eltimin hareketleri

şuan onun yuzunden kötü olmadik canim ama eger günün birinde olursak(ki bu da kocamin onun aldigi iki hediyeye yaptigi soyledigi guzel sözlere tav oldugunu gosterir)iste o zaman eşimi de gozüm görmez.gerekmez bana öyle eş

Suan esinle kotu olmadin cunku henuz butun dusuncelerini konusmuyorsun. Ama boyle devam ederse konustugunda patlar. Daha simdiden laf kondurmuyor.

Rica ederim.
Sinsi insan tipi, en tehlikelisi. İnsanların çıkarlarına hizmet eder. Sonra da onların kendilerine minnet duymasını sağlarlar .Olumlu duygularını abartır, olumsuz duygularını ise saklarlar.
Eltiniz muhtemelen çok değer ve sevgi görmediği bir aile ortamında yetişmiş. İlişkilerde vermeden alamayacağını düşünüyor.Aşırı derecede onaylanma ve taktir edilme ihtiyacı var.Aslında onun adına çok üzücü. Bir insanın değer görmek için bu kadar çok çırpınması çok üzücü değil mi? Kendi gibi davranırsa sevilmeyeceğini, kendisine kıymet verilmeyeceğini düşünüyor. Aslında eltinizin derdi kendisiyle.
O yüzden ona prim vermeyin, kendinizi yormayın derim. Kendinizi yorduğunuz,sinirlerinizi yıprattığınızla kalırsınız.
kız seninle biz özelden mi konuşsak ne belli ki ayni frekanstayız :) ben de aynen boyle dusunuyodum onu ilk tanidigim zamanlar.onun bu davranislarini duydugu sevgi ihtiyacina bagliyodum belliki onaylanmak ve sevilmek istiyodu bunun icinde ayiya dayi diyodu aynen boyle düsünüyodum.hatta o evlendigi zaman ona o kadar uzülüyodum ki cebimde ne kadar para varsa gittim yeni gelinin ihtiyaci olacagi seyler aldim.bunlari soylemek hos degil ama baska ben de ona karsi gayet iyi niyetliydim onu anlatmaya calisiyorum.taki kayinvalidemi bana karsi doldurdugunu hissedene kadar.kayinvalidem bana gelip gelip eltimi kastederek sorular sormaya agzimi aramaya basladi kadin onun yaninda bana gule gule diyip sarilince bile bu sinirlenip odasina gidiyodu.boyle hareketlerini gorunce de ben kıl kapmaya başladım

kızlarr hepinize şimdiden teşekkür ediyorum degerli yorum ve önerileriniz için gercekten bana farkli pencerelerden bakma imkani sagliyo cansınız.imkanım olsa da hepinizi kucaklasam üzgün olanlarınızı güldürmeye kafasını dağıtmaya çalışsam :) kadının kadını anladığı gibi kimse kimseyi anlayamıyo..

neyse aşkım daha fazla depreşmeden konuya geçeyim sizi bunaltmim :)

benim rahatsız olduğum şey eltimin aşırı bi şekilde eşimin ailesine ve eşine yalakalık yapması.kayınvalidemi iki dakikada bir gider şapur şupur öper boynunu gıdığını falan parmaklarına kadar öper.ya belki seviyodur falan tamam ama çogu insan annesini bile günde 40 kere şap şap öpmüyo.bi görseniz koltukta bile oturmaz dizinin dibinde oturur.haliyle kayinvalidem de bu ilgiye kayitsiz kalamiyo :) aslinda buraya kadar olan kısmı beni pek alakadar etmiyo olabildigince iyi olsunlar ne güzel ama kız böyle davranarak kendine yer ediyo sonra da alttan alttan bana karşı fişnikliyo herkesi.bunu nerden anladin diyeceksiniz bir kere kızın beni kıskandigina şahit oldum kaynanamin ilk gelini ben oldugum için bana bir kere kıdemli gelin falan demişti eltim de sürekli trip atti kıdemli gelinin varmiş senin ben zaten kıdamsizim falan diye.ama günlerce ara ara laf soktu yani.aman valla ben buna ragmen bile umursamiyorum naparlarsa yapsinlar isterlerse koyun koyuna yatsinlar :) ama eltim bu sefer de esimin üzerine oynamaya basladi.sürekli abim abim diye geziyo.artik ister istemez ben de bunlari yalakalik olarak algiliyorum.diyeceksiniz ki niye? hemen açıklayayım.
misal dün bebegimizin cinsiyetini ögrendik ve haliyle herkese de haberi verdik bugün eltim gitmiş erkek ayakkabisi zıbını falan almis direk fotografini çekip eşime atmis.eşim de hayatta dayanamaz böyle jestlere yani.
eltimle küs degiliz yani arada konusuyoruz ama fotograflari bana degil de esime atmasi biraz anormal degilmi sanki gözüne girmeye ailede yer edinmeye calisiyo gibi.neticede ben de bebegin annesiyim ve eltim de bi bayan yani bana atmasi daha yakin bi ihtimal gibi geliyo aramizda kusluk darginlik yok cunku.kaldi ki bu kız arayip beni çocugumuzu ögrendigimizde tebrik bile etmedi.hayir etmek zorunda degil elbette ama eşimin yufka yürekli oldugunu biliyo ona niye atiyo fotograflari ben neciyim burda? oynayacağı atı iyi biliyo besbelli.

