- 15 Ocak 2023
- 554
- 651
Ne güzel açıklamışsınız, ben zaten kayınvalidemlerden uzak oturuyorum onlara geldikçe evlerini hep süpürürüm temizlerim kendi evim gibi hatta gibisi fazla kendi evim orası benim. Yani ezdirme falan demiş bazıları da ezdirmek değil bu kendi annemize nasılsak ona da öyle olmamız gerekBizim iki geline örneksiniz. Biz, sizin gibi olanı çok seviyoruz. Annemler diğer cadaloza oğlumdan, torunumdan olurum gibisine bir şey de diyemiyorlar. Ben ayar oluyorum ama sırf annem ve babam için susuyorum. Görmüyor değiller ama oğullarının başımıza bela ettiği birini, sırf oğlan üzülür diye görmezden geliyorlar.
Mesela sizin gibi olan gelinimiz, yakın dönemde babasını kaybetti ve ben bile çok üzüldüm elli kere aradım hem kendisini, hem ailesini. Bayram önü bu durum yaşanınca normalinde ben büyük olduğum için kendisi arardı ama bu kez ben aradım. "Abla ben arayacaktım" dedi. "Hiç sorun değil canım, acın var ve büyük, küçük davası yapıp senin yalnız hissetmeni istemedim, yanındayım" dedim. Yine ailesinide aradım. Diğeri olsa 1 kere usulen arardım.
Sizin gibi olana uzakta bile olsam hediyemi hiç eksik etmem. Kendime 1 alıyorsam, ona 2 alırım. Çünkü el kızı demedim. Bizi saydı ve sevdi ben de başıma taç ettim. Annesi ile görüşmemde bile annesi, "xxxxx seni çok seviyor, dilinden düşmüyorsun ben de " Aman kızım kv. Ve görümcenle aran iyi sen 1 yapsan onlar 5 yapıyor saygıda kusur etme" dedim diyor.
Öbürüne zırnık koklatmam. Kv. Niz adaletli ve iyi birisi ise emin olun daha kıymetlisinizdir. Sizin yaptığınızı görmemek değilde, maalesef oğulları için susmak zorunda kalıyorlar. Bana kalsa gemileri yakarım ama beni bile durduruyorlar.