canim mesaj kutun dolu oldugu icin mecburen sana burdan yazmak zorunda kaldim mesaj kutunu silersen iyi olur..
sagol bilgilerin icin canim ama ben zaten 3 ay oldu baslayali bu kürlere sadece bu caylarda kafam karisti hani tüp bebek esnasinda zarari olurmu diye madem sen yumurta toplamaya kadar kullandiysan bende caylarida o zaman kadar kullanim insallah zarari olmaz caylarim yumurta toplama zamanina kadar.
ari sütü bal polen karisimi her gün
arslan pencesi cayi hergün
omega 3
Folik asit B12
kestane bali cörek otu tarcin her adettin 2.günü baslayip 12gününe kadar (suanad 3üncü ayinkini kullaniyorum)
bide iki aydir sogan suyu her adetime 15gün kala bu ayda 10gün yapacagim
Esimede bir bal karisimi ve Orthomol fertil plus yani türkiyenin Prooxedi gibi birsey
canim bunlari kullanali tam 3üncü ayina girdim yani bu sefer ilk defa hazirlik yaptim bu benim 3.tüp bebegim olacak insallah bu sefer bunlar fayda eder bende her zaman tutunma olmadi oysaki embiryolarin kaliteleride cok cok iyiydi bizde sorun esimin sperm azligi bende yumurta azligi var bide Troid.
Canim bana dua etmeyi sakin unutma insallah bu denemde Rabbim hayirlisiylan bana ikiz evlat nasip eder.
Rabbim insallah seninde yavrunu sag salim kucagina almayi nasip eder..
Cok sevundim cnm kullandiklarina birde dong guai diye bisey var o da cok onemli onu da mutlaka kullan madem bu kadar seyi kullaniyorsun onu da kullanirsin olumsuzluklarin onunu tum imkanlarimiZla kapatmaliyiz insallah oluck birde transfer sirasinda dr. Un turk mu bilmiyorum ama rica et seni uyutsunlar transfer sirasinda kendini kasabilirsin farkinda olmadan bu kasilmalar ilk transfer sirasinda embrio yu atiyor yani ilk dakikalarda aslinda embrio seninle olmuyor. Opuya kadar kullanilacagi icin hiccc bi problemi olmaz cnm gonul rahatligiyla kullan. Hepinize dus ediyorum cnm ya Allah hepinize yardim etsin insallah
sagol canim..
bu sefer bende ilk defa bu kadar seyi kullaniyorum embiryolarimiz hep kaliteliydi ama tutunma olmadi madem dedim genetik sorunda yok bu sefer ne varsa kullanicam insallah faydasi olur herzaman korkmustum kullanmaya yan etki yapar diye.bide bana bu sefer Akupunktur yapacaklar transferden önce ve sonralarindada ben cok stres yaptigim icin doktorumda böyle birsey önerdi bende yapicam Akupunktur insallah.Transfer anina gelince burda yani Almanyada esleride iceri cagiriyorlar o yüzden doktorda erkek oldugu icn her zaman kendimi kasmisimdir utancimdan ama bu sefer esimin gelmesine izin vermiyecem insallah hersey iyi olur bu defa Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah.
cnm merhaba nasılsın tatlım
bebiş nasıl inş herşey yolundadır
canim mesaj kutun dolu oldugu icin mecburen sana burdan yazmak zorunda kaldim mesaj kutunu silersen iyi olur..
sagol bilgilerin icin canim ama ben zaten 3 ay oldu baslayali bu kürlere sadece bu caylarda kafam karisti hani tüp bebek esnasinda zarari olurmu diye madem sen yumurta toplamaya kadar kullandiysan bende caylarida o zaman kadar kullanim insallah zarari olmaz caylarim yumurta toplama zamanina kadar.
ari sütü bal polen karisimi her gün
arslan pencesi cayi hergün
omega 3
Folik asit B12
kestane bali cörek otu tarcin her adettin 2.günü baslayip 12gününe kadar (suanad 3üncü ayinkini kullaniyorum)
bide iki aydir sogan suyu her adetime 15gün kala bu ayda 10gün yapacagim
Esimede bir bal karisimi ve Orthomol fertil plus yani türkiyenin Prooxedi gibi birsey
canim bunlari kullanali tam 3üncü ayina girdim yani bu sefer ilk defa hazirlik yaptim bu benim 3.tüp bebegim olacak insallah bu sefer bunlar fayda eder bende her zaman tutunma olmadi oysaki embiryolarin kaliteleride cok cok iyiydi bizde sorun esimin sperm azligi bende yumurta azligi var bide Troid.
Canim bana dua etmeyi sakin unutma insallah bu denemde Rabbim hayirlisiylan bana ikiz evlat nasip eder.
Rabbim insallah seninde yavrunu sag salim kucagina almayi nasip eder..
İyiyim bebeğim özledim seninle sohbeti. Cnm bebek de bildiğin gibi büyüyor işte sağlıkla kucağıma alamadan ne iyi ne kötü diyebiliyorum. Sen önemlisinden nasılsın tedavi var mı
merhaba...bende bu ay omega alıcamda...omega 3 kullanıyosun değilmi..3 6 9 değil....bide ben gnc den alıcam bi sürü çeşit var...mg falan kaç kullanmalıyız...
Canım taze nar suyunu ihmal etme. Valla ben transferden sonra sadece omega folik asit b12 kullandım kullanmadığım zamanlar da oldu ama folik asiti hiç ihmal etmedim. Kasık ağrısı yumurta sayısının fazlalığından yada aşırı büyümelerinden oluyor. Yani olmasada sorun var demk değildir. Benim hatırlamıyorum olduğunu olduysada az olmustur. İlk defa bu denemede 9 yumoş toplandı 4 tane daha vardı ama onlar tam büyümemişti 6 sı döllendi şülür.selam canim nasilsin insallah iyisindir sana haber vermemi söylemistin ben suanda tüp bebek ignelerin 7.günündeyim söylediklerini suanda halen kullaniyorum Rabbim izin verirse carsamba ve ya cuma günü yumurtalar toplnacak hayirlisiylan ve o güne kadar hepsini kullanicam o günden sonra sedece Omega 3 ve ari sütü polene bal karisimina devam edicem dogru degilmi?ha bide normalde igne zamaninda kasik agrisi olmazmi ben diger denemelerimde hatirlamiyorum ama suanda igneleirn 7.gününde olmama ragmen hic bir agrim yok sende nasil olmustu ve sen bu seferki denemende kac yumurta olusmustu?
afferdersin canim cok soru sordum galiba kusura bakma bide bana dua edersen cok cok sevinirim hamilesinde hem kabul olur insallah.
Canım taze nar suyunu ihmal etme. Valla ben transferden sonra sadece omega folik asit b12 kullandım kullanmadığım zamanlar da oldu ama folik asiti hiç ihmal etmedim. Kasık ağrısı yumurta sayısının fazlalığından yada aşırı büyümelerinden oluyor. Yani olmasada sorun var demk değildir. Benim hatırlamıyorum olduğunu olduysada az olmustur. İlk defa bu denemede 9 yumoş toplandı 4 tane daha vardı ama onlar tam büyümemişti 6 sı döllendi şülür.
Senin sayı kaç gözüküyor simdi önceden kaçtı nar suyu transfere kadar cok önemli
sevgili ynz06,
öncelikle hamileliğin için maşalllaaaahhh:)
sormak istediğim biiki bişi var..
şimdi sanrım sen gebelik aşısı denemiştin biraz anlatırmısın bu gebelik aşısını faydası oldumu sana..
endometrium bazen bende de inceliyodu aslında kafasına göre takılıyodu .... bi ince deniyodu bi normal deniyodu ...
nar suyu bildiğim kadarıyla transferden sonra içilmiyo.. transfere kadar içiliyo dimi....?.......
ve transferden sonra hangi vitaminleri içtin..
bende solgarın omega3 var içeyim mi?...
folk asit
elevit.
doktor ısrarla folık asit muhakkak diyo
ha bide b12 vitamini içeyim mi? transfer sonrası ama...
cevaını bekleyeceğim
sevgiler
canim suanda kalinlik iyi yani 9mm ama düsünsene 9gün sonra tarnsferim olacak kismetse o güne kadar dahada kalinlasmazmi yani ben dört gün önce gittigimde 5mmidi bugün gittim doktora 9mm dede yani günde 1mm büyüyor.
eee 9gün sonra günde 1mm kalinlasirsa transfere kadar 18olmazmi cok kalinlasir o zaman iy olmaz bence yoksa benmi yanlis hesapliyorum hergün 1mm kalinlasirsa haftaya carsambaya kadar 18mm olur off ya aklim karisti valla.
öyle bi risk olmaz sanmıyorum benimde yanlış hatırlamıyorsam öyleydı. öyle bi risk olsaydı dr söyler çok hızlı gidio diye. nar suyu içiyormusun içiyorsan bırak artık istersen
yok canim nar suyu icmiyorum hatta sonra baslarim demistim ama diger kürlere devam ediyorum cuma günü yumurtalar toplanacak persembeye kadar kürlere devam edecegim.
Cnm naptın transfer oldu mu kaç tane döllendi ne durumdasın rahim kalınlığı kaç oldu merak ediyorum
canim beni merak etmissin cok sagol bu arada ..
valla 1.denememde 10 tane yumrtam vardi 6tanesi döllenmisti
2.denememde ise 14tane vardi 7tanesi bos cikmisti 7 tanesi doluydu o 7tanedende 4tanesi döllenmisti.
Gelelim 3.denememe yani cuma gününe 6tane yumurtam vardi aslinda ben cok bekliyordum neyse bunada sükür 6taneden bu sabah doktorum aradi 4tanesi döllenmis.
Carsamba günü transferim olacak Rabbim nasip ederse..
Canim bana cok cok dua et cok korkuyorum buda olmayacak diye bilmiyorum acaba 4.denemem oldugu icinmi biraz umutsuzum..
İnşallah bu sefer olur canım rabbim yüzünü güldürsn inşallah. 5.gün blost. Embriosu transfer edilecek anladığım kadarıyla, kaç tane transfer edecek akupunktura gittinmi ister istemz gergin oluyoruz ben yaptırmıştım. Bide sakinleştirici unutma yaparsalar. Dr una ben kendimi çok kasıyorum elimde değil tr de sakinleştirici yapılıo sizde yaparmısınız de. Rahim kalınlığını söylemedin
insallah canim inan buna o kadar ihtiyacim varki.
evet carsamba 5.gün embiryosu oluyor ve bu sefer israrlan 3tane Embiryo istedim doktor yine riskli dedi hepsi tutar felan dedi bende her seferinde öyle dedik 2tane transfer ettiniz olmadi bu sefer 3istiyorum dedim sag olsun kabul ettiler Rabbim kismet ederse 3tane transfer edilecek.Rahim kalinligini Opu günü sormayi unuttuum artik transfer günü sorarim iyiki sakinlestirici hatirlattin onu söylemeyi unutmusum doktora carsamba söylerim hem transferden hemen sonra Akupunktur yapicak doktorum tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?