hadi hayırlısı canım bizim yatağı yatak odasında ama ben ona bile cesare edemedim.galiba biraz benim de kolayıma geldi üzerini örtmesi emzirip yatırması ama benimde ayırmam gerekli.hata bu akşam babamız evde onu yatağına davet edip kızı beşiğine atmaya çalışayım.bskalım başarabilecekmiyim.yarın sonucu yazarım.
aaa pericim gözün aydın demek ayırdın odayıı.. bak ben doğdugundan beri ayrı odada yatırıyoorumm. yavrucakta yerini yurdunu bilsinn elini kolunu sallaya sallaya rahat rahat uyusun. telsizden nefesi hırıltısı bile duyuluyo. gerçi ilk gün için normal yine iyi bi başlangıç yapmışsın. bnmde bhk gibi çokkkkkk uykum var bi yatsamda 1 hafta uyusam :)) şöyle ayların acısı çıksa... o yüsden kahve istemeyom bu sabahhhhh.
aaa pericim gözün aydın demek ayırdın odayıı.. bak ben doğdugundan beri ayrı odada yatırıyoorumm. yavrucakta yerini yurdunu bilsinn elini kolunu sallaya sallaya rahat rahat uyusun. telsizden nefesi hırıltısı bile duyuluyo. gerçi ilk gün için normal yine iyi bi başlangıç yapmışsın. bnmde bhk gibi çokkkkkk uykum var bi yatsamda 1 hafta uyusam :)) şöyle ayların acısı çıksa... o yüsden kahve istemeyom bu sabahhhhh.
Selam kızlar ben geldiiim. a.s
hoşgeldin tuba nasılsın?
teşekkür ederim canım sen nasılsın?
gunaydın herekze ıyı gunler...
bıgun bende herkez burdayken burda olucam ınsallah:))
sağol misscim ilk başlangıç olarak zor olur diyordum ama sandığım kadar olmadı.
ben 3 bardfak içtim ancak geldim kendime. neyseki yarın sabah ablam gelecek haftasonunu burda geçirecek biraz uyurum hiç değilse artık.mirmirmirmir
hoşgeldin ebruşum ne haber. valla seninkinden dolayı ben pek buralarda olamıyorum
hadi gözün aydın canım. dinlenirsin biras. bu arada odasında yatagında yatırırken mümkün oldugunca hiç bişi koyma yatagına yastık battaniye oyuncak bilmemne. bugun sabah bi baktım bnmkine uyandıgında.. kafasını iyce kenara çarpış kıpraşa kıpraşa yürümüş bide battaniyesini yüzüne örtmüş tamamen aklım çıktı valla.. bi açtıımm cööee yapıo bana . :roflol:
ıyı haber ne olsun valla aynı..
benımkını beklıyom ıste..
sıkayret yok..
cabıucak buyusun bak beklewmeye tahamulum kalmadı:roflol::roflol::roflol: