How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

embrio kalitesini arttırmak için neler yaptınız???

benim şuan orda 2. denemem olacağı için fiyata girmedik eşimin oraya gelip gitmesi sorun olduğu için spermlerimizi aldı ve talimatıyla ücret talep edilmeyecek dedi. çünkü ben eşimi her ankara götürüşümde kasılıyorum ve panik oluyorum hatta eşimle aşılmaz sorunlar yaşıyoruz. hoca artık nasıl takip etmişse anlamış ve bu teklifte kendi bulundu. evet önceden çok kalabalıktı ama şimdi randevu sistemini oturtmuşlar daha iyi günlük belli bir hasta sayısı belirlenmiş sanırım..co-cültür den de ücret talep etmeyen tek merkez diyebilirim o kadar araştırmalarım sonucunda kendimi zora sokup tekrar oraya gitmeye karar verdim çünkü ekstra yapılan hiç bişeyden ücret talep etmilar.. şuanki tedavimde ist. un ünlü kliniklerinin hepsiyle görüştüm aşağı yukatı 11000-12000 arasında fiyat verdiler embrio kalitesini arttırmak ve tutunmayı kolaylaştırmak için yapılmasını istediğim tekniklerin toplam fiyatı. ama gürganla görüşünce ben zaten olması gerekeni gördüğüm bütün teknikleri ekstra ücret almadan yaparım çünkü amacımız başarı sayısını arttırmaktır dedi.. ayrıca timür gürgan hoca hacettepe ünv. öğretim görevlisi bu da çok önemli..inşallah bu defa iyi olucak..

embrio kalitesinde aslında çok sorun olmadı 2 ay boyunca ilaç tedavisi uygulamışlardı rahimi ve embrioyu güçlendrimek için ama tutunamadı..hocanın ısrarla söylediği şu; embrio kalitesinden daha önemlidir stressiz sakin olmak. ben burda kalitesiz transferinde pozitifi görürken 5.gün blost. embriosunda negatifi de gördüm. yaptığımız incelemelerde stres ve rahatlığın öneminin bu denli olduğunu anlamış olduk. ben şuan günlük 5 tane takviyede bulunuyorum kendime.
Cnm aslında 10-11000 tüp için çok fazla tabi tese yoksa ben bahcecide oldum 4800 gibi bîşey tuttu orasıda iyi bir merkez keşke sonuç olumlu olsaydı paradan çok bu önemli aslında ama olumsuz sonuçları düşününce fiyatta önemli oluyor haliyle Gürkan hocayı çok düşündüm olumsuz yorumlar beni vazgeçirmişti ilkinde şimdi ikinci için gidip görüşmeyi düşünüyorum eğer uyarsa denerim diye düşünüyorum

bnm yumurtalarım kalitesizdi 3 ay boyunca karışım kullandım ve 3.denemede ikiside tuttu

Cnm ne kullandın??

valla aynen hocanın bu tutumundan bende memnunum her nekadar şartları zorlasam da sağlam ve emin adım attığımızı düşünüyoruz. hoca her gidişimde 3-4 gün üst üste kliniğe çağırıyor hoş saatinde muayene olamiyorum ama bu heryerde aynı. markette bile sıra bekleniyor yeri geliyor ki böyle bi durumda gayet normal. kullandığım ilaçları bile tek tek analiz ediyor yardımcısı olan özgür beyle toplantı yapıp muayene sonrası klinikten ayrıldıktan sonra dönüş yapılıyor ilaçlara devam yada sonlandır deniliyor. kullandığım şeyler

hergün: Q10=200mg
arısütü bal polen kapsül: 1 adet
corasprin100mg=1 adet
folbiol=1 adet
omega-3 1000mg=1 adet
b12=1 adet
dhe25mg =1 adet******* en önemlisi bu sayıyı arttırıyor ve embrşo kalitesini arttırıyor en az 45 gün kullanmak gerekiyor

kür olarak::

bitki karışımı(yeşilçavdar firmasının civanperçemli adlı toz karışımı) her sabah açkarnına yoğurtla 1 tatlı kaşığı yiyorum
ünlü bi aktarın yumurta sayısını arttırmak için hazırladığı toz karışım yine sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı
adetin 2.günü başlayıp 12.günü sonlandırmak üzere çörekotu+bal +tarçın karışımı fakat bu ay adetin 21.günü başlayıp bir sonraki adetin 8.gübü falan bıraktım..
önümüzdeki adetimde de mutlaka incir kürüne başlicam.
sigarayı her adet oluşumda bırakıyorum hoca o ay tüpe başlamıyoruz diyince tekrar başlıyorum. ama en fazla 3/5 arası içiyorum.

