- 26 Ağustos 2023
- 1.556
- 2.842
- 53
Koca koca insanlar sizden destek bekliyorlar kimsenin sorumsuz kocasi yuzunden rızkını yedirmek zorunda degilsin ekonomi ortada kimse siz kimseden beklenti de degilken onlar beklenti içinde bekarken muhtemelsn esiniz sürekli destek oldu simdide olsun istiyorlar engel sizi görüyorlar eltinizinde hic peşine dusmeyin ne hali varsa görsün param için sevecek sevmesinKızlar merhaba biz iki eltiyiz ..
Eltim 17 yıllık evli ben 8 yıllık küçük yaşta bir evlilik yapmış dört çocuğu var benim ise bir çocuğum var .
kendisi aile apart. oturuyor bizde nişanlıyken borç ile ev aldık ancak borcu bitmek üzere aynı semtteyiz ama ..
Eltim eşinden yana çok çekmiş her türlü iş batırma ,aldatılma vs .
Şuanda da eşinin ne yaptığı belli değil ama kv nin gözdesi eşimin işi çok ağır sırtından postu alıyorlar diye bir tabir varya o cinsten neyse önceden her hafta iki günde bir bana gelen eltim gelmeyi 6 aydır kesti .Çocukları bahane ediyor Kayınvalidem geçen gün eşime diyor ki sana çok dargın bir ara sor ,abin il dışına gitti hiç aramamışsın evine bir şeyler al diyor .Geçen sene çok büyük iş açtılar iyi paralar kazandılar 6 ay içinde battılar o zamanlar bizi kimse tanımıyordu sorun değil alırız çoğu kezde aldık ama biz borç içinde yüzerken kimse bizi düşünmedi ödersiniz biter vs dediler sadece şimdi nasıl oluyorsa eşime çok darılmış eltim ,neyse Mübarek ramazan ayındayız iftara çağırayım o benden büyük ama büyüklük bende kalsın dedim yazdım dün ,pazar günü için bekliyorum müsaitseniz diye oda ben sana dönerim dedi dönmedi .Eşime darıldıysa ben ne yaptım anlamıyorum .Dönerim ben sana mesaj atarım dediği içinde bişey yazmıyorum şuan .. sizce ne yapayım hiç bişey yazmayayım mı daha kendisine gelecekmişim falan diye …
Haklısnız gerçekten çok sinir oldum ya bu yüzden böyle yapması soğudum iyiceBoşverin ne arayın ne de mesaj atın . Siz onların geçim kapısı mısınız mecbur musunuz bakmaya?
Eşim bekarken her şey almış zaten çocuklarına evine alışveriş para desteği her zaman yanında olmuş .Bizimde bi evimiz çocuğumuz borcumuz harcımız var eşimin çalıştığı iş ağır kendi eşi saçma sapan şeyler peşinde gitsin oda bir işe girip çalışsın kolay yoldan zengin olma peşinde kendi eşiKoca koca insanlar sizden destek bekliyorlar kimsenin sorumsuz kocasi yuzunden rızkını yedirmek zorunda degilsin ekonomi ortada kimse siz kimseden beklenti de degilken onlar beklenti içinde bekarken muhtemelsn esiniz sürekli destek oldu simdide olsun istiyorlar engel sizi görüyorlar eltinizinde hic peşine dusmeyin ne hali varsa görsün param için sevecek sevmesin
Sürekli kaynanam iyi olun dedim bize diyorsunuz onlara söyle bizlik bir durum yok dedim .Yani eşim bana hak veriyor zaten dedim çok zor durumda olur bir alırız iki alırız dedim eşimde bunu. Kocası nerde nereye kadar ben alayım ki dediNeden peşine düşüyorsunuz ki? Boşverin.
Kayınvalidenize, size laf taşımasına sizi uyarmasina gerek olmadığını söylesin eşiniz de. Siz de sınırınızı çekin olsun bitsin.
İşin garip tarafı eşime gönül koyuyor bizde zor yollardan geçtik kimse sormadı etmediNeden peşine düşüyorsunuz ki? Boşverin.
Kayınvalidenize, size laf taşımasına sizi uyarmasina gerek olmadığını söylesin eşiniz de. Siz de sınırınızı çekin olsun bitsin.
Kızlar merhaba biz iki eltiyiz ..
Eltim 17 yıllık evli ben 8 yıllık küçük yaşta bir evlilik yapmış dört çocuğu var benim ise bir çocuğum var .
kendisi aile apart. oturuyor bizde nişanlıyken borç ile ev aldık ancak borcu bitmek üzere aynı semtteyiz ama ..
