How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

embrio kalitesini arttırmak için neler yaptınız???

hamileyimmmmmmm sonunda basardim ama nedense oyle deli gibi sevinmiyorum hatta sevinmeye calisiyorum anlayamadim kendimi. Pes etmeyin arkadaslar Allah isteyen herkese nasip etsin

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ohh süper bir haber bu tatlım..Rabbim 9 ayın sonunda kucağına almayı nasib etsin..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ohh süper bir haber bu tatlım..Rabbim 9 ayın sonunda kucağına almayı nasib etsin..

İnsallah canim darisi herkeseeee olsun. Sen ne durumdasin aktari sormussun ordan bitki cayi ve toz karisim geldi sabahlar ac karnina toz karism yogurtla 1tatli kasigi kadar. Aksamlari da bi bardk cay.

Cnm hAyırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin., çok sevindim gerçekten inşallah saglıkla gelir

hamileyimmmmmmm sonunda basardim ama nedense oyle deli gibi sevinmiyorum hatta sevinmeye calisiyorum anlayamadim kendimi. Pes etmeyin arkadaslar Allah isteyen herkese nasip etsin

cnmm gerçekten beklediğim haberdi öle çok sevindim ki
ne mutlu sana RABBİM kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhatle.. :nazar: :nazar: :nazar:
:3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3 :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3:
nezaman oldu transferin kaçıncı gününde tahlil yaptın anlat cnm merak ettim

cnmm gerçekten beklediğim haberdi öle çok sevindim ki
ne mutlu sana RABBİM kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhatle.. :nazar: :nazar: :nazar:
:3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3 :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3: :3:
nezaman oldu transferin kaçıncı gününde tahlil yaptın anlat cnm merak ettim

saoll cnm darısı sizlerin olsun inşallah :)) bugün 13, günüm ama ben 6-7-8. günler idrar testinde çift çizgiyi görüyordum 9. gün yine 8.günden itibaren koku hassasiyeti başlamıştı sevdiğim parfümümden bile midem bulanmaya başlamıştı 9.gün banyoya taşındım ve resmen özdeşmeye başlamıştım dak,kalarca çıkamadım ve çıkarmaktan nefes alamadım çok kötü odum hastaneye gittik beta yaptırdım ve 81.7 çıktı 11.gün tekrarladım 197 çıktı böylee işte. ama hep adet olacakmışım gibiydim belirti olarak koku hassasiyeti aşırı susama ve sürekli acıkma hissinden başka bişey yoktu...kasık batmalarına falan aldırmadım çünkü onların opu dan kalma belirtiler olduğunu biliyorum..inşallah sende yaşarsın cnm bu duyguyu ben henüz anlayamadım ama güzel bi duygu olmalı en azından negatifi gördüklerimdeki gibi yıkıcı değil bundan eminim :))) mucx

teşekkür ederimm azmin sonu diyelim.. inşallah sağlıcakla kucağıma da alırım..

topiğini bu sabah takip ettim. senin adına çok sevindim. bebişin hayırlı olsun. inşallah sağlıcakla kucağına alırsın

saoll cnm darısı sizlerin olsun inşallah :)) bugün 13, günüm ama ben 6-7-8. günler idrar testinde çift çizgiyi görüyordum 9. gün yine 8.günden itibaren koku hassasiyeti başlamıştı sevdiğim parfümümden bile midem bulanmaya başlamıştı 9.gün banyoya taşındım ve resmen özdeşmeye başlamıştım dak,kalarca çıkamadım ve çıkarmaktan nefes alamadım çok kötü odum hastaneye gittik beta yaptırdım ve 81.7 çıktı 11.gün tekrarladım 197 çıktı böylee işte. ama hep adet olacakmışım gibiydim belirti olarak koku hassasiyeti aşırı susama ve sürekli acıkma hissinden başka bişey yoktu...kasık batmalarına falan aldırmadım çünkü onların opu dan kalma belirtiler olduğunu biliyorum..inşallah sende yaşarsın cnm bu duyguyu ben henüz anlayamadım ama güzel bi duygu olmalı en azından negatifi gördüklerimdeki gibi yıkıcı değil bundan eminim :))) mucx

