Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az once keseyi gordum 5.5 mm buyuklugunde. İnsallah hersey yolunda gider. Bugun 4+5 olduk
Altinoluktayim ben biliyor musun burayi?
Oy maşallah size inşallah saglıkla gelir kuzun
inşallahh darısı sizlerin olsun.. ben ikiz bekliyordum aslında ama tek kese göründü 2 hafta sonra kalp atışını duyana kadar tam sevinmicem en önemlisi kalp atışı ( onu da duyarsam çok güzel olucak kontrol eden dr. kesenin rahimin tam ortasında ve yukarıda olsduğunu söyledi. bu iyi bişeymiş sanırım aşagıda olması düşük tehlikesi oluyor.
Bebek özlemiyle hep ikiz istiyoruz ama ikiz gebelik hiç kolay iki ardaşımda gördüm bunu resmen süründüler herşeyin hayırlısı canım
cnm msj yazamıyorum şuan özelden.. evet co-cültürü erkin beye söyle ayrıca garanti olsun tekrar gittiğinde hemşireler dosyanı aldığında co-cültür dosyama işlenmiş mi de.. o oooo ooooo ben bi soruyu 40 kişiye soruyordum emin olmak için ama aslaaaa timur hocaya bişey sormuyordum hatta hemşireler bana çok gülüyordu timur hocaya evet hocam evet hocam diyip odadan hemşireyle çıkarken hoca ne demek istedi ne dedi falan diye doruyordum kızlr da gülüyordu.. yaa dediğin gibi önemli olan emin ellerde olmak gerisi boşşş öğrenmesek sormasak da olurdu :)) erkin bey de zaten gerekli açıklmaları yapıyor
bi defasında kaç folikülüm oldu diye merktan çatlyordum hoca baktı saydı bişeyler 10,5 yok 12.5 yok bilmem ne falan 3-4 tane rakam söyledi anlamadım bunu doyaama not eden kızı yakaladımmm hemşire hanııımmm diye bağırdım öyle hızlı gidio ki ben obür tarafta hazırlanan kadar yakaladım ama :) ne oldu kaç dolikül varmış dedim de öyle öğrendim :))
Az once keseyi gordum 5.5 mm buyuklugunde. İnsallah hersey yolunda gider. Bugun 4+5 olduk
Hayirli olsun cnm. Caylarinizin tadi muhtwmelen kotudur bol limon sikarak hos bir tat yakalayabilirsiniz. Hem de bu mevsimde limon iyi gelir kars gibi bi yerde
canim gözün aydin hayirli olsun insallah Rabbim kucaginada almayi nasip eder.
canim bana verdigin numarayi aradim Cevat Beylen görüstüm ve bana Kürlerin toplam fiyati 400Euro dedi biraz fazla degilmi ben Almanyadan aradigim icinmi bu fiyati dedi anlamadim
nasıl güzelll duygular yaşıyosunnn allahım herkese yaşatsınn... çokk seviniyorumm senin adınaaa ... inşş kalpp tık tıklarınıda duycaksın bebişinnn
inşşş cnm hayırlı olurr.. immoda hamiş bi ben kaldım içinizde
hayırlısı artık napalımmm...
Yuhhhhh biz toplam 400 yada 500 verdik diye hatirliyorum simdi de bitane daha siparis verdik dusuk onlemek icin 200 tl. Sen bide baskasina arat istersen tr den varsa tanidigin ona siparis verdir bi sorsun bakalim ne dicek fiyata burda sinemss nicki bi ark var ona sorsana ondan ne kadar almis o da onlarin hastasi
Sinemcim valla duygularimda hiiiic bi degisiklik yok ne mutluluk ne mutsuzluk hatta mutlu olmk icin kendimi zorluyorum cnm. :) bilemedim suan kendimi. Guzel allahim hepinizd basip etsin mahrum birakmasin kimseyi canim senin duhandan siparislerin kac para tuttu
ynz benim sana sorularımm varrr
bu karışımı cevat beyin olanı ne kadar kullansak diye düşünüyorum bu ay tüpe başlıcaktık ankaradan dönüşte adet oldum kısmet olmadı
bi daki ay dedik şimdide bu karışım kullancaz acaba şubatamı ertelesek çünkü 2aylık kür gönderiyorum dedi..
bide sen adetin kaçıncı günü başladın tüpe.. iğnelerin kaç mg kullandın kaç gün kullandın
bide bu iğneler tek tekmi kullanılıyo yoksa 5lik 10luk falan gibi kutularda mı??
Canim sende Cevat Beyden kür siparis etmissin sen ne kadar ödedin toplam kürlere?