eltimin hareketleri

Ben kadınsal sezgilere güvenirim. Hissiniz ne söylüyorsa doğrudur. Eltinizin aldığı hediyelerin fotoğrafını eşinize atmasını çok garip buldum. Herkese yaranmaya çalışıyor gibi.
Ayrıca sizi kıskanıyor; ama tam zıddı şekilde davranarak kıskanmadığını ispat etmeye çalışıyor. Abartılı davranmasının nedeni de bu.

Guldurdunuz beni :)).anlamam mi canm eltim olmasada var etrafta boyle tipler .elti oluncada otomatik kiyaslama olur komsumun eltisi ayni boyle.tavsiyem onun gbi davranamayacgn icin ondan uzak durman mumkun oldugunca
uzaktayim zaten o zorla hayatimiza kendini dahil ediyo esimi ariyo mesaj atiyo yalakalik yapcam diye(ha kesinlikle baska turlu bi ilgi alaka degil bu) butün derdi göze girmek

ben
ben onun esine yazinca esim bana kiziyo hanimina yaz diye.ki hakli da bence.bizim a ne kadar cok konusacagimiz konu olabilir ki.mahremiyetten falan bahsetmiyorum yanlis anlasilmasin.ama o varken ben kalkip kaynima yazmam ya sacma gelir bana.hem onla sidik yaristirmak da istemiyorum zaten sadece esimin ona inanip kanmasi gucume gidiyo

İşte yorum yapmayacaksiniz. Bir kere göz boyandı mi tamam. Sizi fesat bilecekler. Politik olmalısınız. Hmm güzelmiş keşke bana atsaydi diyeceksiniz mesela. Rahatsız olduğunuzu çaktırmayacaksiniz. Of böyle insanlar da ömür törpüsü. Ha sorarsanız senin eltin var mı diye yok. Ola ki kaynım evlenirse eltim zerre kadar umrumda olmaz. Ben kimseyle gereksiz muhabbete girmem kimseyi de bu şekilde umursamam. Ne olursa aman canım bana ne der geçerim. Son olarak ey elti sen kimsin ya!

yemin ediyorum harika analiz tebrik ederim bu kadar olur...ben simdi o beni kiskaniyo desem insanlar üstüme çullanicak halbuki hissediyorum ya bu kadar aşırı abarti hareketin altinda beni altetme geri planda birakma düsüncesi var

ahahahahah aynen öyle eltiligi ondan ogrenecek degiliz :) inanki benim kadar umursamaz olamazdi bi insan ama isin icine eş kisisi girince eş kişisi de azcık saf olunca insanlarin heyheyleri tepesine cikiyo.şuan benim icin tehlik teskil etmiyo gormezden gelebilirim ama bu elti denen varlik ince ince isliyo insanlari vicdani yük birakiyo.bugün esim onu bana karsi savunuyo yarin daha da ileri boyutlara gider kendimi hicbisekilde anlatamam kendine bu kadar yer etmesi yarin bana karsi bi hamle yapacagini dusundurtuyo.boyle dusunmemin sebebini de konuda acikladim kaynanam bana kidemli diyince veya sicak davraninca sinirleniyo

Kesinlikle haklısınız. Dikkat edilmesi gerek bi tip. Mesafe candır. Uzak durun. Eşinize rahatsızlığınızı dile getirmeyin aileyi ele geçirmiş, direk suçlu siz olursunuz. Bir gün sıkılacak bu durumdan be özüne dönecek o zaman görecem ben onu. Hem boşverin kv elinizin olsun. Daha çok işime gelirdi benim.

Aman canım ne yapacak ki? Şu an elinizden bir şey gelmez dediğim gibi. Ama alttan alta kocaniza size mesaj atmasının doğru olmadığını isleyebilirsiniz. Ne bileyim işte sizin kayniniza mesaj yazmanıza kızıyormus. Bir şekilde lafı öyle dolastirabilirsiniz. Suclamadan salaga yatarcasina.

valla kayinvalideyle aşk yasamalari isime geliyo benden uzak olsunlar umrumda bile degil ben en birinci gelin olacam en cok sevilen gelin olacam kafalarinda degilim o yuzden sorun yok :) ama esimin de beynini yikamasi ve bunu cok iyi bi yolla yapmasi zoruma gidiyo ben esime bak bu kiz oyun oynuyo yalakalik yapiyo desem bana diyecegi ilk sey sen şizofrenmisin olacak.peki ama bu kadar samimi ve ilgiliyse bu kiz ben hamileyim benim bebegime aldigi kiyafetleri bana neden atmiyo yahu? boyle seyler annelerin daha cok dikkatini cekmezmi yanlismiyim?

yok anam yok adam oyle bi odaklanmis ki ne var kizin yaptiginda diyo buyutuyosun diyo bu sefer ben sizofren gibi gozukuyorum disaridan.

