embrio kalitesini arttırmak için neler yaptınız???

bende günde 2 tane kullanıyordum saçlarım çok döküldü kel kaldım nerdeyse yarısından fazlası gitti o yüzden günde 1e düşürdüm o zaman ben de günde 2ye çıkarıyım saç yerine gelir zaten şurda en fazla 2 gün daha kullanıcam 20-25 gün sonra opu olur kısa protokol olucağı için

tatlım havuz yönetimini doktorumla enine boyuna oturup konuştuk..
Bunu ileriki dönemlerde deneyebileceğimizi ama şimdilikk taze olarak olursa elimizdekini böyle değerlendirme kararı aldık..Doktorumm yaşım 27 olması hasabiyeti ile bu durumdan en az zararla çıkmamı isteyen biri gerçekten..En son opumda 14 mm olan kendiliğinden yumiye 2-3 gün menegon vurup toplattım ama döllenme olmadı tatlım..Hatta invamütürasyon mu ne onuda konuştuk doktorumla..Çünkü bazende fsh yüksek olduğundan yumiler 8 mm de kalabiliyor mesela..Bu yöntemdede o yumileri alıp özel solüsyonda büyütüyorlar ama hiç sağlıklı bir işlem olmadığını ennn ama enn son tercihlerimiz arasında olduğunu belirledik..Bana şemalarla adamcağız izah etti bende ikna oldum gerçekten.. Demem o kii 1 yumoş ile hamile kalıp doğuran arkadaşımda oldu ama nasib diyorum artık napayım..Bir kaç kere kii inş gerek kalmazz böyle 1 yumide olsa aldırıp deneyip olmadı havuza geçeriz herhalde bizde..Şöyle bir durumda var mesela..Bu ay bir yumim 20 mm i geçti kendiliğinden ama e2 değerim beklene gibi gelmedi..Doktorum alıp bakabiliriz ama büyük ihtimalle kalitesiz dedii..bende tamam o zaman takibini yaptırayım spontan deneyelim dedim ama çatlamadı hain yumi Yakınımda gittiğim özel hastaneki doktor büyüme ve çatlama takiplerimi yaptı o bile çatlayacağından emindi ama en sonunda dediki seni hem maddi hem manevi yıpratmamak adına kendi doktorun en güzel kararı verdi..Alınsa idi boş çıkma yada döllenmeme ihtimali vardı yani gene..İşte bakalım artık her ay doktorlardayım zatenn..Mevla eyler neylerse güzel eyler diyeceğizz..

arkadaşım bence 1 düşürdüysen 2 çıkarma saç bayagı hasar görüyor bende 1 tane almaya karar verdim.evin her yeri saç oldu yaa temizlemekten helak oldum. zaten diğerleri de var artık bakacaz nasıl etki ettiklerini görecegiz.hayırlısı hep birlikte güzel haberler alırız inşallah.

çokkk şükür bugün erzuruma gidip muayene olabildimm. adette 2.günümdü önemliydi bu muayene çünkü bidaki ay adetimde tüpe başlamak istiyoduk.. neese kan testlerim hormonlarım normal çıktı şükür.. yumurtalıklarım ve rahim kalınlığım herşey normal dedii amaaaaa gel gelelim ben size tüp yapmam dedii
önce sigarayı bırakıcaksınız ikinizde dedi sora başlayalım dedi... inş bırakıcaz bizde.. ikimizdende bazı özel testler istedi genel kontrol amaçlı.. hepatit sarılık falan falan..
dr karşısına çıkınca unuttum sorcaklarımı size soruyum barii..şimdi diğer adetimde gittim başladım tedaviye diyelimm kaç gün iğnelerimi kullancam yani tabi her kişi farklı ama ortalama
vardır heralde 10gün falan sürüyomu..bide kaç güne bi kontrole gidicem..kızlarrrrrrr

yaaa millstonem bana bir böyle doktor denke gelmedi rezerveme bir baktırıyım fsh kaç olmuş diye kime gitsem elime ilaçları tutuşturup yolluyorlar vallahi 3 tedavimde 3 ayrı doktorda öyle oldu kendimi bir anda tüp tedavisinde buldum :) sonraki bulduklarımda sanki tanıdıkları ama bende uyandım artık :) doktorunu bana özel mesaj atabilirmisin canım bu ara yine araştırmadayım

canım dhea saç dökülmesimi yapıyormuş..
bende yapmadı ama normalde dökülüyor zaten..
bu ay başlanıyorumu senin tedavine..
ayın kaçında randevun

merhaba kızlar bende yogun bir günün ardından evmdeyim dinlenmeye çalışıyorum . ilaçlarımı almaya devam ediyorum bakalım nasıl sonuç alıcam dhea yı 1 indirdim saçlarım dökülünce psikolojim bozuluyor iyice en iyisi 1 de kalmak. sizler nasılsınız nasıl gidiyor bakalım tedaviler denemeler,durumlar....ha bu arad unutmadan bişey dicem ya bu rahim kalınlıgı için acaba bu ay baktırıyımmı burda normal mi diye . çok az adet oluyorum . nerdeyse 1.5 gün 1 ped anca kullanıyorum acaba diyorum az olunca rahim kalınlaşmıyormu ki? 2 denemede ondan mı olmadı gerçi doktor görür ilaç bant vs. verirdi ama genede her ihtimal geçiyor kafamdan neyapsamki bilemedim transfer için kaç mm gerekli? bilen var mı?öpüldünüz.

canım doktoruna muhakak sor en ideali en güzeli 10

mrb cnm rahim kalınlığına baktır eğer için rahat etcekse belki bişey çıkarsa önlem almış olursunuz.. inş herşey normaldir.. cnm bende evlenmeden önce çok az oluyodum evlendikten sonra düzeldi ama sebebini bilmiyorum ama ben soğan kürüde çok yaptımm acaba onun etkisi olabilirmi ki... transfer içinde 18-20 mm olması gerektiğini duydumm...

teşekkür ederim canım cevabın için. ama bugün gidemedim okuldan arayınca mecbur oraya gittim acele. artık nasılsa 1 adetim daha var başlamadan önce ozaman gidicem artık kesin baktırmaya. soğan kürünü bende yapıcam adetimde bu ay. sanırım tedavi 20 aralık gibi olcakmış. tabi 30 kasımda ilk randevum var. bakalım. hayırlısı...bebişlerimiz ,kuzucuklarımız, bize gelir inşallah tez zamanda.....

