walla dün kafayı yicek kadar gergin oldum özellikle akşama doğru bugün de hamilelik takvimimi okudum bu ruh halimi anlatıyor.. ayyy inşallah kalp atışınıda duyarım çok zor bu bekleyiş.. o yüzden en iyisi doğal hamile kalmaya çalışmak canımdan can gitti.. teyzesiiiii gelsin de bebişim otobüse atlayıp atlayıp sana gelelim o zamana kadar sende komacana bi göbüş ve içinde bebişle bizi misafir et :))) canım sana bahsettiğim şey geldi 2. kür yani bieşy konuşmuştuk yaa sabahları 1 tatlı kaşıgı die ona başlar eşin ben gönderince.. bide bebişim benimleyse eğer benim çayımı da yollicam san akşamlaı1 bardak kaynar su döküp 7-8 dk demleyip içiceksin. inşallah size de şifa olur bizim sayı 45000,000 ve morf:3-e çıkmıştı bunu kullanırken ama ben bunu kullandırırken evicap 400*2 veriyordum eşime belki morf. evicap çıkarmış olabilir çünkü morf. üzerinde evicap çok etkilidir. sende işi şansa bırakma sabah akşam da evicap ver bir de arginine ver günde1 yeter başka bişey verme. 1,5/2 ay sonra da tekrar test yap o sırada kendine de yatırım yap tabii çörek otu bal karışımı yap en azından..ve çayı iç.. inşallah benden bikaç ay gecikmeli olarak senide görücez hamiş olarakkk
canımmmmm agzından bal damlıyorr ınsallah canım benım... teldede konusuruz sen musaıt oldugunda caldır benı..bıtanemm hep olumlu dusunnn hep bebısınle hayal kur rabbım nasıp etmıcegı seyın hayalını kurdurmazmıs ınan bebısıne guvenn o sımsıkı tutundu annesınee ben ınannıyorumm... bende bugun evıcap almayı dusundum esıme cnm elımdekı bıtmıstı alıyım kuzum tmm
Arkadaşlar evleneli 5 yıl olacak henüz bebeğimiz yok bu ay Ankarada tüp bebek yaptırma durumumuz var ama nerde yapılacak neresi en iyi ve fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen bir de henüz aramadım hiç bir yeri acaba ne zaman aramalıyım adeten öncemi yoksa bu adet dönemi bttikten sonra mı selamlar herkese
ankarada gürgan klinik istanbulda da umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim..sizde sorun neydi?? tedaviye başlamadan önce kendine sıskı bi bakım yapmalısın bu çok önemli..adetin 2. günü nerde tedaviye başlayacaksan orda iilk kontrolünü olmalısın ama hemen başlayacaksan.. ama ondan önce yapman gerekn önemli testler var.. merak ettiğin herşeyi bana sorabilirsin:..
nbr cnm nasıl oldun stresin azaldımı biraz
evet evet iyiyim cnm bugün bi ark la çay içmeye çıktık o da söyledi bi gergin gördüm falan dedi ama düne göre bugün kuş gibiyim :))
saol cnm.. sen başadınmı ballı karışıma bence bu ara başla bazıları 21.gün başlıo
cevat beyin karışımları geldii kızlarrrr... nasipse yarın başlıcaz.. ama karışımları toz halinde yollamışlar 1 tane eşim için ballı karışım var onuda biz bal alıp kendimiz karıştırcaz diğerleri çay gibi demlenip içilcekmiş....
eet cnm geçen ay başlamıştım bide bu ara aslan peçesi aldım onu içiyordum ama şu 3 gündür bıraktım çok ağrılarım oldu
neden anlamadım ama adetle birlikte tekrar başlıycam olursam
inşşş tedaviye aslan peçesinin falan zararı olmaz korkuyorumda biraz
sana farklı göndermiş bize gönderdiği yoğurtla yenen bi karışım bir de çay var.. çayların tadı çok iğrenç limon sıkarak iç
cnm bu karışımlarla beraber sen evicap ve proxeede devam ettinmi?
ben kararsız kaldım yaaa.. sormayı unuttumm.. bide oneaday kullanıyoruzz versemmiki...
Ewet cnm proxeed evicap bide l-arginine max men's kullandirdim. 1.5 ay sonunda 4 milyondan 45 mil. Cikti hiz:5 idi 40 a cikti morf:1 idi 3 e cikti
ankarada gürgan klinik istanbulda da umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim..sizde sorun neydi?? tedaviye başlamadan önce kendine sıskı bi bakım yapmalısın bu çok önemli..adetin 2. günü nerde tedaviye başlayacaksan orda iilk kontrolünü olmalısın ama hemen başlayacaksan.. ama ondan önce yapman gerekn önemli testler var.. merak ettiğin herşeyi bana sorabilirsin:..
Canım benim pko derdim var bazı dönemlerde yumurtam gelişiyor klomenle bazen pahalı iğnelerle dahi gelişmiyor adetime tahmini olarak 12- 13 gün var ben henüz herhengi bir merkeze karar veremedim ama ankara düşünüyorum tedaviye başlamadan ne yapacağımı bilmiyorum çokta heycanlıyım Allahım herkese nasip etsin inş.
kızlar bişi sorcam size bu cevat bey kimdir :)nasıl karışımlar gönderiyor bende ulaşsam kendisine fsh ve yumurta rezervi için bişiler yapıosa bende alsam :)nasıl ulaşabilirim
Cevat hoca kadin ve erkek faktorlu infertiliteyi tedavi edebilen cookk iyi bir aktar. Asklinda kendisi tip dr u
canım günaydın :)çok teşekkürler özelden yazacaktım sana ama yeni olduğum için msj hakkım yokmuş(iyiki varsın canım ...
Rica ederim cnm mucx
Merhabalar çook şükür içimizden beri mucizeyi gerçekleştirdi ve hamile kaldı
gözün aydın canım
bizde ocak ayında aşılama yaptıracağız ilk kez
eşimin ileri hızı %5 morfoloji %1 sayı 40 milyon
2 senede bu değerlere uşaltırabildik
dna hasarı yok çok şükür
kaan hoca aşılama denememizi istedi
eşim 7 aydır klomen
zeytin yağında bekletilmiş incir
ara ara proxeed
Q10
omega 3 kullandı
benim tahlillerde bişey çıkmadı rahim filmide temiz
29 yaşındayız sigarada kulanmıyoruz
eşimde varikoselde yok
umarım tutar
bende folbiol omega 3 coraspine başladım
başka tavsiyeleriniz var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?