Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ticarette bu kadar kötü birinden akıl alacak hale geldiyse zaten bana göre gayet doğru bir laf etmişsiniz ben özür dilemezdim hatta bu kadar da uğrasmazdım
adam sizi de batırırsa nolacak
Eşinize nazlı diyenler oldu diye gaza gelip surat asmayın hiç naz niyaz yok ortada gayet haksızsınız.Enişteye kadar düştünüz mü diyerek eşinizi ne kadar alçaltmışsınız adam zaten streslidir yeterince.Eşiniz size gelip örnek veriyorum eltin kadar olamadın dese ne hissedersiniz.Ikisi aynı derecede talihsiz cümleler bana göre.
Eşinize nazlı diyenler oldu diye gaza gelip surat asmayın hiç naz niyaz yok ortada gayet haksızsınız.Enişteye kadar düştünüz mü diyerek eşinizi ne kadar alçaltmışsınız adam zaten streslidir yeterince.Eşiniz size gelip örnek veriyorum eltin kadar olamadın dese ne hissedersiniz.Ikisi aynı derecede talihsiz cümleler bana göre.