Gidip baktırabilirsin tabii cnm ama 2 denemenin de negatifini ona bağlama bence..İnş bu sefer daha bilinçli olursun zatenn..Sorarsın ilgisiz doktordan korusun Rabbim hepimizi..Sen bilinçli olucaksınn artıkk onlarda daha dikkat edeceklerdir eminim..

Kız Allah iyiliğini versin emii..o yumurtanın büyüklük milimi..Rahim için ideali 8mm in üzerindeki en fazlada 13-14 mme kadar olanıdır diye söylendi doktorlar tarafından..

HTML:
canım dhea saç dökülmesimi yapıyormuş..
bende yapmadı ama normalde dökülüyor zaten..
bu ay başlanıyorumu senin tedavine..
ayın kaçında randevun

Evet cnm yaa oyle boyle degil hemde. Ama herkeste olmaz sanirim cunku yillar once teyzemde kullandi onda oyle bisey olmamis. Nasilsin bu arada soramadim dr. A gidicektin ne dedi dr ne durumdasin bu ara evimde degilm nete pek giremiyorum

Anladim cnm neyse mucadeleye devam hep beraber bu arada senin dr un da iyiymis bu konuyla isim yapan butuuuuuuuunn hastanelerle gorustum hepsi gemen baslayalim dedi ama TİMUR gurgan benim dr um o ise 3 aydir yapmiyor ben onceleri o kadar sabirsizdim ki karar verdigim ay gidip yaptiriyordum ama hocanin bu tutumu ve beni ikna ederek ogrencisine ders anlatir gibi tek tek anlatmasi aciklamasi benim sabirsizligimi aldi goturdu :))) hatta sabirsizlik yonumu tedavi etti hoca yaa ilk defa 3aydir bekliyorum ayda 3-4 kez ust uste cagiriyor ve kili kirk yariyor inceleye inceleye arastiriyor bosuna tup bebegin babasi demiyorlar ben sirf bu lafi duydugum icin gitmistim bu gunlere geldik bakalim 15 gune kadar hasta olucam uygun gorurse basliyacagiz

:) yumurtalığı sormamış mı ben yanlışmı anlamışım.. neseee olsunn
bu arada sperm tahlili verdinizmi sizz?

Son düzenleme:
Gnetik testi icin bi yeri aradim bana bikac cesit test var hangisi dedi bende tup bebek icin dedim o da onun icinde bikac test var tam ismini ogrenin dedi simdi hangisini yaptircam kizlar

Gnetik testi icin bi yeri aradim bana bikac cesit test var hangisi dedi bende tup bebek icin dedim o da onun icinde bikac test var tam ismini ogrenin dedi simdi hangisini yaptircam kizlar

günaydın canım.bizden kromozom anomalisi ve trombofili paneli istediler. Kromozom anomalisinde zaten bütün gen haritası çıkıyor. Trombofili panelindede 4 tane faktöre bakıyorlar. Ona göre pıhtılaşma sorunun olup olmadığı ortaya çıkıyor.

:) yumurtalığı sormamış mı ben yanlışmı anlamışım.. neseee olsunn
bu arada sperm tahlili verdinizmi sizz?

Yaptırmazmıyız hiç canım 5 senelik evliyim benn..İlk 6 aydan beri uğraşıyoruz maalesef..Eşimde ileri derece varikosel vardı..ameliyat falan oldu 2 senede öyle kaybettik zaten..İleri hızlımız hiç yok morfoloji %1-3 arasında değişiyor..

Canım ankaradasın sen ..Başkent bunu çok cüzi miktara yapıyor boşuna özel laboratuvarlara para akıtma derim nacizane..ben z.kamile gidip yaptırmıştım..Hiç para ödemedenn..Sorununu söyle onlar sana genetikleri yaparlar..

Son düzenleme:

Ne güzel tatlım kesinlikle böyle olmalı zaten..Öyle hemen gel başlayalım yapalım diyen doktorlara güvenim zaten hiç yok maalesef..Benim 2 kerede o kadar iğne yiyip tedavi iptalim var maalesef..Hem boşa iğnelerim gitti hemde manevi olarak psikolojik olarak bana geri dönüyor bu durumlarda..Eğer durum tedaviyi kaldırmayacaksa beklemek en güzelii..
İnş 15 güne hayırlı haberler ile gelirsin takipte olacağım hemen hemen aynı zamanlarda doktora gitmiş olucaz seninle..bende reglimi bekliyorum gelirse kendileri inş..

Canimmmm insallah bu defa tedavin puruzsuz ve harika bisekilde sonlanir Allahin izni ile bebislerimiz de topik kardesi olur birbirine :)) bizimle ayni gunlerde tedaviye baslayacak olun akguvercin adinda bi arkadasimz daha var. Durumlarimizi an itibariyle paylasalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…