Eltimin her yaptığı göz ardı ediliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşbihte hata olmasın ama alçak eşek olursan semer vuran çok olur derler. O kadar ulaşılması kolaysınız ki siz değerli değilsiniz. Kullanılması kolay bir insan olduğunuz için yanlarında tutuyorlar. Burda eltiyle başedecek ne var onu da anlamadım. O öyle sen böyle

Elti napmış Allah aşkına
Anlayan varmı?
Kadın kendi hayatını yaşiyor, kv ye hizmetcilik yapmiyor diyemi bu kin?
Kv evi temizlemek ne ayrıca, 20 senelik evliyim, kendisiyle konuşmadığım son 3 seneyide saymayalım kadının süpürgesi nerde, toz bezleri nerde bile bilmem. Banane kv nin evinin temizliğinden? Ben kendi evimi bile temizlemiyorum, yardımcı alıyorum.
Ev araba alındıysa, ki hiç sanmiyorum bu ekonomide ev araba almak okadar kolay değil artık, oğluna alınmış. Ona takacağınıza eşinize sorun ona niye alınmamış acaba?

kızlar benim bir eltim var, benden yaşça büyük ve çalışıyor. Ben çalışmıyorum sınava girdim fakat bu sene olmadı. Herneyse bu her şeyi kayınbabamgilden istiyor ev araba her şeyi aldırıyor ben hiç sesimi çıkartmıyorum. Yine bu iş varken gezmeye gidiyor herkes ne güzel etmişsiniz diyor. Ben gezmeye giderken gittiğimi saklıyorum çünkü ne gerek var vs diyorlar. Daha çok şey var ama en zoruma giden ben kaynanamın evini her gün siler süpürürüm onlar yokken ama hiç lafını etmem. Bu hep mutfağı sildim yerleri şöyle yaptım bilmem ne başlar. Ben hiç sesimi çıkarmıyorum ama onun yaptıkları daha çok görülüyor. Ben de mi her yaptığını söyleyen yalaka bir gelin olmalıyım yoksa sorun onun çalışıyor olmasında mı. Tamam yüz yüzeyken vesaire benim daha kıymetli olduğumu belli ediyorlar ağızlarıyla da onu yeriyorlar ama yaptıkları ayrıca burunlarından getirmesine rağmen yine de hiçbir şey yok gibi davranmaları beni çok şaşırtıyor. Eltisi böyle olanlar nasıl başa çıkıyorsunuz siz sessiz mi kalıyorsunuz
Ah canım mesele siz değilsiniz, onun kocası daha kıymetli ailesinin gözünde. Ona meydanı veren de koca, öyle zart zort konuşturan da. Bunu anladığınız gün her şeyi anlarsınız.

Ben de mi her yaptığını söyleyen yalaka bir gelin olmalıyım yoksa sorun onun çalışıyor olmasında mı.
Her yaptığını söyleyen yalaka olmuyor açıkgöz oluyor. İş ortamında anladım bunu da, kaldırdığı çöpü bile bağır çığır duyuranlar daha çok çalışıyor gibi gözüküyor. Yani insanoğlu genel olarak aptaldır. Sadece bazıları daha akıllıdır, o 2 gr fazlalık ile diğerlerini bir güzel manipüle eder daha rahat hayatı olur.

Eltinin size kotulugu yokki aileylede iyi geciniyor belliki calisip biseyler aliyor olabilir kp de ona destek oluyodur aralarindaki iletsimi bilemezsiniz sizlik bisey yok siz her gun temizlik yapmayi falan birakip kendinize hobi ve cevre edinip sosyallesin bence

