Elviranın evinde geyik

hadi bakalım hayırlı tatlım. :1hug:
çok sordum şöyle olurmu böyle olurmu falanmı filanmı derken uyumuş kalmışım ben

aaa pericim gözün aydın demek ayırdın odayıı.. bak ben doğdugundan beri ayrı odada yatırıyoorumm. yavrucakta yerini yurdunu bilsinn elini kolunu sallaya sallaya rahat rahat uyusun. telsizden nefesi hırıltısı bile duyuluyo. gerçi ilk gün için normal yine iyi bi başlangıç yapmışsın. bnmde bhk gibi çokkkkkk uykum var bi yatsamda 1 hafta uyusam :)) şöyle ayların acısı çıksa... o yüsden kahve istemeyom bu sabahhhhh.

Bende oğluşumu 2 yaşından beri ayrı odada yatırıyorum iyikide daha çok fazla aklı ermeden ayırmışım çünkü büyüdükçe ayırmak zorlaşıyor.

sağol misscim ilk başlangıç olarak zor olur diyordum ama sandığım kadar olmadı.

ben 3 bardfak içtim ancak geldim kendime. neyseki yarın sabah ablam gelecek haftasonunu burda geçirecek biraz uyurum hiç değilse artık.mirmirmirmir

Ali ile Oya
- Ali gel.
- Geldim Oya buyur.

- Ali ata bak.

- Oya ata baktım.

- Ali topu tut.

- Oya topu tuttum.

- Ali okul açıldı.

- Oya okul ne güzel!

- Ali okula koş

- Oya okula koştum.

- Ali bayrak as.

- Oya bayrak astım.

- Ali ılık süt iç.

- Oya ılık süt içtim.

- Ali su getir.

- Al Oya bu su.

- Ali çay demle.

- Peki Oya pekiii.

- Ali çamaşırları as.

- Hıhııı Oya hıhıııı

- Ali iki yumurta kır.

- Tabii Oya tabiiiiiiii

- Ali camları sil.

- Ooolduuuu Oya olduuuuuuuuu

- Ali bakkala git.kısa samsun al

- Yuhhhhhhhh Oya yuhhhhhhhhh.

- Ali bana diklenme.

- Oya çeneni kapa.

- Ali bir dediğimi iki etme

- Oya az ye de bir hizmetçi tut.

- Ali canımı sıkma.

- Oya ayağını denk al.

- Ali beni tehdit etme.

- Oya canıma yettirme

- Ali fişine itaat et.

- Oya beni oraya getirtme.

- Ali fişten kovuldun.

- Sen kovmadın ben istifa ettim beleşçi Oya... yıllardır ne bu senden çektiğim çilem be. Ali koş, Ali düş, Ali amuda kalk.... eeeeeeeeeehhhhhhh yetti canıma artık.

- Ali kısa kes.

- Yok canım öyle kısa cümleler yok. Çoluk çocuk okuma yazma öğrenecek diye anam ağladı beeeeeee

hadi gözün aydın canım. dinlenirsin biras. bu arada odasında yatagında yatırırken mümkün oldugunca hiç bişi koyma yatagına yastık battaniye oyuncak bilmemne. bugun sabah bi baktım bnmkine uyandıgında.. kafasını iyce kenara çarpış kıpraşa kıpraşa yürümüş bide battaniyesini yüzüne örtmüş tamamen aklım çıktı valla.. bi açtıımm cööee yapıo bana . :roflol:

hehehe yok canım koymadım ufoyu açtım odasına ince bi battaniye zaten kaloriferlerde yanıyor bide telsiz öyle uyudu benim sıpa. bugün akşam bakalım ne olacak çok merak ediyorum:uhm:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çooookkk mutluyum çoooooooookkkkkkkkkkk
ablam geldi sabah çok güzel bir kahvaltı sonrası
uykuya daldı canımmmm otobüste yorulmuş
eee tabi uykusuzluğa tahammülü yok canımın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…