Eltimin saçma sapan konuşması!!!

Haddini bildirmezsen daha çok darlar seni. Bunda sonra özelini anlatmazsan böyle hadsizliklere yol açmazsın

Kocan cahil galiba ortak bir cocugunuz var nasil kisir diyor sana? Ayrica her cocugu olmayana kisir denmez milletin yillarca olmayip sonra ikiz cocugu oluyor.. senin kocanin da ikiz cocuklari var ya oyle yani.. ha gerci gorusmuyor dimi cocuklariyla..aylik 3 bin tl yolluyor iki cocuga yazik.. sende boyle birine guvenip cocuk yaptin ya sende de iyi cesaret var ha bir de ikinciyi dusunuyorsun hahah de gec
O surati mosmor olsun patavatsizin

Karışık anlatmış. Hamile olan başka bir x kişisi. Elti konu sahibine "x de hamileymiş kocam diyo ki bi sen kaldin doguramayan kisir misin dedi" demis. Ama niyetini bilemem laf sokmus da olabilir kocasi cidden böyle bir sey de demis olabilir

Gerizekalıya had bildireydin ya. Sanane diyeydin. Seni ilgilendirmeyen konuya yorum yapma diyeydin. Patavatsız kadın.

Yo eltiye demis kocasi
Eltisi dogum yapmis 11 saat sanci cekmis konu sahibi yanindaymis o zamanlar
Ya eltinin kocasi kafadan kontak ya da bi sen kaldin demedi de bi x kaldi dedi konu sahibi icin, elti de lafi cevirerek soyledi illa soyleyecek anlatacak ya..ben oyle anladim

Yalnış düşünmüyorsun, eltin mi neyse o patavatsız. Ufaktan ağzının payını vermek lazım.

Bitane teyze vardı reportajda s... o.. diyodu sende deseydin bana da aynısını yaşattılar kendi cocuklarıyla da rezil oldu ama allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ama bu niyetle de kimse mutlu olmaz bişeyini paylaşma uzak dur şeytana bak bana da kısır demişti benimki ay çok p*slikler ya

Eltinin hiç cocugu yok anlamisim ben de. Cocugu olan bi kadina kisir misin diye soracak kadar g.rizekali oldugunu düşünemedim kocasinin
O zaman alenen laf sokmus hadsiz

Zaten etrafımdaki şeytan bu

Etlisinin kocası demiş karısına kısır mısın diye .
kim olsa alınır daha çocuğun olmadıgı için bence cevabını ver . Üstüne çok gelirse sende zayıf noktasından vur ikinci evliliğiniz bi ortak noktanız olsun yapın sizde de

Iyki konuyu açmışım bende kendi kendime acaba ben mi abartıyorum diyordum görüyorum ki ben doğru anlamışım beni manipüle ediyormuş umarım onlarda benim yaşadıklarımı yasarlar o zaman anlarlar beni
Özelini anlatma bebek konusu olsun veya adet oldum olmadim hic paylasma bence. ben canımı sıkan insanlarla muhabbeti merhaba seviyesine indiriyorum kafam çok rahat

Özelini anlatma bebek konusu olsun veya adet oldum olmadim hic paylasma bence. ben canımı sıkan insanlarla muhabbeti merhaba seviyesine indiriyorum kafam çok rahat
Zaten ben hiç aramıyorum o bi şekilde arıyor yazıyor ayıp olmasın diye cevap veriyorum fakat bundan sonra tavrımı daha net koyacagim

Direk sanane deseydin bidahada muhatap olmazdim

Çocukları varken mi eşi böyle bir espiri yapıyor . Çok garip gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…