cnm benim yaaa gerçekten çok sevindim şimdi anlamazsın galiba şaşkınlıktan insan öle hisseder
inşşşşş hep güzel gider bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ki ben öle olacağına inanıyorum
sende bulantı falan baya erken başlamış kaç emriyo transfer edildi ikiz olmasın :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
bende iğnelere başladım bakalım hayırlısı banada dua etmeyi unutma

arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.bugün arı sütü bal ve polen aldım(çokta pahalı:) )yarın karışımı yapıp sabah akşam yemeğe başlıcam.yalnız 3 gündür soğan kürüne başlamıştım kist de var onun için başladım.bu ikisini birlikte içsem sorun olur mu acaba.yani arısütü karışımın etkisi azalır mı ?ne yapsam bana bi akıl verseniz.başarız tüp bebek denememde var kasımda yaptırmıştım:(

Ynz06
Cnm biz timur hocaya gittik tam 3 saat muayene için bekledik gerçekten çok gerildik nerdeyse çıkacaktık bize herzaman böyle olmadıgını o güne özel bir durumdan böyle olduğu diğer gelişlerimizde asla böyle olmuycagını söylediler
İlk danışmaya gittiğimizde beni başka Birr doktorun muayene edeceğini söylediler bende ısrarla timur hoca için geldigimi söyleyince kabul edildi
Canım benim sana sorularım olucak şimdi her gittiğimizde ortalama nekadar bekletiliyoruz? Takibimizi hoca yapmıyor mu?
Bana ilaçlar verildi tüp bebek planladığımız tarihten bir önceki adet gelmemiz söylendi şimdi co kültür yapılacak mı onu bile anlamadım çok karıştım açıkcası

Arkadaslar ben kis gldigi icin pronezya isimli bir vitamin kullaniyorum
Propolis ari sutu ekinezya ve c vitamini var
Tup bebek tedavimde de grip olum cabuk atlatmak icin gunde 3 tablet ldim
Yataga dusmeden cok sukur arlattim
16 kaliteli embriyo cikti sukurler olsun
Ben pronezyaya bagliyorum

ynzzzzzzzz yeni gördüm yoktum nette bilg servisteydiii.... çoookkkkkkkkkkk sevindimm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn...
duaaaa et bizlerede...

Ynz06
Cnm biz timur hocaya gittik tam 3 saat muayene için bekledik gerçekten çok gerildik nerdeyse çıkacaktık bize herzaman böyle olmadıgını o güne özel bir durumdan böyle olduğu diğer gelişlerimizde asla böyle olmuycagını söylediler
İlk danışmaya gittiğimizde beni başka Birr doktorun muayene edeceğini söylediler bende ısrarla timur hoca için geldigimi söyleyince kabul edildi
Canım benim sana sorularım olucak şimdi her gittiğimizde ortalama nekadar bekletiliyoruz? Takibimizi hoca yapmıyor mu?
Bana ilaçlar verildi tüp bebek planladığımız tarihten bir önceki adet gelmemiz söylendi şimdi co kültür yapılacak mı onu bile anlamadım çok karıştım açıkcası