kızlar benim bir eltim var, benden yaşça büyük ve çalışıyor. Ben çalışmıyorum sınava girdim fakat bu sene olmadı. Herneyse bu her şeyi kayınbabamgilden istiyor ev araba her şeyi aldırıyor ben hiç sesimi çıkartmıyorum. Yine bu iş varken gezmeye gidiyor herkes ne güzel etmişsiniz diyor. Ben gezmeye giderken gittiğimi saklıyorum çünkü ne gerek var vs diyorlar. Daha çok şey var ama en zoruma giden ben kaynanamın evini her gün siler süpürürüm onlar yokken ama hiç lafını etmem. Bu hep mutfağı sildim yerleri şöyle yaptım bilmem ne başlar. Ben hiç sesimi çıkarmıyorum ama onun yaptıkları daha çok görülüyor. Ben de mi her yaptığını söyleyen yalaka bir gelin olmalıyım yoksa sorun onun çalışıyor olmasında mı. Tamam yüz yüzeyken vesaire benim daha kıymetli olduğumu belli ediyorlar ağızlarıyla da onu yeriyorlar ama yaptıkları ayrıca burunlarından getirmesine rağmen yine de hiçbir şey yok gibi davranmaları beni çok şaşırtıyor. Eltisi böyle olanlar nasıl başa çıkıyorsunuz siz sessiz mi kalıyorsunuz
Yerden çöp kaldırırken "ben bunu kaldırdım" diye bayrak etmeniz gerekiyor. Yoksa kimsenin gözüne gelmez. Taktik bu artık "ben yaptım, çok yoruldum, perişan oldum" diye duyuracaksınız

Yerden çöp kaldırırken "ben bunu kaldırdım" diye bayrak etmeniz gerekiyor. Yoksa kimsenin gözüne gelmez. Taktik bu artık "ben yaptım, çok yoruldum, perişan oldum" diye duyuracaksınız
Bazılarına bu da sökmüyor bazıları illa yapman gerekiyor gibi düşünüyor bide sanki taş taşıdı vs diyorlar
Bence birşeyleri yaparken takdir beklemek hata çünkü çok az insan takdir edip teşekkür ediyor malesef
Konu sahibi takdir vs için yapıyorsa yanlış yolda ama zoraki yapıyorsa orasını bilemem (aynı evde oturuyorsa belki )

Bazılarına bu da sökmüyor bazıları illa yapman gerekiyor gibi düşünüyor bide sanki taş taşıdı vs diyorlar
Bence birşeyleri yaparken takdir beklemek hata çünkü çok az insan takdir edip teşekkür ediyor malesef
Konu sahibi takdir vs için yapıyorsa yanlış yolda ama zoraki yapıyorsa orasını bilemem (aynı evde oturuyorsa belki )
Aslında yaparken takdir bekleyerek yapmam. Bana göre aile olmak kim zordaysa ona destek olmaktır. Ama evlendikten snr gördüm ki iş öyle değil. Getirdikleri bi kilo domatesi bile "biz domates götürdük" diye gördükleri her insana anlatınca ben de demek ki adet buymuş anlatmak gerekiyor diye başladım yaptıklarımı duyurmaya 😀

Bence eltiniz çalışıyor,kendi halinde diye kıskanıyorsunuz

Aslında yaparken takdir bekleyerek yapmam. Bana göre aile olmak kim zordaysa ona destek olmaktır. Ama evlendikten snr gördüm ki iş öyle değil. Getirdikleri bi kilo domatesi bile "biz domates götürdük" diye gördükleri her insana anlatınca ben de demek ki adet buymuş anlatmak gerekiyor diye başladım yaptıklarımı duyurmaya 😀
Bazen hayat ve kişiler ister istemez tavırlarimizi degistirmemize neden oluyorlar

Sen olmak istedigin yerde ol koca tarafina birseyler yapmak zorunda degilsin evine bak evini süpür yeter onlari hayatinda önplana koyma üzülürsün eltinede takma önemseme yine üzülürsün
Esine cocuklarina evine bak kim ne düsünüyorsa kim ne yapiyorsa yapsin bu kadar ..

Eltim yok ama olsa o KV evini temizliyor diye temizlemek zorunda değilim. O gelmiyor diye evde oturmak zorunda değilim. Eltinize bilenmek yerine kıymetli kocanıza bilenin size temizlik yaptırmasın, gezmenize laf söyletmesin

Siz niye hasetlendiniz eltinize ? Yuzyuzeyken daha degerli oldugunuzu hissettiriyorlarmis falan daha mi degerli oldugunuzu saniyorsunuz kompleks bu

Kendi evimin isine zor yetiyorum cocukla
Kaynana evini e temizlicem kizz. Kendine is mi ariyorsun birak yapsin kendi. Yapamiyosa temizlikci tutsun
Eltinr gelince deveye diken insana s....derler anladın insallah gerisini.o hesap olmus. Kendini kullandirma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X