Elviranın evinde geyik

selamlar kızlarr bende ilk kez giriyorum bu topic e stellacımm naber ??

hoşgeldin miniş
hiç kaçmıyor sendende hemen gördün sengözlerimebaksanab
iyiyim canım sen nasılsın Şeniz

hoşbuldummm canımm
anında yakalarımm naa böylee kaydirigubbakcemile3
napalım iş güç takılıozz son 10 dk.mesaim bitiyor sen neler yapıyorsun

hoşbuldum elviracımmm hayırlı olsun topicin

ne ikram ediyorsun bizlere çuklat kriz tuttu çuklat alabilirim

neler neler ikram ettim sanada var canım sayfanın başında herşey mevcut ben sana şimdi çikolatada ikra ederim kriz kalmaz sende
images

iyi akşamlar stellacım

kız napıyorsun ben de napayımm işte yemekti falan uğraşıyorum arada bir bakayım dedim kk ya.yarın eşim göree gitcek ben de bir poğaça yapayım dedim.bekliyorum fırın yansın diye meğer fişi takmamışım ay nasıl sinir oldum.anca ısındı. şaşkınım şaşkınnn :KK43:(

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ayy fena oldum sanal olarak idare edemiycem bende çıkıyomm canumm doğru bakkalla,teşekkür ederim ayrıca güzel ikramın için,iyi akşamlar elviracımm

benimkide bugün bi ağlama modundaki sorma gitsin
gülerken ağlıyor tövbe tövbe kudurdu iyice pirinç unuyla tatlı yaptıydım yalattım gerisini
vermedim diye resmen çıldırdıdelikafaduldendelikafadulden

ne guzel iste pericim seninkinin istah sorunu olmayacak isallahhh kiyamam ona biraz daha yalatsaymisin madem:eek:klava:

ben geldim şekerpareler:eek:
eve yeni geldim
bi selam vereyim dedim elvira ma Şeniz
hayırlı olsun canım
inşallah bol bol geyikte ederiz :jeyyar:

bize selam yokmu baciiikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:eek:klava:

ne guzel iste pericim seninkinin istah sorunu olmayacak isallahhh kiyamam ona biraz daha yalatsaymisin madem:eek:klava:

ne bileyim olmaz inşallah canım iştah problemi hiç sevmem onu yemem bunu yemem diyen çocuğu. obez olmadan obur olsun isterim oğlumu:roflol:
yalatmadım bilemdim acaba bi sıkıntı olurmuki diye. akşam biz yerken tattırayım bari tekrar içime oturdu şimdi bak gördünmü:nazar:

Loracım hoşbuldum canım ama gidiyorumm yarın görüüşürüz allaha emanetsiniz kızlar,iyi akşamlar by by

ne bileyim olmaz inşallah canım iştah problemi hiç sevmem onu yemem bunu yemem diyen çocuğu. obez olmadan obur olsun isterim oğlumu:roflol:
yalatmadım bilemdim acaba bi sıkıntı olurmuki diye. akşam biz yerken tattırayım bari tekrar içime oturdu şimdi bak gördünmü:nazar:

bence senin oglunun gunu gelmis pericim yavas yavas basla bence bizim malesef daha 1 ayimiz var cokacimcoook

bence senin oglunun gunu gelmis pericim yavas yavas basla bence bizim malesef daha 1 ayimiz var cokacimcoook

yok yok ben başladım tarhana çorbası yoğurt danino meyve püresi veriyorumda
benim sütüm yetmiyor yok denecek kadar az mama takviyesiyle beraber.
işte pirinç unu ya o yüzden tereddüt ettim. ay şu bebeler bi büyüsede biz ne yiyorsak yeseler ne güzel olur.:icecream::emir_bebek::icecream::emir_bebek::icecream:

X