Eltimle hiç anlaşamıyoruz ve sürekli laf sokmaya çalışıyor ne yapabilirim ?

Bende dusundum aslinda aklinda nisanlim icin biri vardida ondanmi bana boyle davraniyor diye. Aslinda benim nisanlim onun abisine gore cok daha fedakar ve caliskan. Ben kalbinin kotu oldugunu dusunuyorum.

Öncelikle eltinle olan sorunu neden kayınvalidene söyledin kadın napsın.
Benim eltim de böyleydi. Gittikçe hadsizliğin sınırını aştı. Bir gün hiç beklemediği bir anda verdim ağzının payını. Ama öyle laf falan sokmadım ergen gibi. Baya sert ve kesin bir dille yaptığı şeyi anladığımı bundan rahatsız olduğumu devam ederse benim de farklı bir tavır takınacağımı belirttim. Şimdi bana bir şey söylerken iki kez düşünüyor.

Şuan ben yüzümde mükkkk bir gülümseme ile herkese de herseyi söylüyorum valla kırmadan direk :) ben içime atamam artık vallahi sen iyiysen herkes iyi degil kötü insan fesat insan kötü de fesatta kimse kusura bakmasın sizde öyle yapın had bildirin ama yumuşak yumuşak gayet medeni şekilde inanın çok keyifli oluyor mesela ben biri bana yanlıs yaptı ve benimle konusuyor ya lafları pat pat söylüyorum dur canım ben Bi kahve yapaym diyorum öyle devam ederiz hahahahhaha:)

Valla temiz bir cinnet herşeyi çözer
Ne demek sahipsiz demek ya
İyi ki saçından tutmamissin
Köpek miyim ben sahipsiz olayım lafa bak ya
Birde maalesef toplumda böyle terbiyesizleri aman o öyle kabul et demiyorlar mi cidden fittiriyorum...eşi,annesi babası kabul edebilir ama bir elti olarak kabul etmek zorunda değil kimse

Bende dusundum aslinda aklinda nisanlim icin biri vardida ondanmi bana boyle davraniyor diye. Aslinda benim nisanlim onun abisine gore cok daha fedakar ve caliskan. Ben kalbinin kotu oldugunu dusunuyorum.
Acaba nişanlınız ailenize ya da abisine yardım mı ediyor, siz evlenince kesilecek? Ya da ailesi onlara mı yardım ediyor, siz gelince mama kısılacak?

Tabi canim ezdirmeyin kendinizi. Umursamamak ve alayci bir tavir almak da cozum olabilir. Hic cizginizden cikmadan ustten ustten konusun direkt degil alttan laf sokun kinaye yapin bunlar yildirir insani

Ya bazı insanların ozelliklede aile büyüklerinin aman o deli sen takma, aman onu böyle kabul et vs demelerine uyuz oluyorum. Deliyse tedavi olsun. Eşiniz abisini sevebilir ama sana bu denli kırıcı konuşan insana karşı savunmak zorunda. Bazı kadınların yaşam felsefesi sanırım elti görünce ılık oynamak sanırım kafalarının içinde beyin yerine bulaşık süngeri var. Gerçekten sinir oldum. Lütfen haddini bildir ve nişanlını ölç tart öyle evlen

Olduğu ortamlara girme. Denk geldiğinde yokmuş gibi davran. Laf sokmaya çalışırsa herkesin içinde yüksek sesle benimle konuşma gibisinden sertçe uyar her defasında

Eşiniz abisine düşkünmüş evlendikten sonra da görüşmek zorunda kalacaksınız. Bence kadına açık açık söyleyin. Ayağını denk alsın. Görüşmek istemezse o görüşmesin en azından günah keçisi siz olmazsınız.

Kimiside bana umursamiyor gibi yap soylediklerine cevap verme diyo
Bu yöntem çok yanlış. Zorba kişiler hep sessiz sakinleri ve akşamları seçerler.

Bence dişinizi göstermelisiniz ki, haddini ve yerini bilsin. Her şeyin bir adabı var. Bunları tartışarak değil de, usulüne uygun, net ve kendinize güveniniz tam şekilde yapın lütfen.

Nişanlıya bak sen!!!!hem yoğurdum ekşimesin hem ayranim dökülmesin.Ne güzel kafalar eltiyi eve sokmazsin arada laf cakarsin olmadı orta yerde bozarsın ama sende bu nişanlı ( koca) varken daha çok konu açarsın....

Bence şimdiden gardinizi alın ilerde evlenince evinize falan çağırmanizi beklemesin nisanliniz şimdiden söyleyin.
Hiç yokmuş gibi davranın asla göz göze bile gelmezdim ben olsam.
Bir insanı en çok yok sayılmak yaralar bence sizde öyle yapın.
Ama dediğim gibi şimdiden bilsin herkes ilerde samimi olmayacağınızi eşiniz abisiyle dışarda kendisi görüşsun bunu bilerek evlenin.

Onu her gördüğünde sende laf sok yoksa üstünden gelemezsin ben çok konuşmayan sakın biriydm böyleleri yüzünden tam eli sopalı biri oldum herkese lafimi geçiririm sahipsizmiş Allah'ın cezası köpek büyük olay çıkar ortamda korksun birşey diyemesin

Ayrılırım çok net.
Nişanlınız sizi sevse size öyle laf ettirmez.
Ayrıca siz ne diye cevabını verip her türlü iletişimi kesmediniz? Biri benim ölmüş babamdan dolayı bana öyle diyecek oraya gömerim onu.

Ben o an o lafini babama yormadim. Daha sonra eve gelip dusununce kendi kendime dedimki babam olmayinca kimsesizmi sahipsizmi olmus oluyorum. Tekrar yuzyuze geldigimizde bu konuyu acacagim zaten.

Ben o an o lafini babama yormadim. Daha sonra eve gelip dusununce kendi kendime dedimki babam olmayinca kimsesizmi sahipsizmi olmus oluyorum. Tekrar yuzyuze geldigimizde bu konuyu acacagim zaten.
Bu konuyu nişanlınıza anlatıyorsunuz ve o resmen olmamış gibi davran unut diyor sizi savunmaktan aciz. Böyle birinden eş olurmu sizce?

Sık sık bır araya gelmek zorunda değilsen görmezden gel.
Sık sık bır araya geleceksen lafını çekme sende.
Benimki de kıskanc laf çakar yılda ıkı kez gördüğüm ıcın sallamam.
Sık sık görsem altta kalmam.

Anne/baba/evlat/sevdiğini, kaybetme üzerinden laf sokmaya çalışılması benim açımdan kabul edilebilir bir durum değil. Zayıf noktadan insanın canını acıtma çabası basit eylemler.
Detayını aslını bilmem ancak babasını kaybetmiş bir insana "sahipsiz" demek nerden baksan ucuz ve hadsiz bir tabir. Evcil hayvan sanki sahiplenme konusu sanki neyin sahipliği?
Çıkarların çatışmadığı sürece kimse ile kötü olmazsın, sen nişanlın ve ailesini de gözlemle. Hemen gidip evlenme, gözlem yap.
Bu insana haddini zamanında bildirseler bu kadar seviyeye gelmezdi, demek ki onlar da böyle ki normal geliyor diye düşünürüm ben.

Bu konuyu nişanlınıza anlatıyorsunuz ve o resmen olmamış gibi davran unut diyor sizi savunmaktan aciz. Böyle birinden eş olurmu sizce?
Yarın da bir olay olduğunda eşinin arkasında durmayacak sesini kes diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…