sevindim cnm walla ben hiç o kadar beklemedim açıkası belki seni araya sıkıştırdıkları için programda karışıklık olmuştur ben balıkesirden oraya 11 saatlik tren macerasıyla gidiyordum hep ve en fazla yarım saat beklemişimdir. sakın o tür şeylere ve başka şeylere takılıp germe kendini her konuda sakin ol eğer tedaviye başlayacaksan yumurtaların gelişimi için çok önemli. co-cültür farklı orda cnm bunu ısarrala istediğini belirt benden de bahset istersen ve embrio traşlama dan da bahset o da çok önemli cnm erkin bey embriyolog onunla mutlaka tanış çok ilgili ve samimi birisi ona ayrıca co-cültür ve embrio traşlama (embrio zarına bir delik açılıyor rahime daha kolay tutunabilmesi için) istediğini ona da belirt ve en azından tanışmış olun. co-cültür orda opu gününde alınan gebelik aşısı kanı ile aynı anda alınan sanırım rahimden alınıyor ben uyutulduğum için hatırlamıyorum onunla embirio aynı anda geliştirilio.. canım ama şu çörekotunu mutlaka kullan sizin sorun neydi ve kaç folikülün oluyor.. sana özelden bişi yazcam mutlaka oko bu yazımı da okursan beğen butonu ile beğen e bas bana bildiri gelsin.. neresi olursa olsun mutlaka co-cültür ve embrio traşlama iste hatta yapmayan yerden vaz geçççççç kesinlikle.. inşallah tutar bebişin gelişmelerden haberim olsun. ben yarın yada öbürgün keseyi görmeye gidicem dua edin

arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum.bugün arı sütü bal ve polen aldım(çokta pahalı:) )yarın karışımı yapıp sabah akşam yemeğe başlıcam.yalnız 3 gündür soğan kürüne başlamıştım kist de var onun için başladım.bu ikisini birlikte içsem sorun olur mu acaba.yani arısütü karışımın etkisi azalır mı ?ne yapsam bana bi akıl verseniz.başarız tüp bebek denememde var kasımda yaptırmıştım:(

hayır çok rahat kullanabilrisin de arı sütü bal polen neden?? yanında çörek otu bal tarçında kullan yumurta kalitesi için

ynzzzzzzzz yeni gördüm yoktum nette bilg servisteydiii.... çoookkkkkkkkkkk sevindimm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnnn...
duaaaa et bizlerede...

canım saoll darısı sizlerin olsun inşallah ama ben kalp atışını duymadan kendimi hamile olarak görmek istemiyorum inşallah 2 haftaya kadar kalp atışı yarın yada öbürgün de keseyi görücem nasibimde var ise eğer.. şimdi de bu korku var kimyasallık gebelik mi yok boş gebelik mi her şey yolunda gitswe de ben bu evhamla 8 ay boyunca 9 kere doğururum zaten... şuan 4+4 günlük olmuşuz

canım saoll darısı sizlerin olsun inşallah ama ben kalp atışını duymadan kendimi hamile olarak görmek istemiyorum inşallah 2 haftaya kadar kalp atışı yarın yada öbürgün de keseyi görücem nasibimde var ise eğer.. şimdi de bu korku var kimyasallık gebelik mi yok boş gebelik mi her şey yolunda gitswe de ben bu evhamla 8 ay boyunca 9 kere doğururum zaten... şuan 4+4 günlük olmuşuz

çok sevindimm cnm allahım inş kucağına almayıda nasip etsin... duhan aktarla bende görüştüm dün kargoya verdiler hazırladıkları ürünleri bakalım bizde kullanıcaz ona göre rota belirlicez nasip artık allahım inş kendiliğinden verir yinede...

çok sevindimm cnm allahım inş kucağına almayıda nasip etsin... duhan aktarla bende görüştüm dün kargoya verdiler hazırladıkları ürünleri bakalım bizde kullanıcaz ona göre rota belirlicez nasip artık allahım inş kendiliğinden verir yinede...

Ne istediniz cnm siz esin icin mi kendin icin mi

Cnm malesef özel Msj hakkım yok cvp yazamıyorum sana
Şimdi ben oraya Şubat ayında gidicem söylediklerinden ozaman bahsedeyim Mart ayı kısmette yaptırcaz
Cnm bizde aslında net bir sorun yoktu eşimde morfoloji sorunu vardı ilk tüp bebeğimizde embriyolarımız gelişmedi aslında timur hoca aklımın bir köşesinde vardı seninde durumundan etkilenerek çıktık yola umarım hayırlı olur

Banada birsürü ilaç verdi inşallah faydası olur

Back