Elviranın evinde geyik

bide kardeş olucan insan misafirlerden önce gelirde yardım eder:mymeka:

bana ne
viannen_38.gif

ben gezmeye gitmiştim walla kızımla..
karnımızda aç zaten,üstüne bi de diyetteyim,
hiç göstermeyin bana hamur işi gözünüzü seveyim...

yavrum bana light olanından bi ton balıklı salata yapıver kurbanın olayım
to_pick_ones_nose3.gif

teyzesofra.jpg

sizi şöyle masaya alayım kuzucuklarım buyrun özel istektede bulunabilirsiniz kendi elcezlerimlerin yapıveririm hemencik

acilin leynnnnnnnnnnnnnnn ben geldim elviracigim hayirli olsun topigin o ne pastalar oyledelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ohhh afiyetle yedik ne zahmet etmisin valla hic gerek yoktu yormusun kendini(ama iyiki yapmisin) hadi ugrarim hep artikin mucksssss:teytey::teytey::teytey:

acilin leynnnnnnnnnnnnnnn ben geldim elviracigim hayirli olsun topigin o ne pastalar oyledelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ohhh afiyetle yedik ne zahmet etmisin valla hic gerek yoktu yormusun kendini(ama iyiki yapmisin) hadi ugrarim hep artikin mucksssss:teytey::teytey::teytey:

aman da aman loramız da gelmiş:1hug:

hoşgeldin loracım sefalar getirdin.
zahmetmi olur ayolcum aşkolsun siz hep gelin ben hep yaparım sizeŞeniz

mrb hayırlı olsunn topiğinizz hoş sohbetlerr dilerimm

ya kizlar aslinda cok moralim bozuk bugun allahtan sizler varsiniz bide iyiki bu topik acildi vallah artik boyuna dokerim icimi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ne oldu kaçırdığım pastalar mı var yoksam cokacimcoook

hoşgeldin loracım sefalar getirdin.
zahmetmi olur ayolcum aşkolsun siz hep gelin ben hep yaparım sizeŞeniz

artik hep burdayim bacim ama sen hergun yaparsan bu pasta borekleri kilolari kim verecek:jeyyar::jeyyar:

X