• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri eltiyim ben

saol canım abim daha iyi Allah'a şükür :Saruboceq:

canım abim yattıgı yerden çektiği için şimdi ki halimden daha şişman çıkmışım kaydirigubbakcemile3 eskiye göre baya iim kaydirigubbakcemile3

bu arada teşekkür ederim..düğnden de resimler ekleriz de düzgün görünür :utangac:

çok hoş durmuş
rengide çok tatlı
çokta geçmiş olsun...
inş. herkesin herşey gönlüne göre olur..

işlemeleride çokhoş gözüküyorr

teşekkür ederim canım..aceleye geldiği için pek iyi çıkmadı resim..ama hoşuma gitti benimde halbu ki istediğim model tam olarak bööle diildi kaydirigubbakcemile3

Amin canım seninde herşey gönlüne göre olsun :1hug:

:) hadiş hayırlısı cnm seninki içinde 1 hafta sabrederiz:)

canım 1 haftayı geçti ama elbisem anca tadilattan geldi
kıyafetimi koyuyorum senin için :1hug:
telefondan yüklediğim için görüntü kalitesi düşük çıkmış idare et :D

sildim..

Son düzenleme:
cnm elbise çok ama çok hoş yaa bayıldım bunada:)
gerçekten...
cnm fotodaki sensen sende çok tatlısın ve tam uymuşsunuz elbiseyle doğal bi zariflik olmuş

bu arada cnm koyduğun için çok çok çok tşk ederimm :1hug:
inş. nişan düğün fotolarınızıda görürüz büyük bir mutlulukla bekleriz
allahım da hep sizi mutlu etsin..

canım ya çok içtensin gerçekten hani yazıdan jest mimikler anlaşılmaz genelde ama sen sıcaklığını katabilmişsin çok teşekkür ederim güzel temennilerin için
Rabbim hepimizi mutlu etsin inşallah burada hep söz nişan düğün ve mutlu günlerimizin resimlerini paylaşırız
bu arada resimdeki evet benim canım çok tşk ederim o senin tatlılığın ama o gün çok yorgundum baksana şaftm kaymış daha güzel fotolarda paylaşalım
senin de varsa mezuniyet vs yada herhangi bi fotoğrafın koy görelim opuyorumnanaktan

asıl ben çok tşk ederim çok saolun yazı beni gerçekten onurlandırdı :1hug:
bnm yaşım çok büyük değil aslında belki biraz olgun davranıyo olabilirim hayattan baya bişey öğrendim...
benim babam rahatsız da . . . o yüzden bugüne kadar çocukluk yapmaktan kaçındım olgun olmayı seçtim belkide değilim bilemiyorum

inş. bende mezuniyet fotolarımı koyaarım ki koyucam ama daha lise den mezun olamadım :mafoldumben:

zaten cnm ablacım(ablacım diyorum yanlış bişi diyorsam affına sığınıyorum :$ )
seninde söz nişan düğün fotolarınıı 4 gözle inan bekliyorum:)
benim olduğunda da bende koyucam kesinlikle:)

ya bu arada çok çok özür diliyerek soruyorum siz sevdiğinizin ailesiyle mi tnaışçaksınız yoksa nişan mıydı:S
çok özr dilerim bunu unuttum ya da konuşmadık:(

ya yine yazıyorum ama ben 93 lüyüm
93 lüler ya lise 2 ya da 3 oluyor
benimkiler beni geç yollamış 1 yıl :(
o yüzden lise 1 im :mafoldumben: mafoldumben

geçen sene kep törenimiz ve mezuniyetimiz oldu isterseniz o fotodan 2 tane koyabilirim tabi kötü çıkmışım hepsinde ama isterseniz koyabilirim :)

ya aslında bir elbisem var ve temmuzda kuzenimin nikahı var onu giysem mi ki çok kararsızım yaa foto eklemek istiyorum size..
bunu veda gecesi için almıştım rengini sonradan hiç beğenemdim o gün biraz önce alım la almıştım :Üzgünüm:
birazdan eklerim bakın lütfen

canım yazılarını şimdi görebildim vaktim olmuyoo hiç girmeye
baban için üzüldüm geçmiş olsun umarım en yakın zamanda iyileşir
acısıyla tatlısıyla bölümünden dua isteyebilirsin ben de ederim dua
elbisen çok hoşmuş zaten yaşın küçük öle abiye falan giyme bunlar çok şık
önce bi üniversiteden mezun olda sora söz falan düşünürsün daha erken bence :)))
benim nişan belli değil şimdilik aileler tanışacak canım bakalım hayırlısı bana dua et
bu arada özelden mesaj atmışsın istediğin zaman atabilirsin canım problem değil konuşuruz sık sık
görüşürüz öptüm

Back