- 12 Kasım 2011
- 1.732
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bennnn asker yolu gözlüyorum canımm merhaba benimde bir tane eltim olucak inşallah biz henüz yüzük takmadık ama aileler herkes biliyor askerden gelip işini bulduktan sonra yüzük takıcazz :))
Hos geldin :) Öncelikle hayirli teskereler dilerim Allah tez zamanda kavsutursun insaAllah. Askerin nerede? Hayirlisiyla insaAllah yüzükleri de takarsiniz. Eltinle tanistin mi konusmuslugun var mi? Araniz nasil?
Ben eltimi cok fazla görmedim aslinda. Ama bana karsi soguk davraniyor Nisanlimin diyisne göre herkese karsi böyleymis. Ama ben hayatimda hic bu kadar soguk duran bir insan görmedim. Biraz tedirginim bu konuda yani :26:
Ben ilk geliniyim.Eşim iki kardeş.
Kaynım bekar. Sevgilisi var.Eltim oluyor artık.Uzun zamandırda tanıyorum.Bir iki sürtüşmemiz olmuştu zamanında.
Ama şimdi herşeyi konuşup hallettik.İyiyiz çok şükür.Severim kendisini.
Hos geldin inci :) Bende ortanca gelin oluyorum. Bir büyük eltim var dedigim gibi.
Sen büyük gelin/elti olarak kücük gelin/eltiden neler beklersin?
Eltim bana karsi cok soguk cünkü. Ona karsi iyi niyetle yaklastim ve samimiyet kurmaya calistim.
Ama karsilik alamadim. Simdi ise ne yapayim bilemiyorum. :26:
sağol canımm hakkari çukurcada askerim 54 günümüz kaldı eltimle tanıştımm yenge diyorum ben kendisinee çok iyidirr gerçektenn tanıştık msn face muhabbetler ediyoruzz en son bana atkı örmüştüü bebek bekliyor onunla bebek şekeri yapıcaz şimdilerde de :)) yaa bazı insanlar bende dahil biraz soğuk görünebilir tatlım ben çok canayakın olsamda duruşum buz gibidir ilk tanıştığım insanlara karşı neden böyle düşünüyorsun bir hatasımı oldu sana karşııı
Canım sen iyi niyetinde devam et.Sonuçta onunda senin gibi tedirginliği olabilir.
yeni bir gelin.Huyunu suyunu bilmiyor.
Merak etme o da senle muhabbeti kuracaktır.
Ne yalan söyliyeyim bende başta eltime ( Kaynımın sevgilisine) soğuk davranmıştım.Çünkü nasıl birr kişiliğe sahip oldugunu bilmiyordum.
Zamanla alıştım ve çok sevdim.O da çok iyi niyetliydi.Aynı sen gibi.
benim de benden 3 yaş büyük bi eltim var.çok şükür gayet iyi anlaşıyoruz.şimdiye kadar hiçbi sıkıntımız olmadı
Hadi bakalim az kalmis canim
Sizin yaslariniz kac peki? Ben 23 yasindayim eltimde benden iki yas büyük. Bende herkesle hemen laubali olmam. Hele ki yabanci bir ortamda cok cekingen davranirim.
Söyle birsey olmustu. Eltimin evinde mevlüt yapiliyordu. Ben ve ablam da gittik. Eltim tabi ki o gün stresteyi ve yogun bir günü vardi. Ama bende bilmedigim bir ortamda oldugum icin en azindan bana el uzatmasini beklerdim.
Aksine hep kendi kuzenleri ile birlikteyi beni ve ablami hic yanina cagirmadi. Daha sonra biz tek basina bir oda da oturuyorduk ablamla. Sonrada kaynanamin ve kadinlarin oldugu odaya gectik.
Baktim ki mutfaktan kizlar cikti bizim az önce oturdugumuz odaya gectiler. Yengem de kocasini yani kaynimi koluna aldi beni gördü ve direk o odaya gecti. Bizi hic yanlarina cagirmadilar bile.
Daha sonra ben TRye gittim ve telefonda konustuk. Telefonda da cok kisa kesti ve yine cok soguk bi sekilde konustu.
:26:
Bir eltim var ve kendisini kardeşim gibi seviyorum
ben 20 yaşındayım eltim 23 24 olcak canımm
katılıyroumm sana bencede seni dışlamaması gerekiyordu pek iyi bir niyet sezmedim tatlım heleki kocasını koluna takıp odaya geçmesi nispet yapar gibi geldii bana bilmiyorum yanlış mı düşünüyorummmm
Benim sevgilimde askerde
Gelsin söz nişan düğün inş..
Elti yönünden bolluk bende 4 erkek kardeşler yani 3 tane eltim olacak.
Bir tane var şuanlık oda 30 yaşında iyi kendi halinde bir insana benziyor.
bende öylee inşallahh ileridede bir sorun çıkmazda hep böyle iyi geçinirizzzz
Bir eltim var ve kendisini kardeşim gibi seviyorum
bende öylee inşallahh ileridede bir sorun çıkmazda hep böyle iyi geçinirizzzz