- 26 Ekim 2015
- 8.283
- 19.915
Benim Elti de böyle kendi anasının evinde süpürge tutmamıştır, kvye gelince çay içecekken kalkıp cam sileyim işin kolaylaşsın diyor bak yemin ederim…
Göze girdimi bari?
Madalyası takildimi? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim Elti de böyle kendi anasının evinde süpürge tutmamıştır, kvye gelince çay içecekken kalkıp cam sileyim işin kolaylaşsın diyor bak yemin ederim…
Cay tabagi kullandirtmiyordur kvneBenim Elti de böyle kendi anasının evinde süpürge tutmamıştır, kvye gelince çay içecekken kalkıp cam sileyim işin kolaylaşsın diyor bak yemin ederim…
Eşimi baskı yapıyor kiBenim Elti de böyle kendi anasının evinde süpürge tutmamıştır, kvye gelince çay içecekken kalkıp cam sileyim işin kolaylaşsın diyor bak yemin ederim…
Ah canım mesele siz değilsiniz, onun kocası daha kıymetli ailesinin gözünde. Ona meydanı veren de koca, öyle zart zort konuşturan da. Bunu anladığınız gün her şeyi anlarsınız.kızlar benim bir eltim var, benden yaşça büyük ve çalışıyor. Ben çalışmıyorum sınava girdim fakat bu sene olmadı. Herneyse bu her şeyi kayınbabamgilden istiyor ev araba her şeyi aldırıyor ben hiç sesimi çıkartmıyorum. Yine bu iş varken gezmeye gidiyor herkes ne güzel etmişsiniz diyor. Ben gezmeye giderken gittiğimi saklıyorum çünkü ne gerek var vs diyorlar. Daha çok şey var ama en zoruma giden ben kaynanamın evini her gün siler süpürürüm onlar yokken ama hiç lafını etmem. Bu hep mutfağı sildim yerleri şöyle yaptım bilmem ne başlar. Ben hiç sesimi çıkarmıyorum ama onun yaptıkları daha çok görülüyor. Ben de mi her yaptığını söyleyen yalaka bir gelin olmalıyım yoksa sorun onun çalışıyor olmasında mı. Tamam yüz yüzeyken vesaire benim daha kıymetli olduğumu belli ediyorlar ağızlarıyla da onu yeriyorlar ama yaptıkları ayrıca burunlarından getirmesine rağmen yine de hiçbir şey yok gibi davranmaları beni çok şaşırtıyor. Eltisi böyle olanlar nasıl başa çıkıyorsunuz siz sessiz mi kalıyorsunuz
Her yaptığını söyleyen yalaka olmuyor açıkgöz oluyor. İş ortamında anladım bunu da, kaldırdığı çöpü bile bağır çığır duyuranlar daha çok çalışıyor gibi gözüküyor. Yani insanoğlu genel olarak aptaldır. Sadece bazıları daha akıllıdır, o 2 gr fazlalık ile diğerlerini bir güzel manipüle eder daha rahat hayatı olur.Ben de mi her yaptığını söyleyen yalaka bir gelin olmalıyım yoksa sorun onun çalışıyor olmasında mı.
Yerden çöp kaldırırken "ben bunu kaldırdım" diye bayrak etmeniz gerekiyor. Yoksa kimsenin gözüne gelmez. Taktik bu artık "ben yaptım, çok yoruldum, perişan oldum" diye duyuracaksınızkızlar benim bir eltim var, benden yaşça büyük ve çalışıyor. Ben çalışmıyorum sınava girdim fakat bu sene olmadı. Herneyse bu her şeyi kayınbabamgilden istiyor ev araba her şeyi aldırıyor ben hiç sesimi çıkartmıyorum. Yine bu iş varken gezmeye gidiyor herkes ne güzel etmişsiniz diyor. Ben gezmeye giderken gittiğimi saklıyorum çünkü ne gerek var vs diyorlar. Daha çok şey var ama en zoruma giden ben kaynanamın evini her gün siler süpürürüm onlar yokken ama hiç lafını etmem. Bu hep mutfağı sildim yerleri şöyle yaptım bilmem ne başlar. Ben hiç sesimi çıkarmıyorum ama onun yaptıkları daha çok görülüyor. Ben de mi her yaptığını söyleyen yalaka bir gelin olmalıyım yoksa sorun onun çalışıyor olmasında mı. Tamam yüz yüzeyken vesaire benim daha kıymetli olduğumu belli ediyorlar ağızlarıyla da onu yeriyorlar ama yaptıkları ayrıca burunlarından getirmesine rağmen yine de hiçbir şey yok gibi davranmaları beni çok şaşırtıyor. Eltisi böyle olanlar nasıl başa çıkıyorsunuz siz sessiz mi kalıyorsunuz
