tatlım havuz yönetimini doktorumla enine boyuna oturup konuştuk..
Bunu ileriki dönemlerde deneyebileceğimizi ama şimdilikk taze olarak olursa elimizdekini böyle değerlendirme kararı aldık..Doktorumm yaşım 27 olması hasabiyeti ile bu durumdan en az zararla çıkmamı isteyen biri gerçekten..En son opumda 14 mm olan kendiliğinden yumiye 2-3 gün menegon vurup toplattım ama döllenme olmadı tatlım..Hatta invamütürasyon mu ne onuda konuştuk doktorumla..Çünkü bazende fsh yüksek olduğundan yumiler 8 mm de kalabiliyor mesela..Bu yöntemdede o yumileri alıp özel solüsyonda büyütüyorlar ama hiç sağlıklı bir işlem olmadığını ennn ama enn son tercihlerimiz arasında olduğunu belirledik..Bana şemalarla adamcağız izah etti bende ikna oldum gerçekten.. Demem o kii 1 yumoş ile hamile kalıp doğuran arkadaşımda oldu ama nasib diyorum artık napayım..Bir kaç kere kii inş gerek kalmazz böyle 1 yumide olsa aldırıp deneyip olmadı havuza geçeriz herhalde bizde..Şöyle bir durumda var mesela..Bu ay bir yumim 20 mm i geçti kendiliğinden ama e2 değerim beklene gibi gelmedi..Doktorum alıp bakabiliriz ama büyük ihtimalle kalitesiz dedii..bende tamam o zaman takibini yaptırayım spontan deneyelim dedim ama çatlamadı hain yumi
Yakınımda gittiğim özel hastaneki doktor büyüme ve çatlama takiplerimi yaptı o bile çatlayacağından emindi ama en sonunda dediki seni hem maddi hem manevi yıpratmamak adına kendi doktorun en güzel kararı verdi..Alınsa idi boş çıkma yada döllenmeme ihtimali vardı yani gene..İşte bakalım artık her ay doktorlardayım zatenn..Mevla eyler neylerse güzel eyler diyeceğizz..