How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

embrio kalitesini arttırmak için neler yaptınız???

kalitesi anlaşılmıyor da büyüklüğüne göre iyi yada kötü diyorlar, küçük olması zaten normal çünkü foliküllerin dinlenmnesi için dr bana doğum kontrol hapı vermişti ondan dolayı küçükler ama ben sayısı için gitmiştim zatn büyüklüğü küçüklüğü önemli değil ilaç zaten gelişimini durduruyor diye biliyorum yasminin yani. benim için sayı önemliydi onuda tam söylemedi sinirim bozuldu bi sürü diyip durdu

canım sıkma canını baya çok demiş sayı söyleyemediğine göre sayamayacağı kadar çoktu demekki :))
bende cumartesi gidiyorum bakalım neler olacak..
bugün gürgan klinikle konuştum randevumu ileri tarihe aldırmak için adet dönemimde gelmek istiyorum dedim adet olunca arayın ozaman dedi..
birde bu gebelik aşısı co cültür falan özellikle istiyorum dedim durumumu anlattım bu durumda yapılır ama dr unuzla konuşursunuz dedi

canım sıkma canını baya çok demiş sayı söyleyemediğine göre sayamayacağı kadar çoktu demekki :))
bende cumartesi gidiyorum bakalım neler olacak..
bugün gürgan klinikle konuştum randevumu ileri tarihe aldırmak için adet dönemimde gelmek istiyorum dedim adet olunca arayın ozaman dedi..
birde bu gebelik aşısı co cültür falan özellikle istiyorum dedim durumumu anlattım bu durumda yapılır ama dr unuzla konuşursunuz dedi

Nerelerdesin cnm?? Dun karsilasamadik istedigini soylersen yaparlar merak etme senin 3. Denemendi degil mi digerleri nerde oldu
Bakalim cmrtesi dr sana ne dicek 14.gunun mu oluyor yarin. Ya gidinde druna bi sorsa dogum kontrol hapi kullanan kisilerde folikulun buyumemesi ve endometruim kalinliginin 14.gunde 7 lerde olmasi normal mi diye. Benim normalde 10 11 arasinda idi

Nerelerdesin cnm?? Dun karsilasamadik istedigini soylersen yaparlar merak etme senin 3. Denemendi degil mi digerleri nerde oldu
Bakalim cmrtesi dr sana ne dicek 14.gunun mu oluyor yarin. Ya gidinde druna bi sorsa dogum kontrol hapi kullanan kisilerde folikulun buyumemesi ve endometruim kalinliginin 14.gunde 7 lerde olmasi normal mi diye. Benim normalde 10 11 arasinda idi

canım benim yarın 12. günüm...
benim bu denemem 2. olacak tatlım ilkini gen artta yaptırdım..dr um başka hastanedeydi (amaliyatımı yapan beni kurtararn dr )orayla anlaşmalıymış orda yaptı dr umdan çok çok memnundum ama hastaneden hiç memnun kalmadım o yüzden orda düşünmüyorum..
birde dün eşim dediki devlet hastanesinde üzretsiz deneme hakkımız varmış..öyle birşey varmı yarın onu soracağım bakalım dr um burda tıp fakültesinde prof.
sorarım canım tabiki senin sorularınıda..

canım benim yarın 12. günüm...
benim bu denemem 2. olacak tatlım ilkini gen artta yaptırdım..dr um başka hastanedeydi (amaliyatımı yapan beni kurtararn dr )orayla anlaşmalıymış orda yaptı dr umdan çok çok memnundum ama hastaneden hiç memnun kalmadım o yüzden orda düşünmüyorum..
birde dün eşim dediki devlet hastanesinde üzretsiz deneme hakkımız varmış..öyle birşey varmı yarın onu soracağım bakalım dr um burda tıp fakültesinde prof.
sorarım canım tabiki senin sorularınıda..

