Eltimle hiç anlaşamıyoruz ve sürekli laf sokmaya çalışıyor ne yapabilirim ?

Ayni dusunuyorum. Terbiyesizlik yaptigi ilk zaman agzinin payi verilseydi bu denli yuz bulmazdi. O istedigi gibi davranmis insanlarda onun huyu bu diyor simdi. Dusunmeden konusuyor diyorlar. Ama bende acik bi sekilde siz huyu bu diyip kabul edebilirsiniz ben edemem ddm.

Yoksayin .

Aynilarini yaşadım.daha nisanliyken başlamıştı. Üniv.mezunuyum diye kıskandı oda okumaya başladı. Beni küçümseyici tavırlar,eve eşya alırım begenmezdi benimki daha güzel derdi.masa takımı aldım seninkide ne ki benimki hakiki ceviz ağacı derdi. Doğum yaptım bı kap yemek vermedi.ust katımda oturuyordu.karsimda kayınvalide.
Oda ondan beterdi. İkisi de bana lafi sokup sokup dururlardi. Ben hiç bişe diyemezdim çünkü öyle bı ailede buyumedim.bunlar tam bir cirkefti.esimde boşver umursama onlar hep öyle onların huyu o sen takma filan aynı seyler.Artık delirme derecesinde ya bu evden gideriz yada ben bosaniyorum dedim. Evimi taşıdım ikisininde görmüyorum huzura erdim.
Her zaman görmezden geldim. Allah'ın adaletine bıraktım insan insana mecburdur. Gerçekten uğraşma lafına laf sokma boşver takmayinca daha çok kuduruyolar. Bariz seni kıskanıyor. Daha sen düğün yap neler yapcak. Sana az takıldı benim takılarım altinlarim daha çoktu dicek,

Yarın da bir olay olduğunda eşinin arkasında durmayacak sesini kes diyecek
Ayni durumdaymisiz ne yazikki. Ben insanlarin ne yaptigiyla ilgilenmem bana ne der gecerim herseyde boyleyim. Bu evlendiginden beri her yaptigina huyum bu kilifini uydurdugu icin kaynanam ve nisanlimda huyu bu diyor. Ben cekemem bu tarz insani. Bu soyledigine o kadar iclendimki uzuntuden hasta oldum diyebilirim. Cevabini vermeyince daha cok insanin tepesine cikacak bi kisilige sahip. Ve cevabini vermeyip icime atinca sinirlerim daha cok bozulacak.

Merhaba,
Ben bu tür konularda en baştan bir duruşun veya tepkinin olmasından yanayım. Başta idare eder, sonra değişirseniz en kötü siz olursunuz. Ama baştan siz de canınız nasıl istiyorsa öyle davranırsanız sizi de mecburen olduğunuz gibi kabul ediyorlar. Ben başta olduğum gibi davranıyorum sonradan üzülmeyeyim veya değiştin olmasın diye.
Örneğin, bana birisi için " onun huyu böyle, onu böyle kabul edeceğiz" dediklerinde " benim de huyum böyle, siz de beni böyle kabul edeceksiniz" diyerek işin içinden çıkıyorum.

Eltinize baştan sınır koyun ve kim ne derse desin o sınırın ihlal edilmesine müsaade etmeyin.

Çok net olarak siz de ona en baştan tepki gösterip ne düşünüyorsanız söyleyebilirsiniz.
Sizde emeği olmayan insanları sakın idare etmeyin.
Ne münasebet, eltim bana laf söyleyecek. Cümlesi bitmeden onu bin pişman ederim bir daha ağzını açamaz.

Bir insanı babasızlığından vurmaya ćalısmak çok üst nir kötülük gazlamak istemiyorum ama asssslaaa görüşmem bir daha

Eltiniz safi kötü, sebepsiz amasız fakatsız, cevresindekileri de kötülüğüyle korkutup sindirmis.

Hepimizin kayin ailesinde boyle biri mutlaka var, bastan tavrinizi koyun, gerekirse kotu olun size sirt donsunler ama su eltinin yuzunden yuvanizin huzuru kacamasin. Herkes yerini bilsin bu kadar basit.

Benim ektim iki yıl önce çok saçma bı sebepten bana bı laf söyledi hala konuşmuyorum onunla.haddini bilsin herkes sizde bişey söylerse sert bı şekilde ağzının payını versin size bişey söylemeye cesaret edemesin

Valla canım benim görümcem Nisan alisverisinde başladı taki 2 ay öncesine kadar bı iyi bakıyorsun aynı anda bı modlara girmiş tesliyor kızıyor sonra o saniyede geri iyi hiç birşey olmamış gibi eşime soyluyorum onun huyu hep böyle bende dedim senin kardeşin sana ne yapıyorsa yapsın alistirmissiniz şımarık sonra böyle kusura bakma dedim ben buraya kimsenin nazını tribinj çekmeye gelmedim bacın bana kızsın diye mi evlendin benimle hayırdır üstümden stresmi atacak deidm gorumcemle irtibatı kestim konuşmadım yüzüne bakmadım yokmuş gibi davrandım bir kaç kere evlerinde denk geldik sanki o orda hiç yokmuş gibi davrandım en son kayinbabam ameliyat olunca mecbur o ara konuşmak zorunda kaldım ve bana senle böyle olmayı özlemiştim dedi dedim abin sana söylemiştir neden olduğunu eğer ki bir daha aynı şeyleri yaparsan işte o zaman daha ne konuşur ne yüzüne bakarım herşey senin elinde dedim sustum. Uzun oldu farkındayım demem o ki eşinin ailesi sana iyide sende onlara iyi ol ama eltinle hiç uğraşma oralı olma hiç takma baktinki çok usteliyor ortamın bir önemi yok sende ona bir sevap ver altında kalsın sonra bı gülüş yeter o ona ve sunuda soylim saygısızlık yap demiyorum ama iyilerse tabiki sende iyi ol ama baktinki birşey seziyorsun eşinin ailesiyle çok samimi olmak ii değil kendini ezdirme

Terbiyesiz kadın babasız biri olarak çok sinirlendim. Kendi hayvan herhalde devamlı bir sahip gerekli ona.. babasız olana yetim denir sadece.. sahipsiz olmak için onun gibi hayvan olmak gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…