eltimin hareketleri

belki de.aslında üzülüyorum da bu haline.ama onun yasadigi travma beni geri plana atma hakkini vermez ki ona baskasini ezerek yükselemezsin çok hırslı bi kız

ha
haklısın canım nebilim hamilelikten heralde şuan ilk anki sinirim öfkem yok kocam da inanirsa inansin aman ona mi yasiycam ha inandi ha inanacak diye

ha

haklısın canım nebilim hamilelikten heralde şuan ilk anki sinirim öfkem yok kocam da inanirsa inansin aman ona mi yasiycam ha inandi ha inanacak diye
Aynen kimse aptal degil diye bosuna demedim ilk basta boyle insanlar baskalsrini sicak tavirlariyla etkileyebilir ama sahteyse ki yuzde 90 sahtedir zamanla itici gelir gelmese bile sen digerleriyle iliskilerini iyi tuttukca, gercekten samimi olursan sevilirsin zaten. Benim bir kiz arkadasim boyleydi gereginden fazla sicakti zamanla rahatsiz olmaya baslamistim ilgi cekecek diye girdigimiz ortamlarda artik muhabbet edemiyordum illa kendini sevdirecek herkese konusamiyorduk konulara atlamasindan bi akrabam kizdan hoslandi cikmaya basladilar iki hafta sonra ayrildi dedi herkese cok iyi davraniyor basta bu yonu etkiledi fakat tanidikca gercek olmadigini anladim kime ne hissediyor bilemiyorsun herkese ayni davraniyor gercek degil dedi. Yani kimse aptal degil canim. Ben de kizla gorusmekten sikildim mesafe koydum tahammul edemedim yapmacikligina. Yani anlasiliyor. Gercek ozguven sakinliktir. Ozguvenli sakin dur:)

haklısın yapmacık hareketler kendini belli ediyo.sadece ben konum itibariyle eltisi oldugum için bunu insanlara bu sekilde söylersem kiskandigimi düsünecekler.halbuki ayni davranislari baska biri yapsa bana yine yapmacik gelir.
aman ya bana dokunmayan yılan varsın oynasın oyununu banane :)

demek insanin hobbyleri olmayinca böyle oluyor
birak vijik vijik olsunlar erken b.ku cikar.

tebrik etmek neden? daha dogmadiki? erkek icin tebrik mi lazim?
Bence bir gözün aydın denilebilir cinsiyet ile ilgisi yok, en azından kaynına resim atmayı biliyorsan eltine de bir alo diyebilirsin bence...
Ya da en yakışık olanı resimleri karı-kocaya beraber atarsın en olmazsa, birine kanka diğerine dış kapının mandalı muamelesi pek iyi niyetli görünmüyor.

yani evet ben de ondan bahsediyorum.esime de atmasa veya arayip ona da gozun aydin demesi gozüme batmaz da ona yapip bana yapmamasinda art niyet ararim.ha tekrar soyluyorum kimsenin benim bebegimi kutlamak gibi bi zorunlulugu yok buna asla alinmam ama esimle paylasip elbise alip fotograf atmasi bence anormal ben bu bebekten bagimsizim sanki

Mesafeli soğuk davranan sizsiniz bu belli. Kaynananızın kıdemli gelin falan demedi de hata ayrımcılık oluyor alınır tabi.Siz zaten kaynananla çok sıkı fıkı olmasını kıskanmışsınız bu çok açık gözünüze batmış..Ayrıca eşiniz baba olacak onun da kaynı ona atabilir siz hem soğul dururken gidip gelmezken konuşmazken neden takıyorsunuz ki ha o ha siz ne farkeder? bir açık arıyorsunuz

s
soguk mu davraniyorum :) kaynanamin parmaklarini öpmedigim icin soguk davraniyosam varsin oyle olayim ya ayrica kaynanam benim yanimda da ona cok iltifat ediyo ben neden ayrimcilik yaptigini dusunup alinip gunlerce trip atmiyorum

Kesinlikle normal değil bu tavırlar. Aynı bu dediğinden birini tanıyorum (biz görüşmüyoruz kendisiyle) . Tanımasam oluruna inanmazdım belki. En güzel benim, en iyi benim , en kıdemli gelin benim havasında. Bu arkadaş diğer eltisi ile sürekli gizli yarış halinde. Sürekli onun kocasıyla samimi. Hep kamera ile görüşmeler , kaynı üzerinden selamlaşmalar, hediyeleşmeler, mesajlaşmalar, kahkahalar, gece kalmaları vs vs. Küçük elti rahatsız oluyor haliyle ama kocası kondurmuyor gelinlerine. Bir gün bu kadın eltisinde kaldığında karı koca aralarında bir konuda tartışma çıkıyor çekirdek çitleyip kahkaha atmış karşılarında. Nerdeyse boşanacaktık öyle tartıştık diyor ama kadın kahkaha atmış yerinden bile kalkmamış. Bu hadisede kocasıda sonunda anlıyor nasıl biri olduğunu ve mesafe koyuyor en sonunda . bir durun tartışmayın bile dememiş izlemiş sadece keyif alarak..

Bu tipler Kocalarına karşıda en iyi benim ispatına giriyorlar kıyslama yaparak . Bu ailenin en iyi gelini benim. Bu bir hastalık işte. . Sana tavsiyem eşinle fazla samimi olmasına müsade etme . Herkes haddini sınırını bilsin.
(Dip not; ikiside eltim olur)

Son düzenleme:
bana diyolar ki kocanin gözüne girse ne olur kocan seni bosayip onu mu alacak.iste bundan bahsediyorum.illa beni bosayip onu mu almasi lazim bu zaten cok komik bi ornek bu kadar düzmantık olmamali bi insan ya.huzurumu kacirsa bile zamaninda oyunlarina sustugum icin buna ben mahal vermis gibi olacagim tipki sizin kücük eltinin basina gelen gibi.Allah yardim etsin ne diyelim evlerden ırak

Bizde de var aynısından annecim annecim peşinde dolaşıp arkasından demediği kalmıyo annecim çocukların şunu yok bunu yok diyip aldırıyo sonra bana hiç yardımcı olmuyo diye ağlanıyor.Kendini acındırarak dünyaları yedi doymadı.Küçük gelinim ben kıskançlığından gitti dövmem var diye yapışkan dövme yaptı nişanımda aynı renk giydi.Daha neler neler.
Senin söylediğini de anlıyorum o böyle mıç mıç ailede herkesle iyiyim modunda yapmacık takılıyor.Olan sana oluyo bu sefer görenler de ay bak küçüğü iyi büyüğü kendini beğenmiş soğuk nevale diye söylencek durcak.
Valla ben çareyi görüşmemek de olabildiğince aynı ortama girmemekte buldum gözüm görmüyo sinirim de zıplamıyo bence o da sizle arası yok diye eşinize yaranmaya çalışıyor.eşinizde arasına mesafe koysun yüz vermesin mesajlarına sağol hmm ok diye kısa yanıt versin ayağını keser :))

aman ikimizin de taktigina degmezler valla.elimizde olmadan kiyaslaniyoruz yapacak bisey yok kulak tikicaz göz yumucaz napalim

Ben sorunu anlayamadım. Kızın kibar ve sevgi dolu olması mi? Ayrıca ailede yer edinmeye çalışmak nedir. Zaten yeri seninle aynı o ailede. Şu anlattıklarında kıskanan senmiş gibi duruyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…