bu arada bu karışımlara başlamadan yaklaşık 3 ay önce 7-8 adet olan folikül sayım 2-3 arasında gözlemlendi 2 ay üst üste. hal böyle olunca bir de adet sürem 1,5 güne düşünce ben hemen önüme gelen kürleri kullandım ve çok şükür sayıyı arttırdım en son 12/13 arasında idi bu ay takip ettirmedim. adet sürem halen 1,5 gün sürüyor bununla ilgili erken menepoz şüphesi var ama dr.um şimdi bu konuyu hiç karıştırma düşünme aklına dahi getirme öncelik gebelik konusu dedi. ona daha sonra doğum olursa bakacağız dedi.

Dhea yı doktor mu verdi cnm? Bende çok merak ediyorum bu dehayı faydası varmış sanırım... Arisutu kapsül nerden alınıyor ?

merhaba arkadaşlar bende şu an ilk tüp bebek denemesiyle hamile kaldım. (ikiz gebelik) bende çoğu zamanımı burdaki arkadaşların tecrübelerini okuyarak kendimde uyguladım.size tavsiyem eğer tedaviye başlayacaksanız bazı vitamin yada kullanmanız bitkisel ürünleri 3 ay öncesinden başlayın.inanın çok fayda veriyor.birde herkesin tedavi şekli farklı oluyor birazda kendinizin doktoru olun diyorum..kısaca bazı şeylerden bahsedeyim.eşimde sperm sayısı,hareketi ve morfoloji sorunu vardı ve varikosel ameliyatından sonra eşime sürekli vitaminler (özelikle son 3 ayda sürekli kullandı,proxed plus,evikap gb..) bitkisel olarakta keçiboynuzları kürü,havuç kürü,en son olarakta keçiboynuzu pekmezin içine ginseng tozu karıştırdım ve sabahları aç karına içti.inanın çok faydası olyor..kendimle ilgili olarakta benim prolaktin hormonum 25-60 arasında geziyordu.daha önce tedavi doktorum pek önemsemedi herhangibir ilaçta vermedi.bende bir arkadaş sayesinde bir emekli ebe ile görüşmüştüm.oda biz değerler 15-16 gibi ise ilaç veriyoruzu dedi bana parlodeli tavsiye etti.tüp bebeğe başlamadan önce 3 ay kullandım.her ayda düzenli prolaktin hormonuma baktırdım ve gayet düzene girmişti.yumurta kalitesinide arttırmak içinde zeytinyağına bayırtılmış iniciri 3 ay boyunca sabahları aç karına yedim..ve tüp bebek tedavisinde 10 yumurta 8 döllenmişti.2 embriyonun gelişimi gayet iyiydi.birde ben çok çabuk üşüyen biriyim ve kan şurubu kullandım 3 ay boyunca.şu mantık vardı bende hep damarlar kanla beslenecekki yumurtlarda beslensin iyi olsun.birde folik aside 3 ay öncesinden başladım.en önemlisi bende soğan suyu..tedeviye başlamadan önce 3 ay boyunca soğan suyu içtim.hem kist varsa onları yok etsin hemde rahmi gebeliğe hazırlasın diye.tüp bebek tedavisinde doktora gittiğimizde muayene etikten sonra rahim duvarın gayet iyi dedi..tedaviye başladınızda hem erkek hemde kadın olarak ikiniz birlikte başlayın.bende bir problem yok yada eşimde bir problem yok demeyin..hem maddi hemde manevi olarak bir sınavdan geçiyoruz..benim yapabildiklerim ve tavisye edeceklerim bunlar..bol bol dua edin..her şeyden Allah'tan hayrılsını isteyelim..

eet cnm gnc deki balık yağından elde ediliyor ben onuda kullandım dhea var ayrı beyaz küçük hap kutuda olan onuda kullandım..
folik asiti dr günde 3 dedi tatlım bana bütün dr lar o şekilde verdi ben de o şekilde içmeye çalışıyorum..
benim geçen ay 9mm di 9. günümde dr çok ii demişti hatta daha önce incelik problemi yaşadığımı söylediğimde şaşırdı :)
bakalım cumaya randevum var kaç mm olacak merak ediyorum..
bence bu topik çok mantıklı cnm keşke bizimde bebeklerimiz gelsede ihtiyacı olanlara versek elimizdekileri..

