 3.grade dediler transfer olalı bugün 6.gunum deli gbi merak ediyorum ara ara kasıklarıma kramp gbi sancı belimde tatlı bir ağrı var dün iştahım çok açıktı bugünde çok uykum var inşallah sonuçta pozitif olur hepimiz içinEmbriyo kalitesiyle ilgili 2 kere 3. Günde taze transfer oldum 8-9 hücreli iyi kalite dediler olmadı 3. Tedavimdeyim şuan 6. Güne kadar beklettiler bir tane 4bc kalite embriyom kaldı 2-3 haftaya transfer olcam ama çok da umudum yok açıkcası bakalım
Insallah tutmuştur canim ama evet icime dogdu anlatınca insallah bebisini kucağına alirsinBanada 3. Gün embriyo c kalite 6 hücreli 3.grade dediler transfer olalı bugün 6.gunum deli gbi merak ediyorum ara ara kasıklarıma kramp gbi sancı belimde tatlı bir ağrı var dün iştahım çok açıktı bugünde çok uykum var inşallah sonuçta pozitif olur hepimiz için