evet tatlım benim de saçlarım dökülmeye başladı çok benim dhea 25 mg günde 2 adet alayım dedim bir kere sormuştum doktora en az iki tane kullanmalısın demişti ama 1 de indirebilirm aslında .çünkü diğerleri de oldukça etkili takviyeler. saç dökülsede mecbur devam edicez rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.
kızlar öncelikle hepimize allah yardım etsin olduktan sonra zaten 1 yumoşla olur zaten ama siz neden daha garanti olması için bikaç ay doğal büyüyen yumoşunuzu aldırıp dondurup sonra ilaçlar birlikte toplattırdığınız yumoşlarınızla transferi denemiyorsunuz en azından 1den fazla transfer seçeneğiniz olacaktır bu da doal olarak en az şansınızı %40 arttıracaktır, benimde 7-8 folikül toplanmasına rağmen hepsi boş çıkıyor ve transfere 2 tane kalıyor elimizde timur hoca benden 1 ay doğal gelişen yumurtayı aldı dondurdu 1 ay da araya boş zaman verdi şimdi bu ay ilaçla büyüyen(çok az ilaçla) yumuşlarımı toplicak ve en kalitelilerini özellikle dondurduğunu bozulmazsa transfer edecek. geç olsun güç olmasın arkadaşlar size tavsiyem 1 yumoş olursa dondurun
bende günde 2 tane kullanıyordum saçlarım çok döküldü kel kaldım nerdeyse yarısından fazlası gitti o yüzden günde 1e düşürdüm o zaman ben de günde 2ye çıkarıyım saç yerine gelir zaten şurda en fazla 2 gün daha kullanıcam 20-25 gün sonra opu olur kısa protokol olucağı için
tatlım havuz yönetimini doktorumla enine boyuna oturup konuştuk..
Bunu ileriki dönemlerde deneyebileceğimizi ama şimdilikk taze olarak olursa elimizdekini böyle değerlendirme kararı aldık..Doktorumm yaşım 27 olması hasabiyeti ile bu durumdan en az zararla çıkmamı isteyen biri gerçekten..En son opumda 14 mm olan kendiliğinden yumiye 2-3 gün menegon vurup toplattım ama döllenme olmadı tatlım..Hatta invamütürasyon mu ne onuda konuştuk doktorumla..Çünkü bazende fsh yüksek olduğundan yumiler 8 mm de kalabiliyor mesela..Bu yöntemdede o yumileri alıp özel solüsyonda büyütüyorlar ama hiç sağlıklı bir işlem olmadığını ennn ama enn son tercihlerimiz arasında olduğunu belirledik..Bana şemalarla adamcağız izah etti bende ikna oldum gerçekten.. Demem o kii 1 yumoş ile hamile kalıp doğuran arkadaşımda oldu ama nasib diyorum artık napayım..Bir kaç kere kii inş gerek kalmazz böyle 1 yumide olsa aldırıp deneyip olmadı havuza geçeriz herhalde bizde..Şöyle bir durumda var mesela..Bu ay bir yumim 20 mm i geçti kendiliğinden ama e2 değerim beklene gibi gelmedi..Doktorum alıp bakabiliriz ama büyük ihtimalle kalitesiz dedii..bende tamam o zaman takibini yaptırayım spontan deneyelim dedim ama çatlamadı hain yumiYakınımda gittiğim özel hastaneki doktor büyüme ve çatlama takiplerimi yaptı o bile çatlayacağından emindi ama en sonunda dediki seni hem maddi hem manevi yıpratmamak adına kendi doktorun en güzel kararı verdi..Alınsa idi boş çıkma yada döllenmeme ihtimali vardı yani gene..İşte bakalım artık her ay doktorlardayım zatenn..Mevla eyler neylerse güzel eyler diyeceğizz..