Bazılarına bu da sökmüyor bazıları illa yapman gerekiyor gibi düşünüyor bide sanki taş taşıdı vs diyorlarYerden çöp kaldırırken "ben bunu kaldırdım" diye bayrak etmeniz gerekiyor. Yoksa kimsenin gözüne gelmez. Taktik bu artık "ben yaptım, çok yoruldum, perişan oldum" diye duyuracaksınız
Aslında yaparken takdir bekleyerek yapmam. Bana göre aile olmak kim zordaysa ona destek olmaktır. Ama evlendikten snr gördüm ki iş öyle değil. Getirdikleri bi kilo domatesi bile "biz domates götürdük" diye gördükleri her insana anlatınca ben de demek ki adet buymuş anlatmak gerekiyor diye başladım yaptıklarımı duyurmayaBazılarına bu da sökmüyor bazıları illa yapman gerekiyor gibi düşünüyor bide sanki taş taşıdı vs diyorlar
Bence birşeyleri yaparken takdir beklemek hata çünkü çok az insan takdir edip teşekkür ediyor malesef
Konu sahibi takdir vs için yapıyorsa yanlış yolda ama zoraki yapıyorsa orasını bilemem (aynı evde oturuyorsa belki )
Bence eltiniz çalışıyor,kendi halinde diye kıskanıyorsunuzkızlar benim bir eltim var, benden yaşça büyük ve çalışıyor. Ben çalışmıyorum sınava girdim fakat bu sene olmadı. Herneyse bu her şeyi kayınbabamgilden istiyor ev araba her şeyi aldırıyor ben hiç sesimi çıkartmıyorum. Yine bu iş varken gezmeye gidiyor herkes ne güzel etmişsiniz diyor. Ben gezmeye giderken gittiğimi saklıyorum çünkü ne gerek var vs diyorlar. Daha çok şey var ama en zoruma giden ben kaynanamın evini her gün siler süpürürüm onlar yokken ama hiç lafını etmem. Bu hep mutfağı sildim yerleri şöyle yaptım bilmem ne başlar. Ben hiç sesimi çıkarmıyorum ama onun yaptıkları daha çok görülüyor. Ben de mi her yaptığını söyleyen yalaka bir gelin olmalıyım yoksa sorun onun çalışıyor olmasında mı. Tamam yüz yüzeyken vesaire benim daha kıymetli olduğumu belli ediyorlar ağızlarıyla da onu yeriyorlar ama yaptıkları ayrıca burunlarından getirmesine rağmen yine de hiçbir şey yok gibi davranmaları beni çok şaşırtıyor. Eltisi böyle olanlar nasıl başa çıkıyorsunuz siz sessiz mi kalıyorsunuz
Bazen hayat ve kişiler ister istemez tavırlarimizi degistirmemize neden oluyorlarAslında yaparken takdir bekleyerek yapmam. Bana göre aile olmak kim zordaysa ona destek olmaktır. Ama evlendikten snr gördüm ki iş öyle değil. Getirdikleri bi kilo domatesi bile "biz domates götürdük" diye gördükleri her insana anlatınca ben de demek ki adet buymuş anlatmak gerekiyor diye başladım yaptıklarımı duyurmaya
Siz niye hasetlendiniz eltinize ? Yuzyuzeyken daha degerli oldugunuzu hissettiriyorlarmis falan daha mi degerli oldugunuzu saniyorsunuz kompleks bukızlar benim bir eltim var, benden yaşça büyük ve çalışıyor. Ben çalışmıyorum sınava girdim fakat bu sene olmadı. Herneyse bu her şeyi kayınbabamgilden istiyor ev araba her şeyi aldırıyor ben hiç sesimi çıkartmıyorum. Yine bu iş varken gezmeye gidiyor herkes ne güzel etmişsiniz diyor. Ben gezmeye giderken gittiğimi saklıyorum çünkü ne gerek var vs diyorlar. Daha çok şey var ama en zoruma giden ben kaynanamın evini her gün siler süpürürüm onlar yokken ama hiç lafını etmem. Bu hep mutfağı sildim yerleri şöyle yaptım bilmem ne başlar. Ben hiç sesimi çıkarmıyorum ama onun yaptıkları daha çok görülüyor. Ben de mi her yaptığını söyleyen yalaka bir gelin olmalıyım yoksa sorun onun çalışıyor olmasında mı. Tamam yüz yüzeyken vesaire benim daha kıymetli olduğumu belli ediyorlar ağızlarıyla da onu yeriyorlar ama yaptıkları ayrıca burunlarından getirmesine rağmen yine de hiçbir şey yok gibi davranmaları beni çok şaşırtıyor. Eltisi böyle olanlar nasıl başa çıkıyorsunuz siz sessiz mi kalıyorsunuz