- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
esimin ustune oynamasa umrumda bile degil.esim de saf hemen inanmis gelinimiz bi tane diyo hey allahimBende de var o turden bi tane arkalarinda soylemedik beddua birakmaz yanlarinda ne dualar eder.ben bile hayret ediyorum nasi boyle ikiyuzlu oluyo diye.fazla samimiyet tez ayrilik getirir yakinda ayrilirlar
Ay ne iyi geldi bukızlarr hepinize şimdiden teşekkür ediyorum degerli yorum ve önerileriniz için gercekten bana farkli pencerelerden bakma imkani sagliyo cansınız.imkanım olsa da hepinizi kucaklasam üzgün olanlarınızı güldürmeye kafasını dağıtmaya çalışsam :) kadının kadını anladığı gibi kimse kimseyi anlayamıyo..
evet agzimi actigim an ben kiskanc cekemeyen olucam ve onun ekmegine yag surucem o yuzden susuyorum ama icim icimi yiyo esimin gunden gune ona inanmasi vefa borcu hissetmesi.cunku kiz yalakalikla karsidaki insani kendisine piskolojik borclu hissettiriyo“Bana karşı birşeyler yapmasından şüpheleniyorum” derken ???
Yalaka ve yapmacık insanlardan hiç hazzetmemAma bu da bir beceri , yetenek .. anladığım kadarıyla çok güzel yapıyor sizin elti bırakın yapsın kimseyi değiştiremezsiniz ve bu konu hakkında konuşursanız bence çok tepki çekersiniz anladığım kadarıyla herkes halinden memnun çünkü
kayinvalidemle olan asklari zerre umrumda degil isterse süper gelin mukemmel gelin olsun gozlerinde ama esim saf biri ona karsi yapilan iyiligin hemen altinda eziliyoKayınvalideniz ile olan ilişkisine birşey diyemezsiniz ama eşiniz konusunda alttan alta uyarın
Herşeyin bi ölçüsü olmalı
Sizi sevmek zorunda değil eşinizi daha çok sevebilir ama ileri giderse o zaman sıkıntı
beni tebrik i cok umursamiyorum boyle bi zorunlulugu yok ama esimi tebrik edip beni etmemesi bana art niyetli oldugunu gösteriyosorun yok ama var. eşinize foto atması sorun değil ama sizi tebrik etmemiş olması biraz ayıp. ama ben olsam takmazdım. o kişiyi takmazdım yani.
evet agzimi actigim an ben kiskanc cekemeyen olucam ve onun ekmegine yag surucem o yuzden susuyorum ama icim icimi yiyo esimin gunden gune ona inanmasi vefa borcu hissetmesi.cunku kiz yalakalikla karsidaki insani kendisine piskolojik borclu hissettiriyo
kızlarr hepinize şimdiden teşekkür ediyorum degerli yorum ve önerileriniz için gercekten bana farkli pencerelerden bakma imkani sagliyo cansınız.imkanım olsa da hepinizi kucaklasam üzgün olanlarınızı güldürmeye kafasını dağıtmaya çalışsam :) kadının kadını anladığı gibi kimse kimseyi anlayamıyo..
neyse aşkım daha fazla depreşmeden konuya geçeyim sizi bunaltmim :)
benim rahatsız olduğum şey eltimin aşırı bi şekilde eşimin ailesine ve eşine yalakalık yapması.kayınvalidemi iki dakikada bir gider şapur şupur öper boynunu gıdığını falan parmaklarına kadar öper.ya belki seviyodur falan tamam ama çogu insan annesini bile günde 40 kere şap şap öpmüyo.bi görseniz koltukta bile oturmaz dizinin dibinde oturur.haliyle kayinvalidem de bu ilgiye kayitsiz kalamiyo :) aslinda buraya kadar olan kısmı beni pek alakadar etmiyo olabildigince iyi olsunlar ne güzel ama kız böyle davranarak kendine yer ediyo sonra da alttan alttan bana karşı fişnikliyo herkesi.bunu nerden anladin diyeceksiniz bir kere kızın beni kıskandigina şahit oldum kaynanamin ilk gelini ben oldugum için bana bir kere kıdemli gelin falan demişti eltim de sürekli trip atti kıdemli gelinin varmiş senin ben zaten kıdamsizim falan diye.ama günlerce ara ara laf soktu yani.aman valla ben buna ragmen bile umursamiyorum naparlarsa yapsinlar isterlerse koyun koyuna yatsinlar :) ama eltim bu sefer de esimin üzerine oynamaya basladi.sürekli abim abim diye geziyo.artik ister istemez ben de bunlari yalakalik olarak algiliyorum.diyeceksiniz ki niye? hemen açıklayayım.
misal dün bebegimizin cinsiyetini ögrendik ve haliyle herkese de haberi verdik bugün eltim gitmiş erkek ayakkabisi zıbını falan almis direk fotografini çekip eşime atmis.eşim de hayatta dayanamaz böyle jestlere yani.