hmm anladım cnm peki bu küçük beyaz olan dha yı ne kadar süre kullandı?? ve rahim inceliği yaşadıktan sonra mı nar suyu içmeye başladın onun etkisiyle mi düzeldi seninki de
inşallah yaaa elimde bi sürü şey var

Cnm aslında 10-11000 tüp için çok fazla tabi tese yoksa ben bahcecide oldum 4800 gibi bîşey tuttu orasıda iyi bir merkez keşke sonuç olumlu olsaydı paradan çok bu önemli aslında ama olumsuz sonuçları düşününce fiyatta önemli oluyor haliyle Gürkan hocayı çok düşündüm olumsuz yorumlar beni vazgeçirmişti ilkinde şimdi ikinci için gidip görüşmeyi düşünüyorum eğer uyarsa denerim diye düşünüyorum

Cnm ne kullandın??

Dhea yı doktor mu verdi cnm? Bende çok merak ediyorum bu dehayı faydası varmış sanırım... Arisutu kapsül nerden alınıyor ?

dha yi timur gürgan hoca tavsiye tmişti ve her kontrolünde gidişatımızı onunla takip edip olumlu etksini görüyoruz dedi(zaten ben de farkındayım ank. gitmeden bulunduğum ildeki dr. um da aynı şeyi söylüyor sayı arttı devam et dha ya diyor), diğer kullandıklarımı da yumurtanın kaliteli olması için kullanıyorum. arısütü bal polen kaps. de aktardan aldım tek tek uğraşmayım dedim markası balen bu arada yanlış söylemişim içeriği: arısütü,kırmızı ginseng,polen,propolis karşımı imiş.

arkadaşlar ben ilk dha yı 90 küsüre aldım nerdeyse 100 tl falandı fiyatı ve aklımda günde 2 tane kullanılacak diye kalmış ondan dolayı 2 ayda bitti 3. ay 2. kutumu sipariş ettim ve başka bi markadan sipariş ettim 90 kapsül 50 tl civarındaydı markayı da araştırdım netten hiç bi sıkıntı yok şuan da da onu kullanıyorum yaklaşık 2,5 hafta falan oldu. isteyene sipariş nosunu özelden yazarım.

hmm anladım cnm peki bu küçük beyaz olan dha yı ne kadar süre kullandı?? ve rahim inceliği yaşadıktan sonra mı nar suyu içmeye başladın onun etkisiyle mi düzeldi seninki de
inşallah yaaa elimde bi sürü şey var

canım ben onu tüp bebeğe başlamadan 3 ay önce verdi dr um 3 ay kullandım tüp bebek olmadı kullanmaya devam et dedi bana ama ben elimde kalanıda öle attım 2 sene ara verdim..
ben ankarada kızılaydan aldım cnm o ilacı sen çok pahalıya almışsın benim dr um söylemişti orayı git ordan al diye..
nar suyunu hep içtim ama çok düzenli içmedim hiç ben ilk kez bu ay düzenli içiyorum geçen ay da 1 hafta 10 gün falan içtim kalınlık gayet iidi..bakalım cumartesi işe yaradımı göreceğiz kalınlık kaç cm gelince yazarım..

[B
[/B]

slm arkadaşlar..dha nedir acaba bilgilendirir misiniz beni?

sadece kadınlarda kullanılan ve kadınlık hormonlarını yöneten, yumurta sayısını arttıran ve oluşan yumurtanın kalitesini etkileyen bi ilaç cnm. en az 45 günde etki gösteriyor.

canım ben onu tüp bebeğe başlamadan 3 ay önce verdi dr um 3 ay kullandım tüp bebek olmadı kullanmaya devam et dedi bana ama ben elimde kalanıda öle attım 2 sene ara verdim..
ben ankarada kızılaydan aldım cnm o ilacı sen çok pahalıya almışsın benim dr um söylemişti orayı git ordan al diye..
nar suyunu hep içtim ama çok düzenli içmedim hiç ben ilk kez bu ay düzenli içiyorum geçen ay da 1 hafta 10 gün falan içtim kalınlık gayet iidi..bakalım cumartesi işe yaradımı göreceğiz kalınlık kaç cm gelince yazarım..