bu durumda nasil bi tavir takinmaliyim kizlar yarin öbürgün kendine yer edip güven sayginlik kazanip(araya hatır giriyo çünkü o böyle davrandikca) bana karsi biseyler yapmasindan şüpheleniyorum.benden pek hoşlanmadigi bariz çünkü.
kalkip esime de bu kiz yalaka desem cocuguna kiyafet almis sen hala ne diyosun diyip beni ergen gibi görecek erkeklerin sezgileri yok malesef.
söyleyin bana ben ne yapayim ?
Ahh ahh benim başımda da var böyle bitane hemde eşimin kuzeninin nişanlısı. Benim kayınvalideme bile yalakalık yapıyor kendi kayınvalidesi akrabaları gectim sonra da ortamlarda en iyi gelin ben olucam diğer gelinler gibi sizinle az değil cok görüscem gibi laflar. Ben aileme yakın oturuyorum kendi kayınvalidesinin üst katına ama bize yani kaynanama ait eve taşınmak istiyor güya amaç kendi kaynanasına yakın olmakmış. Yersen. Kira ödemeyecek oraya oturup acıkca söyledi kaynanama ben de biz kiradayız o nasıl oraya oturuyor diyince duruldu ortalık. Allah bunlardan korusun bizi. Bir de arkamdan daha simdiden kayınpederime beni kesmiş evine almadı diye. Kendi gelmiş arkadasıyla görüsmüs dönerken beni arıyor sanki hergün geldiği yer gibi akşam 8de. Ben de kabul etmedim olayı eve almadı diye anlatıyor.

Ahh ahh benim başımda da var böyle bitane hemde eşimin kuzeninin nişanlısı. Benim kayınvalideme bile yalakalık yapıyor kendi kayınvalidesi akrabaları gectim sonra da ortamlarda en iyi gelin ben olucam diğer gelinler gibi sizinle az değil cok görüscem gibi laflar. Ben aileme yakın oturuyorum kendi kayınvalidesinin üst katına ama bize yani kaynanama ait eve taşınmak istiyor güya amaç kendi kaynanasına yakın olmakmış. Yersen. Kira ödemeyecek oraya oturup acıkca söyledi kaynanama ben de biz kiradayız o nasıl oraya oturuyor diyince duruldu ortalık. Allah bunlardan korusun bizi. Bir de arkamdan daha simdiden kayınpederime beni kesmiş evine almadı diye. Kendi gelmiş arkadasıyla görüsmüs dönerken beni arıyor sanki hergün geldiği yer gibi akşam 8de. Ben de kabul etmedim olayı eve almadı diye anlatıyor.
bunlar daha evlenmeden master mı yapiyo napıyo ya ben anlamadim bu sinsilikte kaçıncı level.tabiki paşa paşa kirada oturacak hem arkandan atip tutsun hem evinde otursun yok ya.sakin izin verme arkandan iyi güler valla.napalim ki bilemedim insan herzaman kendi gibi olmali oldugu gibi olmali tamam ama düsmanin silahiyla silahlanin diye de bisey var.ha kalkip biz de yalakalik yapmicaz ama en azindan onlarin oyunlarini da imkanlar dahilinde bosa cikaricaz.yani yarin bi kavgada huzurumuz kacinca kimse sen dogruydun oldugun gibi davrandin o yalakaydi demez eşlerimiz bile demez.yaptiklari yanina kar kalir yani

