canım msn i açsana :))))
Az once kahve rengi leke geldi acaba sogan kuruyle alakali olabilir mi cok sasirdim
senin kaçıncı günün canım yaa
bu kadar çabuk etki edermiki
Ben ilk bugun basladim bu kadar etki edemez sanmiyorum hastaligima da var daha anlamadim
kimse yok muuuu bugün dr a gidiyorum bakalm kaç folikül olmuş
canım nerelerdesin kaç tane olmuş yumoşlar senden haber bekliyorum..
burdayım cnm. yaa dr bi tuhaf ben ısrarla hocam kaç folikül var diyorum o da bana ısrarla çok var ama hiçbiri bi işe yaramaz dedi ben de yarmasını boşverin kaç tane var diyorum bu defa da çok küçükler bunlardan bişi olmaz diyor ya kriz geçirecektim bi sürü varmış dediği cvba göre
allah allah neden işe yaramazmışki çok garip kalitesini ulturasyonla anlayabiliyorlarmı
ynz topik hayırlı olsun cnm.... diğer topiğide yaqzdım.. herkesin bahsettiği bi aktar var.. hatta bu topikte 1.sayfada kedicikte kullanmış çok memnun herkes.. adam fethiyede sonuçlarınızı mail olarak istiyor eşli olarak karışım ve çay hazırlıyomuş teli bende var.. ama benim eşim kabul etmez diye tedirginim sen ne diyosun...
ynz topik hayırlı olsun cnm.... diğer topiğide yaqzdım.. herkesin bahsettiği bi aktar var.. hatta bu topikte 1.sayfada kedicikte kullanmış çok memnun herkes.. adam fethiyede sonuçlarınızı mail olarak istiyor eşli olarak karışım ve çay hazırlıyomuş teli bende var.. ama benim eşim kabul etmez diye tedirginim sen ne diyosun...
cnm aktar diye bahsettiğiniz adamın ismi cevat bey mi fethiyede olan istanbulda falan baya bi tutuluyor ben şuan ondan sipariş ettiğim karışımı kullanıyorum :) eşim mide kanaması geçirdiğinde ilk kendisini bulmuştuk ve o günden sonra da iletişimimizi hiç koparmadık eğer aynı kişi ise asistanı bayan değil mi?? hem çay yollamış hem de toz karışım yollamış benim için çok iğrenç tadı ama alıştım şimdi çayı ise hiç içmedim midem almıo
evet cnm galiba oydu :44::44: nasıl memnunmusnuz??? yaaa ben çok kararsızım ne biliyim eşim artık tepki yapıyo bana..
evet cnm galiba oydu :44::44: nasıl memnunmusnuz??? yaaa ben çok kararsızım ne biliyim eşim artık tepki yapıyo bana..
walla cnm isterseniz beni bekleyin bi biz bikaç güne kadar spermiyogram testi yaptırcaz sonuca göre karar verirsin arık sen proxeedi günde 1 kez mi veriyordun?? ben şuan sabah akşam proxeed günde 4 tane de gnc arginine max veriyorum arada selenyum tablet vs aa bu arada düzenli olarak günde 2 defa 400mg evicap
E vitamini ile zehirlenme çok fazla miktarda alınırsa olur; fakat A ve D vitaminlerinde olduğu gibi kolay olmaz. Belirtileri baş ağrısı, zayıflık, baş dönmesi, halsizlik ve görme bozukluklarıdır.
Çok yüksek dozlarda alındığı takdirde E vitamininin kanama riskini artırabilir.
Kan inceltici etkisi sebebiyle kanama riski olan kişiler E vitamini almamalıdır.
K vitamini eksikliği olan kişilerin, E vitamini alması kanama zamanını uzatır.
E vitamini kullanımı kanama riskini artırabilir. Eğer warfarin ve aspirin gibi anticlotting ilaçlar kullanıyorsanız ek olarak E vitamini takviyesi almaktan kaçının. Ameliyat olacak kişilerinde E vitaminini takviye olarak almaması gerekir. K vitamini eksikliği sorunu olanlar da E vitamini takviyesi almamalıdır.
E vitamini fazlası mide ve bağırsak rahatsızlıklarına ve sindirim sistemi üzerinde zararlara yol açabilmektedir. Ayrıca önemle kalp hastası olan bireylerde fazla miktarda E vitamini alımı birtakım kanamalara yol açmaktadır. Bazı ilaçlar kan pıhtılaşmasını azaltır bununla birlikte E vitamini takviyesi de kan pıhtılaşmasını azaltarak vücud içerisinde yaygın kanamalara sebep olmaktadır. Bu hastalarda doktor kontrolünde besin tüketerek E vitamininden yeterli seviyede uzak kalmalıdırlar.
E vitamini fazlası şeker hastaları için de zararlıdır, insülin ihtiyacını azaltabileceği gibi birçok hastada da şeker oranının düşüklüğüne neden olmaktadır. Bazı şeker hastalarında da hipoglisemiye sebep olabilir. Bu yüzden E vitamini desteğini doktor kontrolünde almakta fayda görülmektedir.
E vitamini fazlasının zararları hakkında yapılan araştırmalarda da kemik yoğunluğu oranını yüksek ölçüde düşürüldüğü kanısına varılmıştır. Ancak henüz bu alanda yapılan araştırmalar ve sonuçları yeterli görülmemekte olup bu konu üzerinde araştırmalar hızla devam etmektedir. Yani sonuç olarak E vitaminini kemik erimesine yol açtığı tam olarak onaylanmamıştır.
E Vitamini kapsüllerinin zararları
Yapılan birçok araştırma sonuçlarına göre, E vitamininin kanser ve kalp krizi üzerine olan etkileri ile ilgili nedenlerin aşırı dozda E vitamini kapsülü kullanımından kaynaklanabileceği ortaya çıkarılmıştır. Araştırma E vitamini kapsüllerinin kalp krizi riskinin oranını düşürmediğini ancak aşırı dozda kullanımlarında antioksidanın vücut dengesini bozabileceğini belirtmişlerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?