eltimle küs degiliz yani arada konusuyoruz ama fotograflari bana degil de esime atmasi biraz anormal degilmi sanki gözüne girmeye ailede yer edinmeye calisiyo gibi.neticede ben de bebegin annesiyim ve eltim de bi bayan yani bana atmasi daha yakin bi ihtimal gibi geliyo aramizda kusluk darginlik yok cunku.kaldi ki bu kız arayip beni çocugumuzu ögrendigimizde tebrik bile etmedi.hayir etmek zorunda degil elbette ama eşimin yufka yürekli oldugunu biliyo ona niye atiyo fotograflari ben neciyim burda? oynayacağı atı iyi biliyo besbelli.
bu durumda nasil bi tavir takinmaliyim kizlar yarin öbürgün kendine yer edip güven sayginlik kazanip(araya hatır giriyo çünkü o böyle davrandikca) bana karsi biseyler yapmasindan şüpheleniyorum.benden pek hoşlanmadigi bariz çünkü.
kalkip esime de bu kiz yalaka desem cocuguna kiyafet almis sen hala ne diyosun diyip beni ergen gibi görecek erkeklerin sezgileri yok malesef.
söyleyin bana ben ne yapayim ?
yani size de anormal geldi dimi bu kadari.cok politik bi kiz insanlara iyi davranarak onlari binevi gebe(borclu)birakiyo.normal standartlarda iyi niyetli saygili seviyeli bi insan olsa gozume batmaz da kaynanama ayri kayinpedere ayri esime ayri oynamasi bana hic normal gelmiyo oynayacagi ati biliyo yani bana karsi niye oyle degil iyi bi insan samimi bi insan herkese karsi samimidir dimiYasi kac 18 falan herhalde. Birakin ne yaparsa yapsin opsun koklasin kaynanasini. Mavi boncuk dagitsin ele gune. Siz siz olun. Olgun, oldugu gibi, samimi. Hic sevmem boyle masallardan firlamis abarti ajite karakterleri. Daha yeni evli olmali zaman terbiye eder onu.
iste bilemiyorum zamanla daha fazla kanlarina girerse yaBu kadar yalaka insanlar hic samimi gelmez banahatta cogu sinsidir bence siz karismayin bu kadar ic ice olmak onlar icin zaten b*k olucak ...
canim dogru olan herzaman uzun vadede kazanir ben her zaman ne hissettiysem ona gore davrandim kimseye planli programli yaklasmadim ama.simdi iki gelin olunca ailede sen istemesen bile baskasi seni kiyasliyo(ki bence cahilce bu).bu kiyas sonunda da onun bu sapur şupur hareketleriyle samimi ilan edilmesi benim de normal hareketlerimde soguk ilan edilmem zoruma gidiyoOralı bile olmam ben olsam, turpun sıkından seyregi iyidir...
eve evet herkesten ilgi gormek istiyo vve bunu elde etmek icin herseyi yapiyoAy ne iyi geldi bu
Eltinizde piremses sendromu var. Türkçesi bu sanırım, ecnebicesi daha feci
Yani herkes onu sevsin herkesin ilgisi onda olsun istiyor
Çok bunaltıcı
bu arada siz de bana cok iyi geliyosunuz kalp kalp :)Ay ne iyi geldi bu
Eltinizde piremses sendromu var. Türkçesi bu sanırım, ecnebicesi daha feci
Yani herkes onu sevsin herkesin ilgisi onda olsun istiyor
Çok bunaltıcı
ben zaten hic bi zaman onla yarisa girip istifimi bozmadim ama onun asiri hareketleri beni bu kez soguk gibi gösteriyo.citayi yükseltiyo bineviÇok muhabbet tez ayrılık derler , siz olduğunuz gibi devam edin .. çok dayanmaz böyle ilişkiler İnan’ın...
ay arama mesafe koysam onu tam hakli cikaricam.dostunu yakin tut düsmani daha yakın :)Bence hic birşey yapma. Eşine de birşey söyleme. Eltinle arana mesafe koy asla yazma konuşma. Zamanla bu tipler kendini belli eder. İnsanlar yüzünü yakında görür. Sen hiç karışma.
Gıcık olmamak elde değil. En sevmediğim insan tipidir yalaka
Istediklerini düşünsünler bırakın boşverin,ay hiç onemsemem hakkımda ne düşündüklerinicanim dogru olan herzaman uzun vadede kazanir ben her zaman ne hissettiysem ona gore davrandim kimseye planli programli yaklasmadim ama.simdi iki gelin olunca ailede sen istemesen bile baskasi seni kiyasliyo(ki bence cahilce bu).bu kiyas sonunda da onun bu sapur şupur hareketleriyle samimi ilan edilmesi benim de normal hareketlerimde soguk ilan edilmem zoruma gidiyo
esim simdi bana karsi savunuyo neymis kiyafet almismis.yalakalik yapiyo desem kiskaniyosun diyecek.demesem saf saf inanmaya devam edecek.bela ya kiyafet alarak bile huzurumu kaciriyo.hayir benimle de bu kadar alakadar samimi olsa bebegimi merak etse derim ki ben kötü niyetliyim ama bu bebegi ben tasiyorum o surekli abim abim canim abim diyip esime yaziyo sanki esim hamile.kaldi ki kizla da bi kuslugumuz yok yazsa yazabilir bana yaniÇok yapacağınız bir şey yok maalesef. Normal davranacak yanında asla önemli bir laf etmeyeceksiniz. Yan yana geldiniz mi konuşma havadan sudan geçsin sadece. Bu tiplerin ileride neyi kullanacağını bilemezsiniz. Siz gebeliğin tadını çıkarın. Görmemiş elti de ne yapıyorsa yapsın.
