Babamın kaybı çok zor oldu benim için. Babamla da büyümedim ama çok düşkündüm çok severdim görüşürdüm ara sıra. Son 2 senedir kırgındık. Gidip gelmiyordum babamın yanına. Gideceğim, özledim dediğim vakit babamı kaybettim. Göremedim son kez. Bir de ani ölüm kalp krizinden vefat etti. 2 aydır inanın kendi evliliğime, sorunlarıma bile yanamadım babamın acısından. Onun acısı herşeyi bastırdı. Yeni yeni kendime dönmeye başladım . Allah kimsenin başına vermesin çok zor günler geçirdim.
Evet tabiki haklısınız keşke biraz adam olsaydı da ailesine de bırakmasaydı bişeyi çıkıp lily biz ne yapacağız gel oturup konuşalım diyebilseydi . Diyorum ya alıştı benden bekledi. Lily nasıl olsa dayanamaz arar diye düşündü. Bakalım ben en iyisi gidip anneme bi kavuşayım önce sonra ne yapacağımıza bakarız . İnanın son noktayı koyan ben olurum yine biterse. Bunlardan bi halt çıkmaz. Onların kararı zaten belli düzelsin de lily kendi gelsin bizim başımız ağrımasın elimizi taşın altına sokmayalım. Lily birdaha evini terkedemesin bak gidince arkamı aramıyorlar desin burnu sürtsün. Az çok tahmin ediyorum ne düşündüklerini. Keşke şöyle sağlam kafada, sağlam psikoloji de olsam da bitti ya ben gidiyorum dönmem diyebilsem. Annem de bana güvenmiyor o konuda haklı olarak. Zaten kendimde değilim. Sanırım bu yüzden biraz daha zamana yaymak istiyor.
Olum acisi cok zordur, yasayan bilir. Boyle bir durumda nasil bir psikolojide oldugunuzu tahmin edebiliyorum. Aciniz taze boyle anlarda karar vermek cok dogru degil diyecegim ama bu adam bu aninizda yaninizda yoksa ne zaman olacak? ailesini falan gectim ailesini siz de bir tarafa birakin ama esiniz ciddi sorun. neler yasadiginizi, hangi psikolojide oldugunuzu biliyor ama 2 aydir bir adim atmamis. En zor anlarinizda boyle olan adam iyi gununuzde yaninizda olsa ne olacak?