bunlar daha evlenmeden master mı yapiyo napıyo ya ben anlamadim bu sinsilikte kaçıncı level.tabiki paşa paşa kirada oturacak hem arkandan atip tutsun hem evinde otursun yok ya.sakin izin verme arkandan iyi güler valla.napalim ki bilemedim insan herzaman kendi gibi olmali oldugu gibi olmali tamam ama düsmanin silahiyla silahlanin diye de bisey var.ha kalkip biz de yalakalik yapmicaz ama en azindan onlarin oyunlarini da imkanlar dahilinde bosa cikaricaz.yani yarin bi kavgada huzurumuz kacinca kimse sen dogruydun oldugun gibi davrandin o yalakaydi demez eşlerimiz bile demez.yaptiklari yanina kar kalir yani
Valla kaynanam ona benden cok bayılıyor cok samimiymiş aileye cok girip cıkıyormus. Tabi bana laf sokarken ona sokamıyolar veriyor cevabını ama tatlı tatlı benim gibi gözleri dolup uzaklaşmıyor haliyle biyere girip cıkması da benden kolay oluyor. Cocuga yasaklamış nişanlıyken kendisinden ayrı ablalarına bile gitmeyi ama kimse buna bişi diyemiyor cünkü cocuk rest cekip kozın arkasında duruyor. Biz de bir kere aramayalım bir hafta konusuluyor oğlumu benden koparıyor diye. Ama bakma asla yuvamla ugrasmazlar cünkü ben devlet memuruyum o özelde oyüzden kaynanamın gurur kaynagıyım anca icten ice göstermeden ezsin beni. Allahtan eşim kızı teee biz bile tanışmadan öncesinde tanıyor ne şirret biliyor kız ona da yağ yakıyor canım kardeşim filan diyor ama eşim tiksiniyor ondan. Sadece eşim aşırı pasif aşırı...

Valla kaynanam ona benden cok bayılıyor cok samimiymiş aileye cok girip cıkıyormus. Tabi bana laf sokarken ona sokamıyolar veriyor cevabını ama tatlı tatlı benim gibi gözleri dolup uzaklaşmıyor haliyle biyere girip cıkması da benden kolay oluyor. Cocuga yasaklamış nişanlıyken kendisinden ayrı ablalarına bile gitmeyi ama kimse buna bişi diyemiyor cünkü cocuk rest cekip kozın arkasında duruyor. Biz de bir kere aramayalım bir hafta konusuluyor oğlumu benden koparıyor diye. Ama bakma asla yuvamla ugrasmazlar cünkü ben devlet memuruyum o özelde oyüzden kaynanamın gurur kaynagıyım anca icten ice göstermeden ezsin beni. Allahtan eşim kızı teee biz bile tanışmadan öncesinde tanıyor ne şirret biliyor kız ona da yağ yakıyor canım kardeşim filan diyor ama eşim tiksiniyor ondan. Sadece eşim aşırı pasif aşırı...
inanmıyorum ya bu şeytani zekanın kaynağı ne nasıl yapıp beceriyolar anlam veremiyorum ben de bana laf sokuldugunda karsidaki kisinin konumuna ve niyetine bagli olacak tepki veriyorum ama genelde tatli tatli olmuyo ya ben dut yemis bülbül gibi kaliyorum ya da sert çikiyorum suclu oluyorum of ya biz boyle oyun oynayip entrika cevirmek zorundamiyiz herkes ailesiyle isiyle gucuyle ilgilense ya

Siz hariç evdeki herkesi seviyor ben bunu anladım :))
evet :) ama o ben haric evdeki herkese adeta bir iyilik meleği bir şirinlik timsali gibi davraniyo :) kayinpederimi kaynanamla cekistiriyolar sonra kaynanamin yaninda kayinpederimi arayip gayet guzel konusuyo gönlünü ediyo.ben kaynanamin yerinde olsam bu kiz benim arkamdan da konusuyodur derim.ama yok karı efsunlanmış gibi inaniyo herseye

yok anam yok adam oyle bi odaklanmis ki ne var kizin yaptiginda diyo buyutuyosun diyo bu sefer ben sizofren gibi gozukuyorum disaridan.
O zaman bekleyeceksin sadece. Konuştukça daha da kiymetlenecek belki. Yalnız eşim başka bir kadının herhangi bir şeyini ovse kardeşleri hariç tefe koyar calardim. Umursamaz dediysem o kadar değil. Dandik bir takım aldı diye elin ilgi manyağını övüp karını darliyorsun ... Hediyesine ha.diye devam ederim öyle konuşmaya devam ederse.

