embrio kalitesini arttırmak için neler yaptınız???

Ne istediniz cnm siz esin icin mi kendin icin mi

cnm sonuçlarımızı mail olarak yolladık işte.. bende bugüne kadar dr lar hiç yumurtaların kalitesiz dememişti ama cevat bey öle olduğunu söledii..
gerçi tüp falan yaptırmadık ama bilmiyorum işte.. ikimizede hazırladılar.. bakalım kullanıcazz ikimizde..

Banada birsürü ilaç verdi inşallah faydası olur

Super 3 aya kadar da zamanin var zatn yumurtalar da spermler gibi kendini 45-70 gun icinde kendini yeniler. Simdi bundan sonrasi sana kaliyor. Gecmisine baktim biraz ve embriolarin 2. Gunden sonra tek tek olmus cok uzucu ama dedigim gibi her sey senin elinde. Timur hoca sana neler verdi yazar misin?? Kac folikul gozlemledi?? Yasin kac ve sigara iciyormusun?

Morf. Kac? 1 bile olsa yine uzulme cinku o her 100 spermin icindeki iyi olan 1 taneyi bulup senin yumurtayla bulusturuyorlar yani morf yuzunden oldugunu sanmiyorum. Ornegin toplam 1000 sperminiz olsa morf %1 olsa zaten en az 10 tane saglikli sperminiz var demk oluyor. Simdi sen yatirimini kendine yap canim hocanin verdiklerini coookk duzenli kullan. Extra q10 da kullan hucre yenileyici oldugu icin yenilenmeye yardimci olur. Hic usenme multi vitamin yada ayri ayri b12, 1000 mg omega 3, aslan pencesi civan percemli karisik yada ayri ayri cay ic herguuunnnn icine bol limon sikabilirsin tadi igrenc oldugu icin. Birde trdaviye kadar adetin 2.gunu ile 12. Gunu arasinda corekotlu karisimi mutlaka kullanmalisin. Tedaviye vaslayacagin ay ise subat adetinin 21.gunu basla corekotlu karisima ve marttaki adetinin 12. Gunune kadar devam et sabah aksam Eger timur hoca dha25 vermedi ise mutlaka ondanda kullan sayisini timur hoca belirlesin. Kendini her yonden saglama all firsata birakcak durumumuz yok. Hatta esin de o zamana kadar sabah aksam kecibiy. Pekmezi 1 er kasik yesin.

canım arı sütü ve polen yumurta kalitesi için çok iyiymiş o nedenle kullanıyorum.inş işe yarar

Ben de guvenilir bi markanin ari sutu bal polen kirmizi ginseng karisimli kapsulunu kullandim tam 3 ay boyunca sabah aksam. İse yarar tabi ama sen ozlem arkadasimiza yazdiklarimi da kullan her yonden saglama al kendini. Her adetin 2. Gunu de kontrole git bir onceki ay ile kendini mukayese et ise yarayip yaramadigini kontrol et. Bizimle de paylas cnm

Cnm bana
Colostrum
Dong quaı
Evening primimonil
Folibol
Coraspirin verdi
Eşime
Mens arginmax ve bir vitamin verdi
Dhea vermedi
Bizde sperm sayısı 100 mly civarı ama morfoloji 1 -2 çıktı hep
Karı- koca yıllardır sigara içiyorduk tüp bebekten sonra bıraktık
Timur hoca bize şu bu demedi ama bizi sanırım stresli buldu

Yaşımda 29
Cnm İnan tüp bebekten sonra kendimize çok dikkat ettik birçok şeyi hayatımızdan çıkartdık başta sigara inşallah faydasını görürüz
Ben co kültürü çok istiyorum inşallah bu konuda reddetmezler bizi

Ya ben bir sürü ilaç var üstüne dhea alsam mı acaba

Hayirli olsun cnm. Caylarinizin tadi muhtwmelen kotudur bol limon sikarak hos bir tat yakalayabilirsiniz. Hem de bu mevsimde limon iyi gelir kars gibi bi yerde

Canım bide bize kromozomla ilgili testler istedi biz bunları nerde yaptırabiliriz

Colostromu biliyorum bende kullandim gnc den dogn quai de super onu kullanab dha yi pek kullanmiyor benim bir arkadasim cok faydasini gordugunden emindi. B12 se kullan ama ayrica corekotlu karisim unutma.

Yaa co-cultur bencede cok onemli ben onun sayesinde 2 tane de donduracak kadar kaliteli embirio yakalayabildigimi dusunuyorum. Normalde birak dondurmayi transfer icin 2 taneyi zar zor yakalardik tabii kullandigimiz seylerin de etkisi vardir. Sen onlari ilac olarak gorme ve korkma onlar takviye ve bitkisel urunler gonul rahatligiyla kullan. Ben neler neler kullandim aksama kadar robot gibi proglamistim kendimi her saatim bir ilac veya bitki cayi ile doluydu. İyiki yapmisim zararini birak hepsinin belki etkisi boyle oldu

Dong quaı gnc den vermedi cnm solgar dan işaretlemiş
Dhea yı hangisinden alıyordun sen?

Nerde yasiyorsunuz siz cnm duzen llaboratuvari gibi buyuk laboratuvarlar yapio ve hemen cikiyo

Balıkesirdeyim cnm bende sanırım sende burlardasın var mı bu civarlarda güvenilir yer

Balıkesirdeyim cnm bende sanırım sende burlardasın var mı bu civarlarda güvenilir yer

:))) Komsuuuuu bilmiyordum bak burda oldugunu. Cnm ben buranin yabancisiyim ama bursada olabilir.simdi vaktim da biraz netten 2000 den falan bahaediyorlar devlette bedava yaptirdim diyenler var. Bursa acibademi bi ara istersen orda da yapabilirer oranin tup bebek bolumu var ya. Sen birde kan pihtilasma testi de yaptir. Yada netten bursadaki ozel laboratuvarlar diye bi arama yap bakalim
Bursa merkez mi??

Cnm Balıkesirdeyim
Ben olmadı merkezi arayıp sorayım olmadı Şubat'ta Ankara'da yaptırırım
Bende pıhtılaşma var cnm hoca sanırım ona yönelik testler istedi

Özel Msj hakkım dolmak üzere
Sana sormak istediğim bîşey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…