Hastanede ucretsiz yaptiramazsiniz ki yine bi yuzde odemelisiz ayrica rapor cikarip 2defa bildigim kadariyla asilama yatirip tutmazsa asilama ondan sonra dr tekrar rapor yazip tupe uygundur diye ondan sonra tup yaptirabilirsiniz. Ayrica cok ugrasiyorsun rapordu vs. Vs. Cok uzun suruyor burda benim listemde nicki immo olan arkadas var ona sor o daha iyi biliyor.

Hastanede ucretsiz yaptiramazsiniz ki yine bi yuzde odemelisiz ayrica rapor cikarip 2defa bildigim kadariyla asilama yatirip tutmazsa asilama ondan sonra dr tekrar rapor yazip tupe uygundur diye ondan sonra tup yaptirabilirsiniz. Ayrica cok ugrasiyorsun rapordu vs. Vs. Cok uzun suruyor burda benim listemde nicki immo olan arkadas var ona sor o daha iyi biliyor.

canım zaten şuanda dr benim tedavimi aşılama gibi gösteriyor..
ilaçlarıma o şekilde rapor çıkarıyor..1500 tl lilk ilacı o raporla 235 tl ye aldım..
bakalım yarın bir görüşeceğim dr un sistemi nasıl..
önceki tedavimdede dr rapor çıkrtmıştı bana ilaçlar için özellikle gazide çıkardık

canım zaten şuanda dr benim tedavimi aşılama gibi gösteriyor..
ilaçlarıma o şekilde rapor çıkarıyor..1500 tl lilk ilacı o raporla 235 tl ye aldım..
bakalım yarın bir görüşeceğim dr un sistemi nasıl..
önceki tedavimdede dr rapor çıkrtmıştı bana ilaçlar için özellikle gazide çıkardık

iyi bakalım cnm inş çıkar e o zaman biz de çıkartabiliriz sadece ilaçlar için deil mi?? ne kadar sürüyor yarın eczacımızı bi arayım ben

iyi bakalım cnm inş çıkar e o zaman biz de çıkartabiliriz sadece ilaçlar için deil mi?? ne kadar sürüyor yarın eczacımızı bi arayım ben

tabii cnm ssk lıya çıkıyor ben normal tedavide çıktığını bilmiyorum meğer 2 kere hakkım vamış ondada tüp bebek içinde galiba 1 hakkım kaldı yarın bir görüşeceğim dr la
bu soğan suyu bende ağrı yapıyor cnm bide progen iğne oluyorum baya ağrım oluyormu sen hala içiyomusun sende durum ne

tabii cnm ssk lıya çıkıyor ben normal tedavide çıktığını bilmiyorum meğer 2 kere hakkım vamış ondada tüp bebek içinde galiba 1 hakkım kaldı yarın bir görüşeceğim dr la
bu soğan suyu bende ağrı yapıyor cnm bide progen iğne oluyorum baya ağrım oluyormu sen hala içiyomusun sende durum ne

bakalm yArın belli olur sana mail atarım cnm kaçtım ben yemek hazırlıcam. iyi akşamlar. yarın öğleden sonra nette olursan konuşalım uzun uzun mucx

tamam tatlım yarın görüşürüz çok öptm

bende soğan kürü ağrı yapmıyor sadece çok lavaboya çıkarıyor tek sorun bu eğer ağrı ondan dolayı oluyorsa bu iyiye işaret olmalı bence belki küçük kistler falan vardır onları eritiyordur ağrı yapması için hiç bi neden yok bundan sonra yetiştirebilirsek incir kürü yapalım

bugün Mustafa Kemal'in ölüm yıl dönümü ama ne acıdır ki kabrinde el açıp bi fatiha okuya yokkkkk.. saygı duruşu nedir kardeşim yaaa bunu 1 dk ayakta kıpırdamadan yapmak yerine 3 kulfu 1 elham okusanız hem saygınızı hem sevginizi hem sadakatinizi göstermiş olursunuz ve ona toprak altında verilebilecek ennn güzel hediyeleri vermiş olursunuz..bir de bize bağnaz derler. ALLAH RAHMET EYLESİN ATAM. her aklıma geldiğinde duanı okuyorum.