bende günde 2 tane kullanıyordum saçlarım çok döküldü kel kaldım nerdeyse yarısından fazlası gitti o yüzden günde 1e düşürdüm o zaman ben de günde 2ye çıkarıyım saç yerine gelir zaten şurda en fazla 2 gün daha kullanıcam 20-25 gün sonra opu olur kısa protokol olucağı için
merhaba kızlar bende yogun bir günün ardından evmdeyim dinlenmeye çalışıyorum . ilaçlarımı almaya devam ediyorum bakalım nasıl sonuç alıcam dhea yı 1 indirdim saçlarım dökülünce psikolojim bozuluyor iyice en iyisi 1 de kalmak. sizler nasılsınız nasıl gidiyor bakalım tedaviler denemeler,durumlar....ha bu arad unutmadan bişey dicem ya bu rahim kalınlıgı için acaba bu ay baktırıyımmı burda normal mi diye . çok az adet oluyorum . nerdeyse 1.5 gün 1 ped anca kullanıyorum acaba diyorum az olunca rahim kalınlaşmıyormu ki? 2 denemede ondan mı olmadı gerçi doktor görür ilaç bant vs. verirdi ama genede her ihtimal geçiyor kafamdan neyapsamki bilemedim transfer için kaç mm gerekli? bilen var mı?öpüldünüz.
merhaba kızlar bende yogun bir günün ardından evmdeyim dinlenmeye çalışıyorum . ilaçlarımı almaya devam ediyorum bakalım nasıl sonuç alıcam dhea yı 1 indirdim saçlarım dökülünce psikolojim bozuluyor iyice en iyisi 1 de kalmak. sizler nasılsınız nasıl gidiyor bakalım tedaviler denemeler,durumlar....ha bu arad unutmadan bişey dicem ya bu rahim kalınlıgı için acaba bu ay baktırıyımmı burda normal mi diye . çok az adet oluyorum . nerdeyse 1.5 gün 1 ped anca kullanıyorum acaba diyorum az olunca rahim kalınlaşmıyormu ki? 2 denemede ondan mı olmadı gerçi doktor görür ilaç bant vs. verirdi ama genede her ihtimal geçiyor kafamdan neyapsamki bilemedim transfer için kaç mm gerekli? bilen var mı?öpüldünüz.
mrb cnm rahim kalınlığına baktır eğer için rahat etcekse belki bişey çıkarsa önlem almış olursunuz.. inş herşey normaldir.. cnm bende evlenmeden önce çok az oluyodum evlendikten sonra düzeldi ama sebebini bilmiyorum ama ben soğan kürüde çok yaptımm acaba onun etkisi olabilirmi ki... transfer içinde 18-20 mm olması gerektiğini duydumm...
mrb cnm rahim kalınlığına baktır eğer için rahat etcekse belki bişey çıkarsa önlem almış olursunuz.. inş herşey normaldir.. cnm bende evlenmeden önce çok az oluyodum evlendikten sonra düzeldi ama sebebini bilmiyorum ama ben soğan kürüde çok yaptımm acaba onun etkisi olabilirmi ki... transfer içinde 18-20 mm olması gerektiğini duydumm...
canım dhea saç dökülmesimi yapıyormuş..
bende yapmadı ama normalde dökülüyor zaten..
bu ay başlanıyorumu senin tedavine..
ayın kaçında randevun
tatlım havuz yönetimini doktorumla enine boyuna oturup konuştuk..