İyi de o zaman siz “sen bana eşine yaz diyorsun ama o sana yazıyor” deyince eşinizin size hak vermesi lazım. Öteki türlüsü ikiyüzlüce olur. O sizin çocuğunuza hediye alıp fotoğrafını eşinize gönderebiliyorsa ve bu hoş karşılanıyorsa, sizin de onun çocuğuna hediye alıp fotoğrafını eşine göndermeye hakkınız olmalı.

o
onun çocuğu yok minnoşum.bide ben bunca zaman kaynimla gereksiz yakin olmadim yani en azindan telefonda.simdi hergun yazsam halini hatrini sorsam abes olur.eltimde onu kiskanip nispet yaptigimi dusunur kaynimda hayirdir noluyo bunca sene sonra der yani ortada çocukca davranan ben olurum

siz ne tavır takınırsanız takının doldurmak istedikten sonra doldurur, yapabileceğiniz birşey yok
kendiniz olun yeter, ha ilk gelin olmuş ha son gelin. belli ki sizde değer veriyorsunuz böyle şeylere, çok da umrunuzda değil gibi davranıyorsunuz ancak gerçekten umrunuzda olmasa bu durumu dert etmezdiniz
buarada hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla gelir bebeginiz inşallah

Benim esimde iyidir hostur. Yapilan hosluklara kibar olur. Amaaaa elin kadini icin benimle kotu olmaz. Eltim kim? Kardesin karisi yani hickimse.

Hoslanmiyorum o kadinin hal ve hareketlerinden der, gozume batanlari gayet acik soylerim esim de ona gore ayarlar kendini.

Rica ederim.
Sinsi insan tipi, en tehlikelisi. İnsanların çıkarlarına hizmet eder. Sonra da onların kendilerine minnet duymasını sağlarlar .Olumlu duygularını abartır, olumsuz duygularını ise saklarlar.
Eltiniz muhtemelen çok değer ve sevgi görmediği bir aile ortamında yetişmiş. İlişkilerde vermeden alamayacağını düşünüyor.Aşırı derecede onaylanma ve taktir edilme ihtiyacı var.Aslında onun adına çok üzücü. Bir insanın değer görmek için bu kadar çok çırpınması çok üzücü değil mi? Kendi gibi davranırsa sevilmeyeceğini, kendisine kıymet verilmeyeceğini düşünüyor. Aslında eltinizin derdi kendisiyle.
O yüzden ona prim vermeyin, kendinizi yormayın derim. Kendinizi yorduğunuz,sinirlerinizi yıprattığınızla kalırsınız.

iyi dileklerin için tesekkur ederim amin insallahh :)

konuma gelecek olursam beni ilgilendiren tek kısım eşimle ilgili olan kısmı yoksa kiminle nasil davrandigi oturup kalktigi umrumda degil zaten evim uzak ayda yilda bir goruyoum canim

ay arama mesafe koysam onu tam hakli cikaricam.dostunu yakin tut düsmani daha yakın :)

Ben arama mesafe koydum rahatladim. Aynı seninkindendi. Başta beni haksız gördüler sonra herkes anladı nasıl biri olduğunu öyle yalaka yapmakla olmuyor o işler

şuan onun yuzunden kötü olmadik canim ama eger günün birinde olursak(ki bu da kocamin onun aldigi iki hediyeye yaptigi soyledigi guzel sözlere tav oldugunu gosterir)iste o zaman eşimi de gozüm görmez.gerekmez bana öyle eş

Ben arama mesafe koydum rahatladim. Aynı seninkindendi. Başta beni haksız gördüler sonra herkes anladı nasıl biri olduğunu öyle yalaka yapmakla olmuyor o işler
ömür boyu boyle olacagini ben de sanmiyorum biraz kanatlanip ucabildigi zaman herkese postayi koyacak gibi geliyo kayinvalidemle bir oturuyo cunku(kendi tercihi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…