- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili elticim seni sevmeyi cok denedim, cabaladim ama olmadi. cunku sen bencil, arabozucu, simarik, kiskanc, fitne fesat birisin. cok sukur ki ayri sehirlerde yasiyoruz ve senin yuzinu yilda bi kac kez goruyorum.Merhaba,
kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demiş atalarımız.
eltiler arası ilişkilerin genelini açıklayan bir yurdum atasözü. istisnalar tabiki olabilir.
Eltisiyle muakak sorun yaşayanlar vardır diye düşünüyorum.
Eltimize söylemek isteyip de söyleyemediklerimizi paylaşalım :)
Ben Başlıyorum :)
okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır elticim
Okurken keyif aldığım, gülümsediğim yorumlardan biriAhajajajsja Allahım sana geliyorum. Başlık beni benden aldı. Bunun eski sevgili versiyonu vardı hadi onu anlarım da eltime söyleyemediğim, bir başlığa konu olacak kadar ne olabilir yahu? Elti altı üstü. Kocanın kardeşinin karısı. Dıdının dıdısı. Benim hayatıma ne etkisi olacak ki içimde kelimeler biriksin. Neyse tamam gülmeden odaklanıyor ve konuya dahil oluyorum.
Sevgili elticim nasılsın iyi misin? Altın defterimden gümüş bir sayfa ayırdım sana. Ben bu satırları yazarken sen üst katımda temizlik yapıyor olacaksın. Her zamanki gibi. Canım eltim, kız eline yazık ya. Cifle kanırttın ellerini be gülüm. Eltim, tanıdığım değişik karakterlerden birisin. Seni tanıdığım için herhangi bir his oluşmadı bende. Ama güzel temizlik yapıyorsun şimdi hakkını yemeyeyim. Toz falan kalmıyor hiç evde. Üst katımda olmana rağmen bir haftadır görmedim seni. Bakayım, özlememişim de. Çünkü sen eltisin bebişim. Benim hayatımda insanların yeri, kan bağı, arkadaş ve iş arkadaşı olarak ayrılıyor. Bazı kan bağı olanlar da umurumda değil eltim. Dostum olmayan arkadaşım da yok. Az insan çok huzur fikrini benimsedim ben eltim. Sana karşı da nötrüm. Sempatim de yok nefretim de tatlım. Yüce rabbimin yarattığı bir canlı olarak seviyorum seni. Gıdından öpüyorum cınım. Bu ara pörtledi gıdın az ye az.
Eyyorlamam bu kadar. Allah bana da bu kafadan nasip etsin deyip ayrılıyorum başlıktan.
KoptumHenüz eltim yok ama eli kulağında.Burdan gelecekteki eltime sesleniyorum; sakın gelme tünelin ucu Mahmut hocanın odasına çıkıyor
Ayy aynı benim eltimİnsanlar arasında çok laf taşıyorsun.kısaca dedikocunun alasısın. .insanların sana sır olarak verdiğini başkanlarına anlatıyorsun.yazık
Ayy okurken içime bi fenalık geldiiEltim yok umarım olmaz da 7 görümce var bende görümcelere sallasam bende burdan olmaz mı
bi araya geldiklerinde bnmde geliyor vallaAyy okurken içime bi fenalık geldii