• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimize söylemek isteyip de söyleyemediklerimizi paylaşalım :)

Merhaba,

kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez demiş atalarımız.

eltiler arası ilişkilerin genelini açıklayan bir yurdum atasözü. istisnalar tabiki olabilir.

Eltisiyle muakak sorun yaşayanlar vardır diye düşünüyorum.

Eltimize söylemek isteyip de söyleyemediklerimizi paylaşalım :)

Ben Başlıyorum :)

okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır elticim :rolleyes:
Canim elticigim;
Sana simdi sarilan kv yakinda ahtapot kollariylaa seni oyle bir sarmalayacak kii bogulacak ama sesini cikaramayacaksin.Cunku teyzen😅Ayrica ogluna duskunlugu,aranizi yapmalari simdi guzel gelebilir.Tavsiyem ters dusme.

Benimde eltimle sorunum yok, yakinligimda yok senelerdir gorusmeyiz telefonlasmayiz bile. Ama oncesinde yasadigimiz bir olaydan yola cikarak sunu demek isterdim. Yasinin kadini ol biraz, gelmissin 50 yasina ergen gibi gezme ortada diye :KK70:

Eltim yok ama olack ve biran önce de olsun biraz benden uzaklassınlar yeni gelene kan kusturtsunlar

Okumak cahilligi alir demissin keske okusaydin forum kurallarini, banlanmazdin😅 boyle dedim diye eltin sanma, eltim yok cunkusu 😆 kendini eltim kategorisine sokmaya calisan bir adet aptal var ona da bir sey diyemem cunku bu konunun konusu degil 😌

Lütfen bunun bir de kaynanaya söyleyecek versiyonunu yapalııım😍 eltim yok ama kaynanam kızkardesinin gelinini bana elti yapmış eltim yok diye bir de söylüyor. Kız da gaza gelmiş arkamdan kulis yapıyor. Ay g.tüm 😒

Kıskançlığından, görgüsüzlüğünden benimle kendini eşit olmaya zorlamandan bıktım.. olmuyor olmuyor sen benimle eşit olamiyorsun kabullen.

Bi benmiyim. Eltisini seven acaba benim.eltim.kayinvalidmle karsikarsiya otryo surekli içiceler ama ben uzaktayım onalrla ama eltim sürekli arar sorar beni kaynanamlara gider gelir hep iş yapr orda yemknyaoar ben pek gidip gelmemarar beningelden sıkılıyom.diyo ama herseyi konusurz yani o 7senelik evli bende 5 senelik bu arada 🤗

Eltim yok iki görümcem var.Birisi cokk gıcık ve cins.Ona burdan sesleniyorum; Hayatimda tanidigim en kiskanc insansin.Senin sorunun kendinle net.Bana ne yasattiysan,ne laflar soktuysan,nasil kapilarda sogukta bile bile biraktiysan Allah sana iki mislini yasatsin.

Bi benmiyim. Eltisini seven acaba benim.eltim.kayinvalidmle karsikarsiya otryo surekli içiceler ama ben uzaktayım onalrla ama ektim sürekli arar sorar beni kaynaklara gider gelir hep iş yapr orda yemknyaoar ben pek gidip gelmemarar beningelden sıkılıyom.diyo ama herseyi konusurz yani o 7senelik evli bende 5 şenlik bu arada 🤗
Masallah ,ne güzel.şahsen ben eltisini seven ile hic denk gelmemistim

Seni seviyordum eltim ya.
Eksik tahta ve civilerine ragmen.
Hic ayri kalmamistik boyle.
O son sacmalamayi yapmasaydin yine de idare ederdim seni her zamanki gibi.
Ama dinlendim biliyormusun,zihnimi cop tenekesine cevirmissin yillardir:KK51:

Eltim olalı bir hafta oluyor kayınıma kaçmış kendisi .. bana cok soğuk geliyor ya herkes beni övüp durmuş buna kendince kuruntu yapıyor sanırım 😅😅

Elticiğim cankardeşimsin çok şükür aramızda hiçbir problem olmadı inşallah olmaz seviliyorsun 🥰

Sürekli benimle yarış halindesin. Ne yaptıysam ya aynısını ya daha pahalısını yapmaya çalışıyosun. Zevkin, vizyonun yok .her işin için instagramda ünlü olmuş insanlara dünya paralar vererek sonra da kendi sayfanda boy boy resimlerini koyarak olmuyor ki bu isler. Sen influencer degilsin. millete ne senin sacını basını nerede yaptirdigin, hangi organizasyon firmasini kiraladigin...Sanki sponsorlu, bedava yaptırıyor. Bi de onların reklamını yapıyorsun bangır bangır. Ben bunları yapmadigim icin de kimbilir icten ice beni yendiğini falan saniyorsun. Son soz olarak elticigim ben seninle yarismiyorum. kendi hayatimi yaşıyorum.:dondurma: oh be! teşekkürler konu sahibi:halay:

Henüz olmayan ama yakın zamanda olacak eltim nolur huzurumuzu bozma ya efendi gibi gel aileye dahil ol, abi kardeşin arasını açma. Bu arada eş adayın elti seçimini bana bıraktı haberin olsun önce benle iyi geçin 😂😂

Back