• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimize söylemek isteyip de söyleyemediklerimizi paylaşalım :)

Ahajajajsja Allahım sana geliyorum. Başlık beni benden aldı. Bunun eski sevgili versiyonu vardı hadi onu anlarım da eltime söyleyemediğim, bir başlığa konu olacak kadar ne olabilir yahu? Elti altı üstü. Kocanın kardeşinin karısı. Dıdının dıdısı. Benim hayatıma ne etkisi olacak ki içimde kelimeler biriksin. Neyse tamam gülmeden odaklanıyor ve konuya dahil oluyorum.

Sevgili elticim nasılsın iyi misin? Altın defterimden gümüş bir sayfa ayırdım sana. Ben bu satırları yazarken sen üst katımda temizlik yapıyor olacaksın. Her zamanki gibi. Canım eltim, kız eline yazık ya. Cifle kanırttın ellerini be gülüm. Eltim, tanıdığım değişik karakterlerden birisin. Seni tanıdığım için herhangi bir his oluşmadı bende. Ama güzel temizlik yapıyorsun şimdi hakkını yemeyeyim. Toz falan kalmıyor hiç evde. Üst katımda olmana rağmen bir haftadır görmedim seni. Bakayım, özlememişim de. Çünkü sen eltisin bebişim. Benim hayatımda insanların yeri, kan bağı, arkadaş ve iş arkadaşı olarak ayrılıyor. Bazı kan bağı olanlar da umurumda değil eltim. Dostum olmayan arkadaşım da yok. Az insan çok huzur fikrini benimsedim ben eltim. Sana karşı da nötrüm. Sempatim de yok nefretim de tatlım. Yüce rabbimin yarattığı bir canlı olarak seviyorum seni. Gıdından öpüyorum cınım. Bu ara pörtledi gıdın az ye az.

Eyyorlamam bu kadar. Allah bana da bu kafadan nasip etsin deyip ayrılıyorum başlıktan.
😅😅🙏😀😀Bravo valla ben uğraşsam böyle yaratıcı yazamam

2 bekar Kaynım var 2 side bekar geziyor 😂 Evlenecek kabiliyetleri de yok kaldım böyle tek gelin 🙄

4 tane eltim var iki tanede yolda 😒
Bir şey demiyorum, benden uzak Allah a yakın olsunlar.

Eltisiyle anlaşan bir tek ben miyim? 🙄

Bi benmiyim. Eltisini seven acaba benim.eltim.kayinvalidmle karsikarsiya otryo surekli içiceler ama ben uzaktayım onalrla ama eltim sürekli arar sorar beni kaynanamlara gider gelir hep iş yapr orda yemknyaoar ben pek gidip gelmemarar beningelden sıkılıyom.diyo ama herseyi konusurz yani o 7senelik evli bende 5 senelik bu arada 🤗
Allah mutluluğunuzu bozmasın

herkes kendi kalbinin ekmeğini yer elti hanım, hanım dediğime bakma hanımlık bi tarafın yok görgüyü konuşmayı insan ilişkilerini bile ben geldikten sonra benden öğrendin taklitçiii karakterimden kıyafetlerime kadar taklit etmeye çalışıyosun da sende çok sakil duruyo be ablacım 35 yaşında 2 çocuklu kadınsın hala ona ne alınmış ona ne yapılmış onu mu daha çok seviyolar diye takiptesin bayramlarda bile 10 senelik evliliğinde gitmediğin insanlara ben gittim diye peşimden geldin bu nasıl bi kıskançlık karşıma geçtin özel elbise diktiriyorum diye hava attın biz bilmiyo muyuz kv me onu zorla aldırdığını insanlarda sen bu sebeplerden eşinle tartışma diye herşeyi sana da yapmaya çalışıyolar yine de gözün yükseklerde doymazsın bide bana gelip ablacım diye diye herşeye burnunu sokma iyi görünmeye çalışma herkes herşeyin farkında iç huzuruna dön bacım çocuklarına bas bas bağırcağına onlarla düzgün iletişime geç çocuklarında senin gibi agresif bari o çocuklara sakinlik huzur verde başkalarıyla değil kendisiyle uğraşan özgüvenli mutlu birey olsunlar

Neden,hepsinden altin yapip tek kitap da mi toplyacaksiniz ? :) Bir yayin evi kurup seri uretime mi gececegiz :)

Ahhh küçük eltim üzümlü kekim iyi ki varsın. Geldin de bana bacı oldun ben de sana...

Ahhh büyük eltim... Keşke kendi ailene karşı gösterdiğin güleryüzün trilyonda birini de bize gösterseydin. Keşke dünyada tek aile senin ailenmiş gibi davranmasaydın... Bak şimdi ne oldu? Karalahana ne tatlı ne sevimli kızmış oldu... Değil mi 🙈

Back