• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri eltiye bi yardım

pamukum1

iyiki varsın meleğim
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
671
3
296
41
Eskişehir
kızlar elti olucam 1 ay kaldı renkleri belirledim daha model yok piyaada valla doğumdan sonra baya bi tombiş kaldığım için ne yapacağımı bilmiyorum acıkcası eğer ekleyebildimse şu iki modeli beğendim ama bende nasıl durur sorun orda üzerime dikilecek birini kınada giyicem diğerini salonda bayanssulusmile

Eklentiler

• $f931b9a1da8337cfa1d60978417bc64e_1264979142.jpg
    $f931b9a1da8337cfa1d60978417bc64e_1264979142.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 110
  • $abiye-modelleri.jpg
    $abiye-modelleri.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 94
askılı olanda nkararsızım acıkcası cünkü benimki biraz daha göğüslerimi kapatacak bebeğim var eğilip doğrulurken bişiler görükmesin onun yerine bi kaç model daha beğendim kimisinin eteği kimisinin üstü ama akıl verin bende nasıl durur kiloluyum ve kalcalarım genişboshayallersmile

beyaz bence gelinlik gibi duruyor aynen beyazı yaptırma derim diğeri ise biraz daha bordoya yakın bir renk olsa güzel olur derim

sagdakini dugundemi giyeceksin canim?
benim bildigim dugunde beyaz giymek cok ayip
sanki geline ozenmis gibi
beyaz krem gibi renklerde tuvalet giyilmez
benim dugunumde birisi giymisti hatta
herkes yadirgamisti
ustelik elti olarak giyersen dahada fena canim ya
baska rengini dusun elbisenin bence

kızlar renkler görüldüğü gibi olmayacak benim kumaşım hazır beyaz olan ki o beyaz değil aslı zaten gümüş yada doreydi nar çiçeği diğeride petrol yeşili nar çiçeğinin kumaşı geldide petrol yeşilinde biraz sıkıntı var o değişebilir

Son düzenleme:
beyazın kumaşı buna benzer o geldi r diğeride buna benzer modeller nasıl sizce

Son düzenleme:
bunlarda beğendiklerimden ama düz saten mavi olan bana olmaz göbüşüm cıkar piyasaya

Eklentiler

• $648.jpg
    $648.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 104
  • $sxgcvc1.jpg
    $sxgcvc1.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 106
  • $4_76_1292.jpg
    $4_76_1292.jpg
    4,7 KB · Görüntüleme: 128
  • $4_103_1434.jpg
    $4_103_1434.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 134
  • $4_361_1860.jpg
    $4_361_1860.jpg
    5,6 KB · Görüntüleme: 138
evet sizce hangisi yardım edin bakalım

Eklentiler

• $4_536_1928.jpg
    $4_536_1928.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 102
  • $4_706_1808.jpg
    $4_706_1808.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 88
  • $4_835_1761.jpg
    $4_835_1761.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 134
  • $4_857_1293.jpg
    $4_857_1293.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 100
  • $4_861_1134.jpg
    $4_861_1134.jpg
    6 KB · Görüntüleme: 96
gögüs altından gnişleyen modeller hoş duru gibi çünki tombişlendim dediniz o yüzden kilolarınızı kapatır diye düşünüyorum...

hım okey o pembe de genişliyor ama satenden cok hoşuma gitmişti onun göğüs kısmı kötü durarmı bende acaba

Sen kumaşı almışsın bu saatten sonra yapacsak pek bişey yok aslında... Modelden daha önemli olan kumaş seçimi...
Saten kumaş vücuda ister istemez yapışır ve ince dokulu olduğu için tüm kusurları gösterir....

TAfta yada onun gibi daha kalın dokulu kumaşlerı tercih etmek gerekir....
Ayrıca beğendiğiniz modeller çok güzel modeller ama yeni anne olmuş bir bayan için pek de uygun değil gibi geldi.. Malum bebekle rahat hareket edemezsiniz....

pembenin kumaşını almadım diğerinin kumaşı geldi
ama onun yakasında bi değişiklik yapık tabi möodel hayliyle değişti cok acık olduğu için düz drapeli olucak benimkinin gögüs kısmı takıldığım konu pebbe elbise ilk başdaki o saten orjinali ama bende nasıl durur onun için petrol yeşilini düşündüm ama yinede karasızım modelde

Modeller harika da bence sanki biraz abartılı.
Eltisin sonuçta
Biraz daha oturaklı olsun
Şuna bak gelinle mi yarışıyor demesinler
Hem sade hem şık bir şey seç bence

cnm eklediklerinden 2. eklediğin modellerden en sondakini

3. eklediğin modellerden ise ilk baştakini beğendim renklerini değiştirirsen bence hoş durabilir

Son eklediğin resimden sondan 2. hoş görünüyor gibi geldi gözüme, sanki istediğin özelliklerle de uyumlu.

Modeller harika da bence sanki biraz abartılı.
Eltisin sonuçta
Biraz daha oturaklı olsun
Şuna bak gelinle mi yarışıyor demesinler
Hem sade hem şık bir şey seç bence

canım modeller pek öle süslü püslü değil zaten sectiklerimin hepsinde kafamda bi değişiklik yaptım şimdi elti olucağım için ve evin ilk ve tek geliniydim şu ana kadar o yüzden insanların gözü benim üzerimde de olucak kayın validem ve aşimde şık olmam konusunda nısrarcılar zaten ama tabi yarışır gibide olmak istemem abartılı olanları değiştireceğim tavsiyen için teşekkür ederimbayanssulusmilebayanssulusmile

ben de elti oluyorum canım. evin ilk ve tek geliniyim senin gibi. eşimin yaka,kol, etek boyu gibi kriterleri sonucunda bi model buldum hazır aldım. renk turkuaz. model göğüs altındna açılıyor. etek kloş, etek boyu uzun. askılı olduğu için üzerine saten kumaştan bolero diktireceğim. şık olmak istiyorum ben de. senin de dediğin gibi evin ilk ve tek gelinisin gözler senin üzerinde olacak. bi kaç resim ekliyim dedim ama bakalım yapabilecek miyim?

Back