Şuanda da eşinin ne yaptığı belli değil ama kv nin gözdesi eşimin işi çok ağır sırtından postu alıyorlar diye bir tabir varya o cinsten neyse önceden her hafta iki günde bir bana gelen eltim gelmeyi 6 aydır kesti .Çocukları bahane ediyor Kayınvalidem geçen gün eşime diyor ki sana çok dargın bir ara sor ,abin il dışına gitti hiç aramamışsın evine bir şeyler al diyor .Geçen sene çok büyük iş açtılar iyi paralar kazandılar 6 ay içinde battılar o zamanlar bizi kimse tanımıyordu sorun değil alırız çoğu kezde aldık ama biz borç içinde yüzerken kimse bizi düşünmedi ödersiniz biter vs dediler sadece şimdi nasıl oluyorsa eşime çok darılmış eltim ,neyse Mübarek ramazan ayındayız iftara çağırayım o benden büyük ama büyüklük bende kalsın dedim yazdım dün ,pazar günü için bekliyorum müsaitseniz diye oda ben sana dönerim dedi dönmedi .Eşime darıldıysa ben ne yaptım anlamıyorum .Dönerim ben sana mesaj atarım dediği içinde bişey yazmıyorum şuan .. sizce ne yapayım hiç bişey yazmayayım mı daha kendisine gelecekmişim falan diye …
Ben zaten ilk başlarda kafaya takardım herkes rengini belli etti gözdesi derken eşim işinde gücünde ailesinden hiç bir şey talep etmez saygılı ama kaynıyor bir dövmediği kaldı ailesini o derece yine ona bayılır"Kayınvalidenin gözdesi..."
Hiç anlamıyorum sonradan sahip olunan aile için gelinlerin kendi arasında yarışa girme durumlarını.
Ailede hiç mi değer görmediler acaba diyorum kayınvalidenin gözüne girmek bu kadar metalaştırılınca.
Saygı çerçevesi içerisinde mesafe en güzel şeydir tadını bir bilseniz
Ben iyi niyetim ile davet ettim sahada aslaAy hiç takılmamda yazmamda.
Ben olsam davet bile etmezdim.
Ben iyi niyetim ile davet ettim sahada asla
O kadar haklınız ki aynen bu şekilde oluyor .Siz ve eşiniz gibi becerikli, kendi işini kendi halledebilen insanlardan her türlü destek esirgenir, başkalarının sırtından geçinen, beceriksiz insanlara ise herzaman destek olurlar.. hayatın yazılı olmayan bi kuralıdır..
Eltiniz de kocaman kadın, açık açık desin neye kırıldığını, yalvaracak haliniz yok ya.. Davet ederek büyüklük göstermişsiniz zaten..
Ben hiç sormadım neden bu şekilde davranıyorsun vs normal devam ettim .Asla sormamda neden konuşmuyorsun vs o sürekli birilerine anlatıyor darıldığı şeyleri söylüyor .Böyle insanlara iyi niyet yaramıyor maalesef.
Daha çok kendilerini nimettenn sayıyorlar.
İşin garip tarafı eşime gönül koyuyor bizde zor yollardan geçtik kimse sormadı etmedi
İşte sürekli yapınca görevi gibi görüyorlar artık birini sırtında kırk sene taşırsın taşıdıgini görmez bir gün indirirsin indirdiğin gün senden kötüsü olmaz eşiniz tavrini koysun esinizin artık kendi sorumluluğunda esi evliligi ve hayatı var abiside olsa bir yere kadar esinizde bitiyor işEşim bekarken her şey almış zaten çocuklarına evine alışveriş para desteği her zaman yanında olmuş .Bizimde bi evimiz çocuğumuz borcumuz harcımız var eşimin çalıştığı iş ağır kendi eşi saçma sapan şeyler peşinde gitsin oda bir işe girip çalışsın kolay yoldan zengin olma peşinde kendi eşi
Siz niye sizden para talebi olan birine ısrar kıyamet yanaşmaya çalışıyorsunuz ki? Daha sizin kaçmanız lazım. Kendinizi tokatlatasınız var galiba.Kızlar merhaba biz iki eltiyiz ..
Ahahah aynen vallahi bende anlamıyorum şu şekilde konuşanları."Kayınvalidenin gözdesi..."
Hiç anlamıyorum sonradan sahip olunan aile için gelinlerin kendi arasında yarışa girme durumlarını.
Ailede hiç mi değer görmediler acaba diyorum kayınvalidenin gözüne girmek bu kadar metalaştırılınca.
Saygı çerçevesi içerisinde mesafe en güzel şeydir tadını bir bilseniz
Söyledim zatenSizde bunu dile getirin. Bizim zor zamanımızda kimse yoktu yanımızda diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?