Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri eltiyim ben

hehe merve koymıcak heralde resim mesim
üzülmeyin kızlar ben kıyafet aldım söz koycam :)
aylardır model araştırıyorum en sonunda aldım 1 hafta tadilatta kalıcak oynadım heryeriyle çünkü bazı değişiklikler yapılcak

:) hadiş hayırlısı cnm seninki içinde 1 hafta sabrederiz:)

inş. 3 4 yıl sonra:):)
memmuniyetle nişan resimlerini koyarım

ailesiyle tnaıştım ama özel gece vasıtasıyla olmaıdğından böyle sık bişi almadım daha doğrusu yolda pastahanede otururken karşılaştık tanıştık :):):):)

Son düzenleme:
Bence siyah yada kırmızı giyebilirsin saten elbise olabilir yaşın kaç

uzun kuyruklu bişey giyme çünkü ilk defa görecekler seni çok abartıya gerek yok sade güzelliğin yetebileceğini düşünüyorum

yok benim de zaten nişan değil düğün için aldım
benim allah kısmet ederse yaz sonu nişanım
daha tanışma aşamalarındayız
pastanede karşılaşmak kötü olmuş be :bbo:

Kızlar görüyorumki hepiniz yeni evlenme yolunda adım atan kızlarsınız..
Rabbim inşallah doğru kişilerle karşılaştırsın

yok benim de zaten nişan değil düğün için aldım
benim allah kısmet ederse yaz sonu nişanım
daha tanışma aşamalarındayız
pastanede karşılaşmak kötü olmuş be :bbo:

ewt cnm yaa
ama ablamın arkadaşı benim aşkım.
o yüzden annelerde birbirini tanıoyr(ama benim annem daha bilmiyor)

ben hayatta dondurmayı sevmem .. bi kafede otursam bile hayatta bahçeesinde oturmama içerde kimse görmücek diye:S

o gün nolduysa dondurma istedim ve dışarda oturalım dedim annemlere arkama annesi oturdu yengesiylee ölye çok kötü oılmuştumm tıkandım 3 kaşık zor aldım dondurmadan çok utanmıştım (zaten balık etliyim hafif topuyum o yüzden dışarlarda biri bişi yediğimi görse sankii oha dicek gibi me geliyo çok utanıp üzülüyorum :S)

sonra annesiyle onunla wep camla konuşurken annesi çok sıcak kanlı hep geliyordu wep cama konuşuyorduk
şimdi aşkım askerde benden istediği bişey vardı babası vefat ettiğinden annemi 1 ayda bi ara mutlaka dedi ayda bir olmasada 3 aydab bir falan arıyorum tatlı biri:)

ceylan elbiseler çok gğzell yaaa
bu aradaa dilekler için çok tşkler

ben askımın abısının dugununde sıyahlı cıceklı bı elbıse gıymıstım hoşta olmustum :)
kınaya gıtmemıstım

amaan canım hiç öle şeyleri dert etme herkes istediği şeyi yer bende mesela zayıfım bazen diyorumki acaba annesi fln geldiğinde nekadar zayıf kız dermi diyorum sonrada amaan boşver aşkım beni böle beğenmiş gerisi fasafiso diye düşünüyorum :)))
tabi arayı açma arada ara sor ama çokta samimi olmamak lazım mesafe olmalı tabiki..

ewt cnm kesinlikle haklısın
ayrıca çok çok tşke derim ilgilenip yazıdğın için saolasın
ama her zaman zayıf olmanın yararı vardır aşırıya kaçılmadığı sürece..
:)

aaa ne demek canım keşke elimden fazlası gelse ama işte anca lafla yardımcı olabiliorum :)))
zayıflık evet güzel gerçekten ama fazlası da işte göze batıyo yine kilo aldım ben önceden baya bi zayıftım şimdi iim

ah kızlar ah pardon giremiyorum uzun zamandır..abim hastaydı onunla ilgileniyordum..resmi hemen ekliyorum ama önden görüntü yok abim saolsun anca bu kadar çekebildi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…