embrio kalitesini arttırmak için neler yaptınız???

Arkadaşlar evleneli 5 yıl olacak henüz bebeğimiz yok bu ay Ankarada tüp bebek yaptırma durumumuz var ama nerde yapılacak neresi en iyi ve fiyatlar hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen bir de henüz aramadım hiç bir yeri acaba ne zaman aramalıyım adeten öncemi yoksa bu adet dönemi bttikten sonra mı selamlar herkese

canımmmmm agzından bal damlıyorr ınsallah canım benım... teldede konusuruz sen musaıt oldugunda caldır benı..bıtanemm hep olumlu dusunnn hep bebısınle hayal kur rabbım nasıp etmıcegı seyın hayalını kurdurmazmıs ınan bebısıne guvenn o sımsıkı tutundu annesınee ben ınannıyorumm... bende bugun evıcap almayı dusundum esıme cnm elımdekı bıtmıstı alıyım kuzum tmm

mucxxx aricm musait oldugumda

ankarada gürgan klinik istanbulda da umut tüp bebek merkezini tavsiye ederim..sizde sorun neydi?? tedaviye başlamadan önce kendine sıskı bi bakım yapmalısın bu çok önemli..adetin 2. günü nerde tedaviye başlayacaksan orda iilk kontrolünü olmalısın ama hemen başlayacaksan.. ama ondan önce yapman gerekn önemli testler var.. merak ettiğin herşeyi bana sorabilirsin:..

nbr cnm nasıl oldun stresin azaldımı biraz

nbr cnm nasıl oldun stresin azaldımı biraz

evet evet iyiyim cnm bugün bi ark la çay içmeye çıktık o da söyledi bi gergin gördüm falan dedi ama düne göre bugün kuş gibiyim :))

saol cnm.. sen başadınmı ballı karışıma bence bu ara başla bazıları 21.gün başlıo

cevat beyin karışımları geldii kızlarrrr... nasipse yarın başlıcaz.. ama karışımları toz halinde yollamışlar 1 tane eşim için ballı karışım var onuda biz bal alıp kendimiz karıştırcaz diğerleri çay gibi demlenip içilcekmiş....

Son düzenleme:

eet cnm geçen ay başlamıştım bide bu ara aslan peçesi aldım onu içiyordum ama şu 3 gündür bıraktım çok ağrılarım oldu
neden anlamadım ama adetle birlikte tekrar başlıycam olursam
inşşş tedaviye aslan peçesinin falan zararı olmaz korkuyorumda biraz

sana farklı göndermiş bize gönderdiği yoğurtla yenen bi karışım bir de çay var.. çayların tadı çok iğrenç limon sıkarak iç

yoo olmaz benmopuya kadar hepsini kullandım

sana farklı göndermiş bize gönderdiği yoğurtla yenen bi karışım bir de çay var.. çayların tadı çok iğrenç limon sıkarak iç

cnm bu karışımlarla beraber sen evicap ve proxeede devam ettinmi?
ben kararsız kaldım yaaa.. sormayı unuttumm.. bide oneaday kullanıyoruzz versemmiki...

cnm bu karışımlarla beraber sen evicap ve proxeede devam ettinmi?
ben kararsız kaldım yaaa.. sormayı unuttumm.. bide oneaday kullanıyoruzz versemmiki...

Ewet cnm proxeed evicap bide l-arginine max men's kullandirdim. 1.5 ay sonunda 4 milyondan 45 mil. Cikti hiz:5 idi 40 a cikti morf:1 idi 3 e cikti

Ewet cnm proxeed evicap bide l-arginine max men's kullandirdim. 1.5 ay sonunda 4 milyondan 45 mil. Cikti hiz:5 idi 40 a cikti morf:1 idi 3 e cikti

kızlar bişi sorcam size bu cevat bey kimdir :)nasıl karışımlar gönderiyor bende ulaşsam kendisine fsh ve yumurta rezervi için bişiler yapıosa bende alsam :)nasıl ulaşabilirim

Canım benim pko derdim var bazı dönemlerde yumurtam gelişiyor klomenle bazen pahalı iğnelerle dahi gelişmiyor adetime tahmini olarak 12- 13 gün var ben henüz herhengi bir merkeze karar veremedim ama ankara düşünüyorum tedaviye başlamadan ne yapacağımı bilmiyorum çokta heycanlıyım Allahım herkese nasip etsin inş.

Tahlillerinle birlikte tedaviye baslayacagin dr. A bi git cnm once birde sonraki ay yine tahlil yaptir bence onu da dr una goster mukayese etsin. İstersen cevat hocayla sende gorus aktar bu adam bi cok hastasi var ve herkese derman olacak kadar bilgili. Aslinda dr. Ama istifa edip alternatif tipla ilgilenmeye baslamis. Ben onu
Karisimlarini da kullandim 3 ay. Hersey bir birini takip eder cnm gozunde buyutme sadece istikrarli ol. Allah sifanizi versinnn

kızlar bişi sorcam size bu cevat bey kimdir :)nasıl karışımlar gönderiyor bende ulaşsam kendisine fsh ve yumurta rezervi için bişiler yapıosa bende alsam :)nasıl ulaşabilirim

Cevat hoca kadin ve erkek faktorlu infertiliteyi tedavi edebilen cookk iyi bir aktar. Asklinda kendisi tip dr u

Rica ederim cnm mucx

Merhabalar çook şükür içimizden beri mucizeyi gerçekleştirdi ve hamile kaldı
gözün aydın canım
bizde ocak ayında aşılama yaptıracağız ilk kez
eşimin ileri hızı %5 morfoloji %1 sayı 40 milyon
2 senede bu değerlere uşaltırabildik
dna hasarı yok çok şükür
kaan hoca aşılama denememizi istedi
eşim 7 aydır klomen
zeytin yağında bekletilmiş incir
ara ara proxeed
Q10
omega 3 kullandı
benim tahlillerde bişey çıkmadı rahim filmide temiz
29 yaşındayız sigarada kulanmıyoruz
eşimde varikoselde yok
umarım tutar
bende folbiol omega 3 coraspine başladım
başka tavsiyeleriniz var mı acaba

Hayirli olsun cnm insallah sendr hayirli haberlerini verirsin adetin 2.gunu ile12.gunu arasinda corekotu bal tarcin karisimini da unutma cnm bu da cok onemli kaliteli yumurta uretiyorsun bunun sayesinde birde yesil cay hergun tek fincan. Dilersen birde hayit tohumu kullan rahimi temizliyor ve spermin yumurtaya ulasmasina engel olabilecek hererr seyden arindirio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…