valla oyle yapicam heralde.o iyi gelin olsun bakalim yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmisIstediklerini düşünsünler bırakın boşverin,ay hiç onemsemem hakkımda ne düşündüklerini
kızlarr hepinize şimdiden teşekkür ediyorum degerli yorum ve önerileriniz için gercekten bana farkli pencerelerden bakma imkani sagliyo cansınız.imkanım olsa da hepinizi kucaklasam üzgün olanlarınızı güldürmeye kafasını dağıtmaya çalışsam :) kadının kadını anladığı gibi kimse kimseyi anlayamıyo..
neyse aşkım daha fazla depreşmeden konuya geçeyim sizi bunaltmim :)
benim rahatsız olduğum şey eltimin aşırı bi şekilde eşimin ailesine ve eşine yalakalık yapması.kayınvalidemi iki dakikada bir gider şapur şupur öper boynunu gıdığını falan parmaklarına kadar öper.ya belki seviyodur falan tamam ama çogu insan annesini bile günde 40 kere şap şap öpmüyo.bi görseniz koltukta bile oturmaz dizinin dibinde oturur.haliyle kayinvalidem de bu ilgiye kayitsiz kalamiyo :) aslinda buraya kadar olan kısmı beni pek alakadar etmiyo olabildigince iyi olsunlar ne güzel ama kız böyle davranarak kendine yer ediyo sonra da alttan alttan bana karşı fişnikliyo herkesi.bunu nerden anladin diyeceksiniz bir kere kızın beni kıskandigina şahit oldum kaynanamin ilk gelini ben oldugum için bana bir kere kıdemli gelin falan demişti eltim de sürekli trip atti kıdemli gelinin varmiş senin ben zaten kıdamsizim falan diye.ama günlerce ara ara laf soktu yani.aman valla ben buna ragmen bile umursamiyorum naparlarsa yapsinlar isterlerse koyun koyuna yatsinlar :) ama eltim bu sefer de esimin üzerine oynamaya basladi.sürekli abim abim diye geziyo.artik ister istemez ben de bunlari yalakalik olarak algiliyorum.diyeceksiniz ki niye? hemen açıklayayım.
misal dün bebegimizin cinsiyetini ögrendik ve haliyle herkese de haberi verdik bugün eltim gitmiş erkek ayakkabisi zıbını falan almis direk fotografini çekip eşime atmis.eşim de hayatta dayanamaz böyle jestlere yani.
eltimle küs degiliz yani arada konusuyoruz ama fotograflari bana degil de esime atmasi biraz anormal degilmi sanki gözüne girmeye ailede yer edinmeye calisiyo gibi.neticede ben de bebegin annesiyim ve eltim de bi bayan yani bana atmasi daha yakin bi ihtimal gibi geliyo aramizda kusluk darginlik yok cunku.kaldi ki bu kız arayip beni çocugumuzu ögrendigimizde tebrik bile etmedi.hayir etmek zorunda degil elbette ama eşimin yufka yürekli oldugunu biliyo ona niye atiyo fotograflari ben neciyim burda? oynayacağı atı iyi biliyo besbelli.
bu durumda nasil bi tavir takinmaliyim kizlar yarin öbürgün kendine yer edip güven sayginlik kazanip(araya hatır giriyo çünkü o böyle davrandikca) bana karsi biseyler yapmasindan şüpheleniyorum.benden pek hoşlanmadigi bariz çünkü.
kalkip esime de bu kiz yalaka desem cocuguna kiyafet almis sen hala ne diyosun diyip beni ergen gibi görecek erkeklerin sezgileri yok malesef.
söyleyin bana ben ne yapayim ?
Guldurdunuz beni :)).anlamam mi canm eltim olmasada var etrafta boyle tipler .elti oluncada otomatik kiyaslama olur komsumun eltisi ayni boyle.tavsiyem onun gbi davranamayacgn icin ondan uzak durman mumkun olduguncaay
ay senim canini yerim ne guzel anlamissib beni.ister istemez kiyasliyolar ve onun aşırı hareketleri normal kaliyo ben soguk oluyorum.halbuki ben annemi bile parmakalrini günde 5 defa öpmem bence bu yalakaliktan baska bisey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?