Bunu ileriki dönemlerde deneyebileceğimizi ama şimdilikk taze olarak olursa elimizdekini böyle değerlendirme kararı aldık..Doktorumm yaşım 27 olması hasabiyeti ile bu durumdan en az zararla çıkmamı isteyen biri gerçekten..En son opumda 14 mm olan kendiliğinden yumiye 2-3 gün menegon vurup toplattım ama döllenme olmadı tatlım..Hatta invamütürasyon mu ne onuda konuştuk doktorumla..Çünkü bazende fsh yüksek olduğundan yumiler 8 mm de kalabiliyor mesela..Bu yöntemdede o yumileri alıp özel solüsyonda büyütüyorlar ama hiç sağlıklı bir işlem olmadığını ennn ama enn son tercihlerimiz arasında olduğunu belirledik..Bana şemalarla adamcağız izah etti bende ikna oldum gerçekten.. Demem o kii 1 yumoş ile hamile kalıp doğuran arkadaşımda oldu ama nasib diyorum artık napayım..Bir kaç kere kii inş gerek kalmazz böyle 1 yumide olsa aldırıp deneyip olmadı havuza geçeriz herhalde bizde..Şöyle bir durumda var mesela..Bu ay bir yumim 20 mm i geçti kendiliğinden ama e2 değerim beklene gibi gelmedi..Doktorum alıp bakabiliriz ama büyük ihtimalle kalitesiz dedii..bende tamam o zaman takibini yaptırayım spontan deneyelim dedim ama çatlamadı hain yumiYakınımda gittiğim özel hastaneki doktor büyüme ve çatlama takiplerimi yaptı o bile çatlayacağından emindi ama en sonunda dediki seni hem maddi hem manevi yıpratmamak adına kendi doktorun en güzel kararı verdi..Alınsa idi boş çıkma yada döllenmeme ihtimali vardı yani gene..İşte bakalım artık her ay doktorlardayım zatenn..Mevla eyler neylerse güzel eyler diyeceğizz..
Gidip baktırabilirsin tabii cnm ama 2 denemenin de negatifini ona bağlama bence..İnş bu sefer daha bilinçli olursun zatenn..Sorarsın ilgisiz doktordan korusun Rabbim hepimizi..Sen bilinçli olucaksınn artıkk onlarda daha dikkat edeceklerdir eminim..
Kız Allah iyiliğini versin emii..o yumurtanın büyüklük milimi..Rahim için ideali 8mm in üzerindeki en fazlada 13-14 mme kadar olanıdır diye söylendi doktorlar tarafından..
Gnetik testi icin bi yeri aradim bana bikac cesit test var hangisi dedi bende tup bebek icin dedim o da onun icinde bikac test var tam ismini ogrenin dedi simdi hangisini yaptircam kizlar
:) yumurtalığı sormamış mı ben yanlışmı anlamışım.. neseee olsunn
bu arada sperm tahlili verdinizmi sizz?
Gnetik testi icin bi yeri aradim bana bikac cesit test var hangisi dedi bende tup bebek icin dedim o da onun icinde bikac test var tam ismini ogrenin dedi simdi hangisini yaptircam kizlar
Anladim cnm neyse mucadeleye devam hep beraber bu arada senin dr un da iyiymis bu konuyla isim yapan butuuuuuuuunn hastanelerle gorustum hepsi gemen baslayalim dedi ama TİMUR gurgan benim dr um o ise 3 aydir yapmiyor ben onceleri o kadar sabirsizdim ki karar verdigim ay gidip yaptiriyordum ama hocanin bu tutumu ve beni ikna ederek ogrencisine ders anlatir gibi tek tek anlatmasi aciklamasi benim sabirsizligimi aldi goturdu :))) hatta sabirsizlik yonumu tedavi etti hoca yaa ilk defa 3aydir bekliyorum ayda 3-4 kez ust uste cagiriyor ve kili kirk yariyor inceleye inceleye arastiriyor bosuna tup bebegin babasi demiyorlar ben sirf bu lafi duydugum icin gitmistim bu gunlere geldik bakalim 15 gune kadar hasta olucam uygun gorurse basliyacagiz
Ne güzel tatlım kesinlikle böyle olmalı zaten..Öyle hemen gel başlayalım yapalım diyen doktorlara güvenim zaten hiç yok maalesef..Benim 2 kerede o kadar iğne yiyip tedavi iptalim var maalesef..Hem boşa iğnelerim gitti hemde manevi olarak psikolojik olarak bana geri dönüyor bu durumlarda..Eğer durum tedaviyi kaldırmayacaksa beklemek en güzelii..
İnş 15 güne hayırlı haberler ile gelirsin takipte olacağım hemen hemen aynı zamanlarda doktora gitmiş olucaz seninle..bende reglimi bekliyorum gelirse kendileri inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?