tamam unutma mutlaka yaz. ya bide şu soğan kürünü de mi yapsak. tüp bebekte tutunmayı engelleyen bişey daha var, transfer yapılacağı zaman rahim içerisinde bulunan bir sıvı varmış rahim bunu zaman zaman dışarı atarmış sümüksü bir sıvıymış bu. eğer transfer sırasında bu sıvının dışarı atıldığı zaman denk gelirse tutunma olasılığı yüksek oluyormuş aksi halde o sıvı yüzünden tutunma gerçekleşemiyormuş. bu soğan kürüde rahimde ne var ne yok alıp götürüyor ya bunu da yapsak tertemiz olsak. adetin kaçinci günü başlanıyordu bu küre bilen var mı

adet bitiminin 7, günü başlanır 15 gün devam edilir. 1 adet orta boy kırmızı soğan 4 bölünür 2 bardak kaynayan suya atılır 5 dk kaynatılır. öğln yemeğinden ve akşam yemeğinden önce 1 bardak içilir. her öğünde taze yapılır. bu kür bittikten sonra incir kürü yapılır. kaynamakta olan yarm litre suya 7/8 adet incir elle 2 bölünür ve15 dk kaynatılır günde 1 su bardağı tüketilir.

tamam unutma mutlaka yaz. ya bide şu soğan kürünü de mi yapsak. tüp bebekte tutunmayı engelleyen bişey daha var, transfer yapılacağı zaman rahim içerisinde bulunan bir sıvı varmış rahim bunu zaman zaman dışarı atarmış sümüksü bir sıvıymış bu. eğer transfer sırasında bu sıvının dışarı atıldığı zaman denk gelirse tutunma olasılığı yüksek oluyormuş aksi halde o sıvı yüzünden tutunma gerçekleşemiyormuş. bu soğan kürüde rahimde ne var ne yok alıp götürüyor ya bunu da yapsak tertemiz olsak. adetin kaçinci günü başlanıyordu bu küre bilen var mı

adet bitiminin 7, günü başlanır 15 gün devam edilir. 1 adet orta boy kırmızı soğan 4 bölünür 2 bardak kaynayan suya atılır 5 dk kaynatılır. öğln yemeğinden ve akşam yemeğinden önce 1 bardak içilir. her öğünde taze yapılır. bu kür bittikten sonra incir kürü yapılır. kaynamakta olan yarm litre suya 7/8 adet incir elle 2 bölünür ve15 dk kaynatılır günde 1 su bardağı tüketilir.

tatlım ben bunuda çok yapmak istedim bu ay ama incelik problemi olunca karar veremedim..bugün 9. günüm başlasammı acep 15. güne kadar içsem mi sen napmayı düşünüyosun..

tatlım ben bunuda çok yapmak istedim bu ay ama incelik problemi olunca karar veremedim..bugün 9. günüm başlasammı acep 15. güne kadar içsem mi sen napmayı düşünüyosun..

valla yönlendirmek istemem ama o rahimdeki bahsettiğim sümüksü sıvı temizlenmeden embrio tutunamazmış, nar suyu ile kalınlaştırmaya çalışıyoruz zaten ayrıca senin 9.gün kalınlığı 9mm çok iyi 12-12. gün en az 11,5 mm çapında olur. transfer için 9mm bile çok ideal önemli olan o sıvıdan kurtulmak. herş şeui yapıcam bu defa sonrasında acabaları kafamdan atmak istiyorum

Soğan kürümün ilk bardağını yudumlamaya hazırlanıyorum.. Hayırlı uğurlu olur inşallaaaahhhhh..

valla yönlendirmek istemem ama o rahimdeki bahsettiğim sümüksü sıvı temizlenmeden embrio tutunamazmış, nar suyu ile kalınlaştırmaya çalışıyoruz zaten ayrıca senin 9.gün kalınlığı 9mm çok iyi 12-12. gün en az 11,5 mm çapında olur. transfer için 9mm bile çok ideal önemli olan o sıvıdan kurtulmak. herş şeui yapıcam bu defa sonrasında acabaları kafamdan atmak istiyorum

Soğan kürümün ilk bardağını yudumlamaya hazırlanıyorum.. Hayırlı uğurlu olur inşallaaaahhhhh..

tatlımm bende sana yazdıktan sonra yaptım içtim :))) günde 2 bardakmı içeceksin 1 yetmezmiki :) çok kötü yaaa ama bebişim için dedim gözümü kapattım içtim :))
:emir_bebek: :emir_bebek:

doğru diyosun bende yatarken içeyim bari :))
senin kaçıncı günün[/QUOTE]

Az once kahve rengi leke geldi acaba sogan kuruyle alakali olabilir mi cok sasirdim

Back