Elviranın evinde geyik

anammmmmmmmmmmm tiramisuya bakk. neyyettin bacım valla ekranı yalıyoom kedi gibim nerdeyse. kabiliyette yokki kendim yapim :roflol:
bu arada çoook teşekkür ederis miniş teyzesi :nazar: efet kayra bey uyutmadı. 6da kalktı 8.30a kadar oynaştık. sonra o fosur fosur uyudu ama malesef bnm uyku kaçtı attım kendimi buralara.. delikafadulden

misscim benimde ikindide bir krizim tutar çuklat yemeden de geçmez,ilaç kullanmadan bu dertten kurtulamıyorum canikommm... at kendini k.k.yaaa bende yeni yenii keşfettim k.k kolik oldum çok seviomm burayııı kaydirigubbakcemile5

aleykumselam hoşgeldin loracımmm anacım

elviraaa anacım niye öyleee sessiz sessiz bekliyosunn

burdayım canım sana yazıyordum fakat enes biraz huysuzluk yapıyor malum

eskişehirdeyim canım 28 yaşındayım
sen nerde oturuyorsun yaşın kaç anlat bakalımkaydirigubbakcemile5

bende istanbuldayım 20,5 yaşındayımm çalışıomm muhasebeciyimm aslen kilisliyim bu kadarcıkkk.. ben bekleriim anacımm sen eneslen ilgilen

benim saatim yok ben her dakka tatlı çikolata krizindeyim zateennnnnnn. halim vahi. hamilelikten önce günde 1 kavanoz nutella yerdim de biras rahatlardım. şimdi bu yıne iyi halimmm :)))

kaç kilosun pekiii??

su an 63 canım. nutellalı dönemimde 56 kiloydum zayıftım. baana kilo yapmıodu bunye alışmış. hatta bırakınca kilo almıştım :))))))))))

ah ne güzell kıskandım valla bende su ,çsem yarayan bi bünye var offf offf

günaydın elviram..

walla seni bilmem ben uykusuzum.
bi yatıp,3 gün sonra uyanasım varmirmirmirmir

günaydın bende geldimmmm,oo ne güzelll herkez erkenciii

günaydın elviram..

walla seni bilmem ben uykusuzum.
bi yatıp,3 gün sonra uyanasım varmirmirmirmir

ayyyy valla beni bi gör bidaha görmek istemezsin herhalde canım
hayalet gibiyim doğrusu gece ilk defa oğlumu kendi odasında kendi başına
yatırdım yavaş yavaş alışsın diye. varya saat başı gidip gidip baktım
rahat rahat uyuyamadım anlıycan bebek telsizide var aslında ama
evhamdan dolayı deli gibi odasına girdim çıktım.:nazar::nazar::nazar:

aa hadi ya..
demek başladınız..
biz daha evin ısındığından emin olmadan gecemiyoruz diper odalara.
eşime dedim gecelim diye de,
sen önce ufoyu bi kapat bakalım dedi bana:))

aa hadi ya..
demek başladınız..
biz daha evin ısındığından emin olmadan gecemiyoruz diper odalara.
eşime dedim gecelim diye de,
sen önce ufoyu bi kapat bakalım dedi bana:))

evet canım sonunda başladım eşim yanımızdan gitmiyor aşka odaya
bende yatakta iki büklüm yatıyorum oğluma bişi olmasın diye.
en sonunda karar verdim ama 50 sefer sormuşumdur telsizden
duyarmıyım falan filan -tatlicadiarzu-

günaydın elviracığım.sen diğer topiğe gelmiyosun biz sana gelelim.ama sen yoksun hani çayımız çorbamız.

neyse çay çorba bahane.

sen de mi kendi yatağınızda yatırıyordun.ben dehala yanımda yatırıyom ama söylemiyordum ayıplıcekler diye.ama eşim rahat edemeyip oturma odasına kaçtı koca yatakta kızımla ikimiz yatırıyoruz.başta çok direndi kızımdan ayrılmam diya eme sonunda dayanamadı

günaydın elviracığım.sen diğer topiğe gelmiyosun biz sana gelelim.ama sen yoksun hani çayımız çorbamız.

neyse çay çorba bahane.

sen de mi kendi yatağınızda yatırıyordun.ben dehala yanımda yatırıyom ama söylemiyordum ayıplıcekler diye.ama eşim rahat edemeyip oturma odasına kaçtı koca yatakta kızımla ikimiz yatırıyoruz.başta çok direndi kızımdan ayrılmam diya eme sonunda dayanamadı

hoşgeldin iyi yapmışsın canım.a.s.
benim eşimde çok direndi ve en sonunda dün akşam ben dayanamayıp kendi odasında yatırdım çok rahat uyudu oğlum inan. kendi yanımda yatırıyordum ekstradan beşik yada sepet yoktu bizim yatak odasında malum yatağımda yatırdım hep. belim çok ağrıdı artık
iki büklüm yatmaktan nasıl olsa alıştırcam dedim ve şimdidedn başladım.

hadi hayırlısı canım bizim yatağı yatak odasında ama ben ona bile cesare edemedim.galiba biraz benim de kolayıma geldi üzerini örtmesi emzirip yatırması ama benimde ayırmam gerekli.hata bu akşam babamız evde onu yatağına davet edip kızı beşiğine atmaya çalışayım.bskalım başarabilecekmiyim.yarın sonucu yazarım.

X