kızlar yaaa ben akşam adet oldumm :( 2.günde pazara dek geliyo.. erzuruma gidicektik 2.günde hastaneyi aradım tüp bbek servisinde kimse yokmuş
yarında pazar kontrol olduğu gün geliyolar bazen dedi yarın sabah arıcam inş orda olurlar ve beni çağrırlar stres yaptım pzt 3.gün oluyo ve eşim çalışıyo
izin konusu sıkıntı oluyo bizee :43::43::43: offff yaa nasıl dek geldi 2gün erken oldum pzt olmam gerekiyodu aslında...
bide bişey sorcam eşime genetik test yaptırmak istiyorum kanmı alıyolar yoksa spermmi vericez bilgisi olan varmı??

kızlar yaaa ben akşam adet oldumm :( 2.günde pazara dek geliyo.. erzuruma gidicektik 2.günde hastaneyi aradım tüp bbek servisinde kimse yokmuş
yarında pazar kontrol olduğu gün geliyolar bazen dedi yarın sabah arıcam inş orda olurlar ve beni çağrırlar stres yaptım pzt 3.gün oluyo ve eşim çalışıyo
izin konusu sıkıntı oluyo bizee :43::43::43: offff yaa nasıl dek geldi 2gün erken oldum pzt olmam gerekiyodu aslında...
bide bişey sorcam eşime genetik test yaptırmak istiyorum kanmı alıyolar yoksa spermmi vericez bilgisi olan varmı??

canım genetik testlerde kan alınır bilgin olsun biz özelde yaptırmıştık 20 gün sonrası çıkıyor ve çoğu kişidede birşey çıkmıyormuş.....

kontrol için gideceksen 3.günü de gidebilirsin 2-3 önemli değil sıkıntı yapma :)

merhab arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlıyorum. 3 . denememiz olacak özle izmir kent hastanesinde ısrael aruh ta mini tüp deneyeceğiz inşallah bu son olur mutlu sonla biter. rabbim hepimizi tez zamanda bebişlerimize kavuştursun.kızlar benim 2. tedavimde sadece tek embriyo oluştu fsh 11.5 çıktı gerçi 4. günü yapabildim ama. şimdi bazı takviyeler alıyorum ama acaba abarttımmı diye tedirgin oldum .sizlerede sormak istedim bu yüzden . sizce çok mu oldu ki?
günlük olarak;
2 adet dhea
1 adet coraspin
1 adet coenzimq10
1 adet elevit multivitamin
1 adet arı sütü 1000mg (arkopharma)
1 adet omega 3 6 9

mini tüp bebek olacagı için en azından 2 adet sağlıklı yumoşum olsun istiyorum ama bakalım kısmet.allahım hepimizin yanında olsun ve bize yardım etsin.

merhab arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlıyorum. 3 . denememiz olacak özle izmir kent hastanesinde ısrael aruh ta mini tüp deneyeceğiz inşallah bu son olur mutlu sonla biter. rabbim hepimizi tez zamanda bebişlerimize kavuştursun.kızlar benim 2. tedavimde sadece tek embriyo oluştu fsh 11.5 çıktı gerçi 4. günü yapabildim ama. şimdi bazı takviyeler alıyorum ama acaba abarttımmı diye tedirgin oldum .sizlerede sormak istedim bu yüzden . sizce çok mu oldu ki?
günlük olarak;
2 adet dhea
1 adet coraspin
1 adet coenzimq10
1 adet omega 3 6 9

mini tüp bebek olacagı için en azından 2 adet sağlıklı yumoşum olsun istiyorum ama bakalım kısmet.allahım hepimizin yanında olsun ve bize yardım etsin.

Kullandığın vitaminler sana şifa olsun canım..Bebiş olarak göbüşüne konsunlar inş..Benimde tek yumi oluyor genelde..İnan bana bazı zamanlar çok daha abarttığımız halleri gördüm..Bana göre gayet kararında kullandıklarınn süperler..İnş hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım..Kaç doz hangi ilaç kullanıcaksın bana buradan veya özelden dönersen çok memnun olurum..Kendi durumumda birini görünce hemen yapışıp sorular sormak bilgi almak istiyorum..
İnşş 2 den de fazla yumin olur..Hayırlı haberlerini duymak üzere hoşçakal..:16::16::16::16:

Kullandığın vitaminler sana şifa olsun canım..Bebiş olarak göbüşüne konsunlar inş..Benimde tek yumi oluyor genelde..İnan bana bazı zamanlar çok daha abarttığımız halleri gördüm..Bana göre gayet kararında kullandıklarınn süperler..İnş hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım..Kaç doz hangi ilaç kullanıcaksın bana buradan veya özelden dönersen çok memnun olurum..Kendi durumumda birini görünce hemen yapışıp sorular sormak bilgi almak istiyorum..
İnşş 2 den de fazla yumin olur..Hayırlı haberlerini duymak üzere hoşçakal..:16::16::16::16:

millstonecugum ilk randevum 30 kasımda olacagı için henüz doktorun ne doz verecegini bilemiyorum ancak mini tüp bebekte klomen ve birkaç iğne diye biliyorum .bu kullandığım takviyelerle umarım iyi sonuç alabilirim. bence en iyisi mini tüp bebek. okadar aşırı dozda ilaçlara gerek yok çok fazla hormon ile daha olumsuz oluyor diye düşünüyorum. ısrael aruh bu konuda uzmanlaşmış birisi onu denemek istiyorum bu yüzden. güzel dileklerin için teşekkür ederim rabbim hepimize yardım etsin.gelişmeleri yazarım gene. ben bu konuda artık bayagı araştırma yapa yapa çok şey ögrendim. merak ettiklerini bildigim kadarıyla cevaplamaya çalışrım canım. burda birbirimize destek olarak bu zoe süreçleri atlatacagız allahın izniyle..

günlük olarak;
2 adet dhea
1 adet coraspin
1 adet coenzimq10
1 adet omega 3 6 9

kullandıkların gayet normal de dha neden 2 adet kullanıyorsun? senin de saçların dökülmeye başladı mı?

günlük olarak;
2 adet dhea
1 adet coraspin
1 adet coenzimq10
1 adet omega 3 6 9

kızlar öncelikle hepimize allah yardım etsin olduktan sonra zaten 1 yumoşla olur zaten ama siz neden daha garanti olması için bikaç ay doğal büyüyen yumoşunuzu aldırıp dondurup sonra ilaçlar birlikte toplattırdığınız yumoşlarınızla transferi denemiyorsunuz en azından 1den fazla transfer seçeneğiniz olacaktır bu da doal olarak en az şansınızı %40 arttıracaktır, benimde 7-8 folikül toplanmasına rağmen hepsi boş çıkıyor ve transfere 2 tane kalıyor elimizde timur hoca benden 1 ay doğal gelişen yumurtayı aldı dondurdu 1 ay da araya boş zaman verdi şimdi bu ay ilaçla büyüyen(çok az ilaçla) yumuşlarımı toplicak ve en kalitelilerini özellikle dondurduğunu bozulmazsa transfer edecek. geç olsun güç olmasın arkadaşlar size tavsiyem 1 yumoş olursa dondurun

kullandıkların gayet normal de dha neden 2 adet kullanıyorsun? senin de saçların dökülmeye başladı mı?

evet tatlım benim de saçlarım dökülmeye başladı çok benim dhea 25 mg günde 2 adet alayım dedim bir kere sormuştum doktora en az iki tane kullanmalısın demişti ama 1 de indirebilirm aslında .çünkü diğerleri de oldukça etkili takviyeler. saç dökülsede mecbur devam edicez rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.

Back