- 31 Aralık 2013
- 86
- 20
- 88
- Konu Sahibi portakalca
Arkadaşlar merhaba eylülde düğünümüz var. Ev arayışı içindeyiz eltimin binasinda boş bir daie varmış eşim orayi önerdi. Tam emin olamıyorum ben biraz rahat büyüdüm ve eve çst kapı gelinmesinden geliş gidiş saatinin belli olmamasindan pek hoşlanmam. Yani bana göre herkes hem kendini hem karşısındakini düşünmeli dinlenmek isteyebilir yatmsk isteyebilir işi olabilir filan. Eltim çok iyi bir insan çok vakit geçiremedik ama dost canlısı bir insan gerek çevresi gerek eşim gereksede kendi gözlemlediğim kadariyla gerçekten iyi birisi yeni çocuğu var 9 10 aylik. Ben dediğim gibi rahat büyüdüm ve ayni binada olunca herşeyi çok detaylı düşünüyorum çat kapı gelir mi çocuğu çat kapi yollarmi yada ben temizliğe çok düşkünüm mesela sitenin bahcesinde park var diyelim çocuğu parka götürdü üstünü değiştirmeden bana getirirmi yada geliş gidiş saatini bilmezse yani hergun gelsin ama 2 3 saat oturup gitsin neyse sabah gelip akşama kadar oturursa yani benim işim olur dinlenmek isterim yemek yapmam gerekir bunlardan çok korkuyorum ve eşim ailesine aşırı düşkün çok aşırı hemde yani huzursuz olmaktansa tanımadığım biyerde yalniz kalmak iyidir diye düşünüyorum. Bi yandan da arti yönleri var onun orda komşuları var benide tanistirir biseye ihtiyacim olsa koşar bende ona koşarim canimiz sıkılsa kimseyi aramadan ikimiz gezmeye çıkabiliriz dediğim gibi cokta iyi bir insan aslında ben mesafeli olabilirim ama korktugum sey eşim yani abimler ne zaman isterse gelip gidebilirler diyor tamam gelirler zaten sıkıntı yok yabancı değil ama dozunu ayarlayamazlarsa ondan korkuyorum birde kira olarak çok iyi yani 1200 tl kirasi 1500e kadar cikiyor aidatla beraber bizim istedigimiz özelliklerde büyüklüğü site ici guvenligi kapicisi eşim de gozum arkada kalmaz en azindan hem eltin yakin olur hem güvenlik biz bile gitsek kimsiniz diye soruyor diyor. O özellikte biyer ariyorduj ama kiralar 2000den basliyor buda pahali geliyor. Yani hem iyi tarafi var kötü tarafi suanlik yok ama ihtimalleri düşünüyorum arkadaşlar fikri önerisi olan varmi çok zor durumdayim. Hatta eşime az anlattim bu yazdiklarimi çok huzursuz olursam tasinalim dersem tamam dermisin diye o anki durum ne olur bilemiyorum söz verip tutamamak istemem diyor oda hakli çok kararsizim ne dersiniz yani çok rahatsız olursam mesafemi korusam yeterli olur mu sizce