O zaman bekleyeceksin sadece. Konuştukça daha da kiymetlenecek belki. Yalnız eşim başka bir kadının herhangi bir şeyini ovse kardeşleri hariç tefe koyar calardim. Umursamaz dediysem o kadar değil. Dandik bir takım aldı diye elin ilgi manyağını övüp karını darliyorsun ... Hediyesine ha.diye devam ederim öyle konuşmaya devam ederse.
ya bi de şu var eşim galiba benim rahatsizligimi farketmis durup beni sinir etmek icin gelinimiz cok iyi gelinimize laf yok sen sizofrensin diyip guluyo beni kışkırtmaya calisiyo ben de güldüm orali olmadim daha fazla uzatmasin diye

ya bi de şu var eşim galiba benim rahatsizligimi farketmis durup beni sinir etmek icin gelinimiz cok iyi gelinimize laf yok sen sizofrensin diyip guluyo beni kışkırtmaya calisiyo ben de güldüm orali olmadim daha fazla uzatmasin diye
Heheh. Olabilir. Erkekler niyeyse gıcık etmeyi pek seviyor. İyiyse kocasına iyi sana ne derdim sanırım.:KK14:

inanmıyorum ya bu şeytani zekanın kaynağı ne nasıl yapıp beceriyolar anlam veremiyorum ben de bana laf sokuldugunda karsidaki kisinin konumuna ve niyetine bagli olacak tepki veriyorum ama genelde tatli tatli olmuyo ya ben dut yemis bülbül gibi kaliyorum ya da sert çikiyorum suclu oluyorum of ya biz boyle oyun oynayip entrika cevirmek zorundamiyiz herkes ailesiyle isiyle gucuyle ilgilense ya
Onlar bence cocukluktan alışıyor valla bak kız annesiyle cocukken gün gün gezmis. 60 yasında kadınlarla sıkılmadan saatlerce konu bulabilir ben bulamam. Kendi hayatı yetmiyor işte en cok onlar olsun en cok onlar sevilsin böyle dertleri var böylelerinin eşimin teyzesinin oğlunun nişanlısı ya böyle sacma bir statü ama iste benim kayınpederime beni kesiyor oturup. Ama ben de tartıstım kaynanamla sen nasıl izin verirsin dünkü kız arkamdan konusur diye eşim de kaynanama benim baskılarımla kızdı :D işleri gücleri entrika mesela ben tutup da eşimin coook uzak akrabasını aksam oturmaya cagırmam o cagırmıs altına da not düsmüs ailenin ajanını buldum artık her bilgi bende diye deli manyak :D

ayy vallahi sinir oldum ya napayim yarin kiza mesaj atayim mi bebegimize ciciler almissin tesekkur ederiz babasinin telefonunda rastgele gorduk ama olsun diye :)
Bilemedim ki. Akıllı hatunlar fikir verirler şimdi. Ben yokmuş gibi davranırdım sanırım. Bilemedim.

ayy vallahi sinir oldum ya napayim yarin kiza mesaj atayim mi bebegimize ciciler almissin tesekkur ederiz babasinin telefonunda rastgele gorduk ama olsun diye :)
Hee buarada gecen bir cenazede arkamdan konusmasından sonra ilk defa bir araya geldik selam vermedim arkamı döndüm oturdum kaynanam geldi niye selam vermedin dedi görmedim o gelseydi dedim muhtemelen kız konunun kulağıma geldiğini bile bilmiyor ama ben ortamda güc gösterisi yaptım bütün akrabaları daha iyi tanıdıgımdan oturup sohbet ettim onu yok sayarak garibim herkesi tanımıyor da kenarda kalakaldı :) bence patron kim biraz göster

Onlar bence cocukluktan alışıyor valla bak kız annesiyle cocukken gün gün gezmis. 60 yasında kadınlarla sıkılmadan saatlerce konu bulabilir ben bulamam. Kendi hayatı yetmiyor işte en cok onlar olsun en cok onlar sevilsin böyle dertleri var böylelerinin eşimin teyzesinin oğlunun nişanlısı ya böyle sacma bir statü ama iste benim kayınpederime beni kesiyor oturup. Ama ben de tartıstım kaynanamla sen nasıl izin verirsin dünkü kız arkamdan konusur diye eşim de kaynanama benim baskılarımla kızdı :KK70: işleri gücleri entrika mesela ben tutup da eşimin coook uzak akrabasını aksam oturmaya cagırmam o cagırmıs altına da not düsmüs ailenin ajanını buldum artık her bilgi bende diye deli manyak :KK70:
sosyal manyak bunlar valla toplumda bunlardan çok.herkesin özel hayatini yatak odasina varana kadar cok asiri merak ediyolar izci gibi iz sürüyolar dedikodu ariyolar baska isleri güçleri mesgaleleri yok gibi.biz gayet standart düz insanlar olarak onlarin yaninda saf gibi kaliyoruz halbuki yaptiklari bariz özel hayatı taciz ve terbiyesizlik.ama gel de anlat.ben de ünv.mezunuyum mesela esim lise mezunu zamaninda bunu kullanarak agzimdan laf almaya cok calisirlardi esimi kucük goreyim de bi dedikodu ciksin diye.hey allahim ya kompleksli manyaklar

Back
X